Herkkuja viikonlopun kunniaksi

3.12.2011

Eilen odotti mukava yllätys oven takana työpäivän päätteeksi ja viikonlopun alun kunniaksi. Tai no, tiesinhän minä, että perjantaina illalla Itellan kuljetuspalvelu tuo Delicard -toimituksen, mutta yllätys se oli siitäkin huolimatta.

Jos ei keksi mitään muuta lahjaa ystävälleen tai tuttavalleen, niin Delicard -lahjakortti toimii takuuvarmasti. Erityisesti henkilölle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea mitä ihminen tarvitsee. Palvelukin toimii ympäri Suomen ja Pohjoismaiden. 

Lahjakortin saajan täytyy (tai paremminkin saa) vaan valita mieleisensä tuotteet ylellisestä valikoimasta ja päättää päivä, milloin haluaa herkkunsa toimitettavan kotiovelle. Tuotteet tulee kotiin aina kylmäpakattuina.

Meille saapui lähetys tosiaan eilen perjantaina illalla ennalta sovittuun aikaan. Halusimme toimituksen nimenomaan eilen, koska saimme jälleen vieraita kaukaa. Velipoika, joka asustaa kaukana Dallasissa, tuli työmatkansa yhteydessä visiitille. Näillä me sitten herkuteltiin. Ja tehtiin kyllä myös blinejä. Ja juotiin muuten vodkasnapsit, oikeaoppisesti;)

Tässä linkki Delicardin sivuille. Käykäähän tutustumassa! Niin ja tässä meidän herkkumme:10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!

  Kuulin että Suomessakin on nyt tarjolla nettiruokakauppaa joka tuo ruuat kotiovelle. Täällä aika moni käyttää sitä palvelua koska työpäivät saattavat venyä reilusti iltamyöhään asti mutta itse en ole vielä kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä vinkistä! Minusta on erittäin fiksua antaa syötäviä lahjoja; eipähän kerry turhaa krääsää nurkkiin.

  VastaaPoista
 3. Voi että, siianmäti on maailman suurin herkku!

  Kiva, että löysin blogiisi. Olet ihanan freesin ja fiksun oloinen.

  Onko sulla jo omat lapset yli kymmenvuotiaita vai kuka sun kynsiä aina noin ihanasti laittaa?

  VastaaPoista
 4. Champagne: Nettiruokakaupoista olen kuullut puhuttavan ja ne on vaikkapa liikuntarajoitteisille vanhuksille erinomaista palvelua. Ja muillekin tietenkin. Tämä Delicard on arjen luksusta, eikä valikoimissa taida olla laisinkaan mitään "perusruokaa". Me ollaan saatu näitä lahjakortteja lähinnä firmoilta, miehen kautta. Ihan loistava keksintö!

  Preferita: Se on just niin, että kukaan ei toivo mitään älytöntä krääsää kotiinsa. Tällainen ylellinen maistiainen on jokaiselle saajalle mieluinen.

  Anonyymi: Siianmäti ja blinit on ehkäpä telluksen parasta herkkua;) Ja mukava kun olet löytänyt tiesi tänne<3! Kynsiä laittaa joko minä itse tai taidokkaimmat versiot syntyy nyt jo 12-vuotiaan kynsiharrastajan tuotoksina. Ja kyllä vaan, hän on minun oma pieni söpö tyttäreni.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä herkkuja...vesi herahtaa kielelle...Tuollainen onkin hyvä lahja vaihtoehto,itsekään en välitä kaikenmaailmaan krääsästä.Mutta herkku toimituksen kelpuuttaisin kyllä!

  VastaaPoista
 6. Delicard on kyllä hyvä lahjaidea...
  Meille tuli pe paketti Delicardilta, joka sisälsi katajanmarjaalohta. Tänään valmistin sen uunissa...ja maukasta oli.

  -jaana-

  VastaaPoista
 7. Itse käytän Delicardia alaisteni palkitsemiseen. Ruokien lisäksi lahjakortilla voi valita tuotteit ruokaan liittyen, mm. hyviä veitsiä.

  VastaaPoista
 8. Lennu: Tosiaan, tässäpä hyvä ja herkullinen lahjavaihtoehto!

  Jaana: Meillekin posti toi lähetyksen perjantaina;) Ja viikonloppu onkin mennyt herkutellessa..

  Anonyymi: Delicardia varmasti käyttää juurikin yritykset enemmän kuin yksityishenkilöt. Se on tosiaan erittäin hyvä businesslahjana myös.

  VastaaPoista
 9. Delicard oli edellisessä työpaikassani vallan tuttu. Mutta pistipäs silmään tuo siianmäti... Ameriikasta asti tänne roudattu!! Luulis kotimaisista siioistakin mätiä irtoavan...

  VastaaPoista
 10. Joo, huomasin kyllä samaisen asian ja olisi hauska tietää syy moiseen. Ehkä se liittyy kustannustehokkuuteen.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.