Etsivä löytää sekä pienenpieni teaser

30.12.2011

Niinhän siinä sitten kävi, että Fab Forty Something -blogin tietymättömissä oleva viehättävä blogisti Marjukka löytyi kuin löytyikin, jess! Hän jätti kommenttia etsintäkuulutus -postauksen kommenttiboxiin joten halukkaat, käykäähän katsastamassa. Häntä kaivataan ihan mahdottoman paljon, se tuli teidän kommenttien muodossa vähintäänkin todistettua.  

Uskon kyllä vakaasti, ettei Marjukka voi tätä touhua kokonaan jättää, vaan saattepa nähdä - hän palaa kehiin entistäkin ehompana. Jäämme siis odottamaan sitä päivää. Jos vaan suinkin haluatte lähettää hänelle vielä terveisenne (mitä olette kyllä jo kiitettävästi tehneetkin), niin tehkää se kommenttiboxiin. Minulla on sellainen fiilis, että kyllä hän käy täällä vieraisilla silloin tällöin. Uskon siis vahvasti, että terveisenne menevät perille;)

Omista kuulumisista sen verran, että aloitin tänään kokoamaan kollaasia kuluvan vuoden asuista, ja huh huh - kuvia on ihan järkyttävä määrä. Se projekti ei ollutkaan mikään ihan pikkupikku-iltapuhde. Eli kollaasikokoelma on tuloillaan mahdollisesti jo huomenna uudenvuoden aattona tai sitten heti alkuvuodesta. Se riippuu vain ja ainoastaan siitä, miten huomisillan valmistelut sujuvat. Meille on nimittäin tulossa ystäväperhe yö-kyläilemään ja se tietysti edellyttää hieman etukäteisvalmisteluja. Uudenvuoden aatto on aina juhlallinen päivä ja ilta, joten juhlavissa tunnelmissa mennään.

Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille, ihan jokaiselle (siltä varalta, että tapaamme vasta vuonna 2012)! 
Joko muuten uudenvuoden lupaukset on tehty? Niitä miettiessänne antaisin yhden ystävän neuvon: 
"Ihmisen suurin houkutus on.... tyytyä liian vähään!"

12 kommenttia:

 1. Ja jos Marjukka tätä lukee, niin: Minullakin on ikävä jo blogiasi. Toivon että saat vielä uutta motivaatiota ja toivottavasti nettihäiriköt eivät ole pelästyttäneet sinua!
  ---
  Tai ketään muutakaan teistä blokkajista.
  Minuakin on lähestytty epäasiallisesti, mutta kommenttien poisto, selvä vastaus 'ei' ja huumori ovat ainakin minua auttaneet, eikä tyypistä ole sen jälkeen ollut häiriöksi. Useimmat epäasiallisesti yhteyttä ottavat eivät tarkoita pahaa, mutta he eivät ymmärrä että emme halua seksuaalisviritteisiä yhteydenottoja, että koemme ne häirintänä. Mutta toki, omat henkilö-ja osoitetiedot olisi ihan varmuuden vuoksi hyvä pitää salassa, jos julkaisee kuvia itsestä tai perheestään.
  ------
  BW, varsinaisesti piti toivottaa HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuija toivotuksista - sitä samaa myös Sinulle! Kulkekaamme ensi vuosikin (virtuaali)käsi (virtuaali)kädessä, koska yhdessä me olemme niin paljon enemmän kuin yksin taivaltaessamme.
  Minä olen muuten saanut osakseni todella todella vähän mitään kritiikkiä tai epäasiallista viestiä, mutta uskon, että sellaiset valtaa bloggarin mielen niin paljon helpommin kuin miljoona hyvää ja kannustavaa viestiä. Ihan niinkuin työyhteisössäkin - kukaan ei yksin rakenna hyvää ilmapiiriä, mutta jokainen voi sen yksin pilata. Epäreilua!
  En salli minkäänlaista kiusaamista työpaikalla, enkä myöskään täällä blogimaailmassa. Teen kaikki voitavani, että sellaiset saadaan kuriin. Keinoja on onneksi monenlaisia. Kukaan ei kulje ilman identiteettiä edes täällä virtuaalimaailmassa.

  Suurin osa Marjukalle kuuluvista viesteistä löytyy siis tuon tekstissä olevan linkkijutun alta, kommenttiboxista. Tännekin voi jättää, niin kootaan kaikki tiiviiseen pakettiin ja toivotaan, että ne menee Marjukalle perille<3!

  Jotkut kyseli paikkaa, jonne aikuisbloggareiden blogit olsivat koottu yhteen. Itse en ole tietoinen Ellen listasta (??), tietääkö joku muu?

  Paras linkkilista aikuisbloggareiden blogeihin löytyy Muotisalongin Tuijan blogista (www.muotisalonki.com). Kyseinen linkkilista on hänen luetuin juttunsa ja linkki löytyy Tuijan blogin oikeasta reunasta. Muotisalonkiin pääsee myös omien linkkilistojeni kautta (omat suosikkiblogit). Menkäähän tutustumaan!

  VastaaPoista
 3. On kyllä harmi jos laadukkaat blogit lopettelevat:(
  Itsekin Marjukan blogissa käyneenä ihmettelin sen häviämistä! Siis mitä,missä se on..????
  Melko tuoreena blogin kirjoittajana olen onneksi säästynyt negatiiviseltä kirjoittelulta/kommentilta! Yksi outo kommentti oli tai sitten en ymmärtänyt sitä:D
  Kenenkäänhän ei ole pakko sietää mitään epäasiallisuuksia taikka kiusaamista, siitä olen Bw ihan yhtä mieltä kanssasi.
  Niin eihän niitä blogeja ole pakko lukea mitkä eivät mielllytä! Lukee vaikka sitten Aku Ankkaa:)

  Mutta jatketaan met täällä ja pidetään toisistamme huolta näin virtuaalisesti! Odotamme Marjukkaakin takaisin:)

  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle BW!
  See you<3

  VastaaPoista
 4. Voi teitä ihania... Olen joulureissultani takaisin ja luen tippa silmassä näitä... Minut säikytti eräs keskustelupalsta, jossa ruodittiin niin rumasti minussa kaikki mahdollinenq blogin nimeä myöten. Siis kaikki. Ketju poistettiin pyynnöstäni heti, mutta mulla meni pupu pöksyyn. Teki mieli hetkeksi kadota maankamaralta...

  VastaaPoista
 5. niin ja nimi jäi kommentistani eli Marjukka...

  VastaaPoista
 6. Voi Marjukka, tsemppiä, älä välitä sellasista (helppohan minun on sanoa), tyhmiä ihmisiä nyt vaan on olemassa, niin ikävää kuin se onkin!!! Kannattaisko pysyä niistä keskustelupalstoilta tyystin poissa tai mitäpä jos pitäisit blogiasi lukioillesi....
  Niin surullista tuollainen!!! Voi kunpa jatkaisit blogiasi :)

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavia asukokonaisuuksia sinulla BW!
  Minustakin Marjukan sivut olivat todella tyylikkäät ja aina ihastelin hänen kauniita vaatteitaan sekä kotiaan. Erityiskiitos hänelle erinomaisista kuvista! Toisinsanoen, tähän genreen tuli iso lovi kun Marjukka poistuit ''sapattivapaalle''.
  Valitettavaa tässä sosiaalisessa mediassa on tämä ns. nettikiusaaminen. Toisaalta, jollain tavallahan nämäkin ihmiset olivat kiinnostuneita sivuistasi kun olivat ''koukussa'' siihen ja etsivät jotain mihin tarttua. Voisi sanoa, että älä välitä! Ihan varmasti jokaisella hyvällä blogilla on diggaajat ja sitten ne, jotka kulkevat suupielet alaspäin ja etsivät vain jotain pahaa ja negatiivista ihan kaikesta.
  Hyvää uutta vuotta BW ja Marjukka!

  - Bloggaaja

  VastaaPoista
 8. Marjukka, blogisi on korkeatasoinen ja olet tehnyt sitä hienotunteisella tavalla muita kohtaan. Lisäksi olet hoikka, kaunis, iloinen, tyylikäs ja fiksu nainen, sellaisia on harvassa. Ilkeästi kirjoittaneet ovat sinulle kateellisia ja koska eivät halua tunnustaa sitä itselleenkään, he ovat muuttaneet kateutensa paheksunnaksi ja ilkeydeksi sinua kohtaan. Noin muita kohtaan toimivat ihmiset ovat heikkoälyisiä.

  VastaaPoista
 9. Marjukka: yhdyn kyllä täysin Tuijan sanoihin. Ymmärrän toki sinuakin. Itse olisin toiminut herkkäsieluisena varmaankin ihan samoin.
  Sinun blogisi on tyylikäs, iloinen ja fiksu. Se ei taatusti voi loukata ketään. Ainoastaan kateellisten panettelu voi saada aikaiseksi jotain tuollaista.
  Paras "palaute" noille tyypeille on se, että älä anna niiden vaikuttaa itseesi, vaan jatka omalla ihanalla tyylilläsi.
  Eli leuka rintaan, ja kohti uusia vastoinkäymisiä, kuten sanotaan :D

  t.Marika

  VastaaPoista
 10. Marjukkaa minäkin kaipailen! Hänen iloisuuttaan ja hyvä tuulisuuttaan, joka loistaa hänen jokaikisestä upeasta kuvastaan.

  Hyvää alkanutta vuotta BW!

  VastaaPoista
 11. Ilkeitä,pahansuopia (ja kateellisia) ihmisiä riittää aina. Eipä vaikka tarvitse kuin joku entinen oppilas, jolla ei ole opestaan kovin hyvät muistot ja joka yksin kirjoittaa koko blogiketjun täyteen eri nimimerkeillä. Hienoa, että BW sai Marjukan palaamaan takaisin kirjoittelemaan, sillä ilmiselvästi hänen bloginsa on enemmän kuin tutustumisen arvoinen, koska näin monet sitä kehuvat. Käynpä siis tutustumassa siihen :)

  VastaaPoista
 12. Pakko vielä kommentoida, että meillä on koulun motto "Älä tyydy vähään" ja se on kirjoitettu seinällekin :). Tätä meillä luonnollisesti toitotetaan opiskelijoillekin vähän väliä ;-)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.