Joulukynnet

22.12.2011

Pääsin tänään taas kynsistudioon, jossa artisti itse on 12-vuotias neitokainen. Hän olisi halunnut tehdä pariin kynteen joulupukin takin ideaa, mutta yhteistuumin päädyimme kuitenkin punaiseen poikkiraitaan ja pariin bling bling -koristeeseen. Se tuntui ajatuksena "jotenkin" sopivammalta vaikkapa työkäyttöön.

Pohjalla on siis kullanväristä lakkaa ja kynsien päihin on tupsuteltu meikkisienen avulla pronssin väristä Opin lakkaa. (Omasta kynsilakkakokoelmasta on tänä syksynä löytynyt yllättäen kaikkia metallin perusvärejä eli kultaa, hopeaa ja pronssia. Olen hurahtanut niihin ihan täysin.) Nimettömiin ja peukaloihin tosiaan toteutettiin hieman joulun punaista. Alus- ja päällyslakat on myös sipaistu joka kynteen.

Jännää miten kynsiin voi laittaa lakkaa niin mahdottoman monella tapaa. Jos 12-vuotias onnistuu sekä toteutuksessa että ideoinnissa, ei sen pitäisi meille aikuisille olla kovin suuri voimainponnistus. Minulla ainakin loppuu ideat ihan välittömästi sen jälkeen kun perusväri on valittu.. Tosin näinhän sitä oppii.


5 kommenttia:

 1. Hienot! Tälläinen askartelu vaatii aikaa ja tarkkuutta - hyvää treeniä moneen muuhun hommaan. Jouluiselta näyttää. Mulle tuli tänä syksynä vain hopeaa lakkaa valikoimiin. Olen kyllä tykännyt siitä kovasti ja seuraavaksi ajattelin siirtyä teräksen sävyyn. Käy hyvin yksiin harmaantuvien suortuvien kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Jo on hienot! Taiteellinen neitokainen nayttaapi tytar olevan. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot! Mä olen jotenkin tykädtynyt kullan ja tummanpunaisen yhdistelmään, näyttää kynsissäkin hyvältä. :)

  VastaaPoista
 4. Johanna: on kieltämättä tarkkuutta ja aikaa vaativaa puuhaa. Siksi useimmiten päädynkin itse nopeasti lakkaamaan kynteni ja aikaa palaa max 5 minuuttia. Tämä taiteilu kestää aina vähintään puoli tuntia..

  Anonyymi: Pidän itsekin häntä aika taiteellisena tyttösenä, joka tykkää näperrellä käsillään kaikkea kaunista. Siitäkin huolimatta todistuksessa käsityö oli kahdeksan, josta olin perin kummissani..

  I´m Lacking: Aika kivat on;)

  Hanilo: Aivan totta, kullan ja punaisen yhtälö on kieltämättä tosi kaunis myös muutenkin kuin kynsissä!! Pitääkin ottaa teemaksi joku kerta.. hyvä idea!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.