Itsenäisyyspäivätervehdys!

6.12.2011

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Suomi-neitokin pukeutui juhlapukuunsa, hentoon lumipeittoon. Voi Onnea Suomi! 94 vuotta on kunnioitettava ikä.

Jotenkin näissä itsenäisyyspäivissä on aina ihan käsittämätöntä juhlan tuntua. Vapaapäiväkin vielä keskellä viikkoa tuo omaa hohtoaan arjen keskelle.

Linnan juhlia on tullut perinteiseen tapaan taas katseltua ja ihasteltua. Kättelyt menee nopeaa vauhtia ohi, eikä siinä vauhdissa ehdi juurikaan analysoida pukuloistoa, mutta ihme on, jos Jenni Vartiainen ei lunasta illan pukukuningattaren titteliä. Hän oli kerrassaan huikaiseva ilmestys! Kauas hänen taakseen ei jää toinen häikäisijä, Mirella Koullias. Kunhan kuvia alkaa ilmestyä nettiin, alkaa tarkempi analysointi. 

Tässä vielä kollaasin muodossa tämän juhlavan päivän jouluaskarteluja. Olemme perinteisesti askarrlleet paperisia joulutähtiä, jotka huomenna kastellaan liimamaidossa ja ripotellaan sokeria päälle. Ihania, kovettuneita ja kestäviä lumitähtiä sitten laitetaan ystävien (ja ehkä myös omien) pakettien koristeeksi. Palataan lopputulokseen, kunhan kaikki työvaiheet on takana ja lopputulos nähtävillä;)

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivän illan jatkoa teille kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyypäivää! Meillä on vielä vajaa tunti joulukuun kuudetta päivää menossa :)

    Tällainen tähtihän on ihan mainio. Jotenkin en ole osannut Sinuun yhdistää askartelua, joten tutustuin nyt ihan uuteen puoleen. Sopisi vallan hyvin meidän hommmiiin, kun lumesta ei varmaan ole taas tietoakaan.

    VastaaPoista
  2. Lumen korvikkeenahan nämä on aivan ihastuttavat! Lopputulos on niinkuin lumisateen koristelema tähtönen. Meillä niihin lisätään vielä kultainen lanka juhlistamaan lopputulosta. Niitä voi sitten käyttää vaikkapa pakettien koristeena tai sitten joulukuusen koristeena.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.