Miesten pukeutumisesta

4.12.2011

Olen halunnut jo pitkään tehdä postauksen miesten pukeutumisesta. Ja tämän leppoisan sunnuntai-illan kunniaksi perehdyin lopulta aiheeseen ja netin tarjontaan. Sain kuin sainkin kasaan kollaaseja siitä, miltä minun mielestäni muodikas mies näyttää.

Kaikki kollaasien koot on kohtuullisen slim fit -kokoa, koska a) niitä on helpointa löytää netistä ja b) kotona asustava herrahenkilö on ollut samassa ruokapöydässä jo pitkään ja käyttää kokoa "slim fit" sekä c) voisin hyvinkin kuvitella hänen valitsevan kohtuullisen samanhenkisiä lookkeja. 

Miltä näyttää? Pukeutuuko Teidän miehenne tähän tapaan? Tai voisitteko kuvitella hänen pukeutuvan näin? 

7 kommenttia:

 1. Pukeutuu kyllä:) Tässä sattuu itseasiassa olemaan muutamia elementtejä ihan parfyymia myöten joita löytyy täältä miehen kaapeista ohan just yksi yhteen;DD

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä kokonaisuuksia.Siippa pitää perus- linjoista,johtunee siitä, että työssään pukeutuu upseerina uniformuun. Kaipa se saa siitä arpeeksi.Kauluspaitoja ei hänen yllään nähdä kovin useinkaan vapaalla:)
  Mutta voin kertoa ettei salihousut tms. kuulu joukkon:) Onneksi.

  VastaaPoista
 3. Hauska juttu! Tämä on muuten mun entisen elämän ominta alaa, miesten pukeutuminen :) Kyllä hyvinpukeutunutta miestä on ilo katsella. Miesten muodista siellä Suomessa pisti silmään erityisesti miesten caprimittaiset housut - täällä ei ole tullut vastaan vielä ainoitakaan. Toisaalta ihmiset pukeutuvatkin kovin konservatiivisesti ja muodin virtauksiin ei niin lähdetä mukaan.

  VastaaPoista
 4. Aika pitkälle samalla tavalla. Meillä ei tuo Kotinörtti niin paljon suosi slim fit mallistoja ja etenkin farkuissa pitää "olla tilaa" vähän enemmän, joskaan ei liikaa. Kauluspaitoja ja neuleita kuitenkin täälläkin käytetään. Johtuisikohan tämä siitä, että minä yleensä valitsen ne vaatteet :D

  VastaaPoista
 5. Jokaisesta kollaasista löytyy tuttuja elementtejä, ihan tuoksua myöden:)Mieheni ei ole mikään shoppailija, mutta silloin kun hän jotain tarvitsee/ostaa, sen pitää tuntua hyvältä päällä ja olla niin laadukas, että ei tarvitse heti lähteä uudelleen kauppoihin.

  VastaaPoista
 6. Osittain kyllä ja osittain ei :) Mieheni ei pukeudu pukuun kuin muutaman kerran vuodessa joissain juhlissa. Puku on ihan klassista mallia eikä siis mikään slim fit. Kauluspaidat ovat slim fittiä, samoin neuleet. Farkuissa myös heiman kapeampi malli, mutta silti rennot täytyy olla eikä mitkään pillit. Slipoverit kuuluvat asiaan ja ostinpa hänelle sellaisen vaarimallisen neuletakinkin kamelinruskeana. Tykkäsi kovasti. Hän käyttää myös huiveja eurooppalaiseen tapaan. Jalkineet ovat sitten toisinaan tennareita ja toisinaan taas muita melko rentoja ja aika rohkeitakin kenkiä. Hän on hiukan kenkäfriikki. Tuo asustekollaasi onkin sitten vähän liian naismainen hänen makuunsa. Ja minusta myös ovat vähän liian "neitejä". Tyylikäs on mielestäni miehinen mies ripauksella rokkia ja trendikkyyttä :) Ja vielä: kellon täytyy olla massiivinen ja sporttinen. Sellainen naismainen kultakello (pankinjohtajakello) ei minusta sovi miehelle missään tilanteessa...
  Tärkeintä on kuitenkin kokonaisuus ja se miten mies käyttäytyy!

  t.Marika

  VastaaPoista
 7. Champagne: Aika jännä! Paul Gaultierin tuoksu on paras tuoksu miehelle!

  Lennu: Yhdet salihousut kannattaa muuten säilyttää vaikkapa vain 80-luvun teemabileitä silmälläpitäen;) Jos niitä sattuu olemaan.. Ymmärrän erittäin hyvin upseerimiehesi ajatukset vapaa-ajan pukeutumisesta!

  Johanna: Suomessa nuorten miesten pukeutuminen on jotain ihan muuta kuin vaikkapa nelikymppisten. Nuoret tulee murtamaan muureja tässäkin asiassa niin että kolina jo kuuluu.

  Mrs L: Tuttuja elementtejä, joita taitaa löytyä vähän jokaisesta "nelikymppisestä" miehestä. Shoppailu kuulunee harvan lempilajeihin. Silloin harvoin kun mennään kaupoille, ostetaan kerralla kunnolliset.

  Marika: Tämmöinen slim fit -malli ei todellakaan sovi jokaiselle miehelle. Parhaimmillaan slim fit on urheilullisen ja solakan miehen yllä, jolla vartalossa kaikki on kohdallaan. Oma ukkelini on harrastanut kilpaurheilua 7-vuotiaasta lähtien ja vartalo on siis hyvässä kuosissa. En itse koe näitä millään tapaa "neitimäisiksi". Sellainen on omasta miehestä ehkä kaukaisin ajatus mitä kuvitella saattaa. Skandinaavinen on ehkäpä oikeampi kuvaus. Hän muuten matkustaa työkseen todella paljon ja luo omalla ulkomuodollaan myös Suomi-kuvaa. Olen äärimmäisen ylpeä hänestä myös suomalaisena. Katsokaapa vaikkapa A Stubbia; mikä Suomi-poika! Mutta ehdottomasti allekirjoitan mitä totesit: Käytös ratkaisee ja huonolla käytöksellä ei paikata minkäänlaista pukua tai sen puutetta;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.