ALE-juttuja ja "Missä olet Marjukka?"

27.12.2011

No nyt on joulunjälkeiset ALE-myynnit alkaneet oikein kunnolla. Nelly tarjoaa paljon tuotteita 50%:n alennukella.

Tämmöisillä saatesanoilla he minuakin lähestyivät:
Tuhansia tuotteita vähintään 50% alennuksella

Aloita uusi vuosi tyylikkäillä alelöydöillä! Kaikkien aikojen suurin joulun jälkeinen alemme on alkanut ja lukijasi voivat löytää monia kultajyviä vähintään puoleen hintaan. Älä missaa omaa osuuttasi vuoden alesta!
Tottahan minä tämän tiedon teille välitän, koska Te voitte siitä hyötyä.

Tässä kuvakollaasin muodossa muutamia hailaitteja Nellyn ALE-kokoelmasta:
Ja alla sitten vielä linkki Nellyn verkkokauppaan. Shoppailkaahan iisisti;)

Sitten vielä toinenkin sähköpostitse saamani ALEvinkki tiedoksenne. Suosikkimerkkini Tiger of Sweden aloitti eilen oman online-alennusmyyntinsä ja sielläkin on tarjolla kaikkea kivaa kohtuuhintaan. Tässä linkki heidän SALE-sivustolleen. Siellä sitten erityistä tarkkuutta shoppailuun;) Ja tässä vielä kollaasin muodossa ALE:n herkkupaloja:
Kolmas (ja ehkä tämän postauksen tärkein) asia vielä loppuun. Tänään nimittäin huomasin ja melkein järkytyin, kun jouduin toteamaan, että ihana ja upea suosikkibloggarini Marjukka on poistanut kokonaan bloginsa Fab Forty Something! Mitä ihmettä on tapahtunut? Jos Marjukka luet tätä, niin kerro ihmeessä meille lukijoille jotain asiasta. Uskon, että minunkin lukijakunnassani on paljon niitä, jotka vierailevat säännöllisesti sivuillasi. Kaipaamme Sinua takaisin!

Seuraa blogiani:

31 kommenttia:

 1. Sama homma, huomasin Marjukan blogin hävinneen. :( Todella ikävää, jos niin laadukas blogi häviää täältä, toivottavasti ei ole käynyt mitään ikävää.. Joten toivotaan, että Marjukka itsestään meille vakituisille lukijoilleen ilmoittaa.

  Kävinkin jo kurkkimassa vähän aleja, mutta pitänee alkaa miettimään, onko oikeasti tarvetta ja mille. Nyt tietysti voisi tehdä laatutuotteista hyviä löytyjä. :)

  VastaaPoista
 2. Samoin olen ihmetellyt Marjukan poistumista kuten myös Viktorian Such a beautiful life -blogi on kadoksissa! Onkohan jokin blogger- ongelma? Eihän nuo nyt vaan ole millään voineet lopettaa :(

  VastaaPoista
 3. Tuo Tigerin Adira-laukku melkein jo vallan puhuttelee :) Siinä olisi sitä jotain. Kiitos vinkeistä.

  VastaaPoista
 4. Empäs ollutkaan huomannut, olin ajatellut hänen lomailevan vain,koska ei ole päivityksiä tullut. Toivottavasti Marjukka tulee takaisin, vaikka sitten vain kutsutuille lukijoille... Opettajien bloggaaminen ei ole aina helppoa...

  VastaaPoista
 5. No jopas jotakin!Tajusin kyllä että Marjukka meinaa pitää vähän taukoa..tässä on vuoden aikana nyt moni samantyyppinen blogi lopettanut:(

  VastaaPoista
 6. Moi
  Marjukalle terveiset... Ihmetys oli suuri kun ei blogia löytynytkään. Iso aukko on nyt blogimaailmassa...
  Shopgirl

  VastaaPoista
 7. Riina: Ensimmäisenä tulee mieleen juurikin se, mitä sanoit.. No, ehkä me kuulemme jotain hänestä vielä ja toivomme, että blogi on kiinni vain väliaikaisesti..

  Anonyymi: Voi ei, onko Victoriakin lopettanut?? Katsoin, että hän on sulkenut blogin, mutta mitä eroa on, kun se poistetaan kokonaan, kuten Marjukka on tehnyt? En tunne asiaa..

  Johanna: Tigerin sivuilla oli 3 oikein kivaa laukkumallia alessa.. Dääm, pitäisköhän.. Ne on vaan niin upeita!

  BagMiss: Opettajilla on taatusti omat haasteensa, mutta niin on tietysti meillä muillakin. Bongasin kerran keskustelupalstalta (josta virtasi noin 50 lukijaa yhtäkkiä blogiini) keskustelun MINUSTA nimenomaan ammatin kautta. Siellä kehotettiin katsastamaan blogini.. Onneksi keskustelu jäi tosiaan vain 50 kävijän tietoon. Jos se olisi virinnyt pidemmälle, olisin itsekin sulkenut blogin. Olin siihen jo varautunut.

  Champagne: Totta tosiaan - aika moni bloggari on täältä yhtäkkiä vaan kadonnut..

  VastaaPoista
 8. Shopgirl: Toivottavasti kuulemme hänestä jotain! Kerron varmasti terveiseni, jos vaan mitenkään saan häneen yhteyttä!

  VastaaPoista
 9. Huomasin tuolla yhdessä indiedays-blogissa keskustelun johon Marjukka on ottanut osaa, olisiko saanut negatiivista huomiota siitä johtuen? Tämä bloggailu on kyllä välillä vähän sellaista veitsenterällä kävelyä..

  VastaaPoista
 10. Huomasin eilen myös Marjukan poistaneen bloginsa, ajattelin että kyseessä on tauko ja ties vaikka haluaa ulkonäköä blogista laittaa uudelleen. Toivottavasti kyse on vain siitä, itse kun myös mielelläni blogia luen.

  Alennusmyynnit alkoivat täällä tehokkaasti verkkokauppojen alennuksissa jo pyhien aikana. Nyt on paketteja tulossa ja muutamia pidempään kaivattuja tuotteita tulossa. Alet verkossa sopivat minulle, ei tarvitse tunkea kauppoihin hikoilemaan.

  VastaaPoista
 11. Taustailija28.12.2011 9.39

  Huolestuin enemmän sen vuoksi että myös yrityksen sivut on kiinni ja tulee vaan ilmoitus "yritys tauolla toistaiseksi" :(
  Kummallista miten sitä jollain tasolla kiintyy ihmisiin ja huolestuu kovasti, vaikkei oikeassa elämässä edes tunne vaan ainoastaan blogin kautta.
  Edelleenkin vaan taustailijana :)

  VastaaPoista
 12. Niin, ja nyt näyttää yllä kahdesti kommentoinut Champagnekin sulkeneen bloginsa. Harmi! Toivottavasti vain tilapäisesti.

  VastaaPoista
 13. Champagne: Nyt en kyllä ymmärrä teitä enää ollenkaan! Mitä ihmettä on tapahtunut? Tulkaa takaisin!!!!

  Dahlia: Luvassa on siis mielenkiintoisia postauksia tulossa olevien pakettien sisällöstä;) Jess!

  Taustailija: Minäkin "kiinnyin" häneen, kun kuitenkin ripirinnan kuljettiin blogimatkaamme. Mystinen fiilis, kun sellainen ihminen vaan häipyy eikä kerro mitään!

  Anonyymi: Champagnea kyllä minäkin "kaipaan" ihan kuten Marjukkaa! Opin (virtuaali)tuntemaan hänet aika hyvin, siis niin hyvin kuin täällä voi ylipäänsä ihmisiin tutustua. Kyllä me vielä heistä kuulemme ja toivotaan, että poistumisen syy on jokin ihan looginen!!

  VastaaPoista
 14. No jo on naurettavaa, Ei kai tää Champagne nyt muodin mukana sulkenut myös blogiaan?

  Eii, tuntuu niin kamalalta kun blogi vaan yhtäkkiä katoaa :(

  Tulkaa kaikki takaisin! <3

  VastaaPoista
 15. Sattuuko kukaan muistamaan Marjukan stailausfirman nettiosoitetta?

  VastaaPoista
 16. se oli marjustyle.fi, mutta sekin näyttää olevan poistettu. Ihmeellistä ja harmillista..

  VastaaPoista
 17. sittenkin siis: www.marjustyle.com, mutta ei löydy enää..

  VastaaPoista
 18. Voi harmillista. Kolmesta muotiblogista joita oikeasti seurasin ja joista sain vinkkejä yksi on siis lopettanut.

  Marjukan blogi oli tämän ja Malian blogien lisäksi yksi parhaista. Ihanan tuntuinen ihminen, kauniita asuja kauniin kantaja päällä. Ja fiksusti kirjoitettu niin kevyistä kuin vakavammistakin jutuista.

  VastaaPoista
 19. Hei, kyllä täällä kunnossa ollaan ja joululomilla pois koneeen luota. Laitoin eilen kommentin, muttei näköjään tullut perille... Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja BW, postauksesi otsikko sai minut melkein itkemään. : ) Blogi on ainakin toistaiseksi kiinni, ja katson tässä jatkanko sitä. hyvää uutta vuotta kaikille! Marjukka

  VastaaPoista
 20. Marjukka!

  Jatka ihmeessä blogiasi, sitä on tälläisen vanhemmankin naisen mielenkiintoista seurata(muutaman muun blogin lisäksi), on kiva katsella kauniita vaatteita tyylikkään ihmisen käytössä.Siitä saa itsekin ideoita yhdistellä omia kuteitaan uudella tavalla ;)
  T:VanhaNainen55

  VastaaPoista
 21. Marjukka: Ihana kun vastasit!! Kuten huomaat, Sinua todella kaivataan täällä ja poistumisesi on otettu jopa huolestuneina vastaan. Ilmoitathan itsestäsi, kunhan taas palaat. Ja muistathan, että tänne minun blogiini olet aina tervetullut<3!! Täällä kuitenkin vierailee paljon Sinun blogisi säännöllisiä lukijoita! Voit jättää heille millon tahansa terveisesi.

  VastaaPoista
 22. Pakko minunkin kommentoida ja esittää Marjukalle harras toive jatkaa ihanaa blogiaan <3 Olen saanut Marjukan blogista niin valtavan paljon hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen ja myös kiintynyt hänen herttaiseen ja iloiseen blogiminäänsä :)

  Business Womanille, sekä Marjukalle tätä kautta Oikein Ihanaa Vuotta 2012!

  t.Marika

  VastaaPoista
 23. Ihanaa kuulla, että Marjukka on kunnossa!! Muuten, tuli mieleen, että muistaako joku, mihin oli listattuna meidän, "Aikuisten naisten" blogeja? Muistelen jostain sellaista listaa joskus lukeneeni, mutta haluaisin nyt katsoa, onko listalle tullut uusia. En vain muista enään missä se oli? Aikuisen naisenko vaivaa vain tällainen muistamattomuus ;)?

  VastaaPoista
 24. Taustailija30.12.2011 20.24

  Muistelen että Elleissä olis joskus tällainen listaus ollut, sieltä kautta taisin Marjukankin bongata.
  Marjukalle kiitokset, monen monta vinkkiä olen saanut :) tv. Se pitkätukkainen wanhatäti

  VastaaPoista
 25. Aikuisten naisten blogeja -lista oli Muotisalonki-blogissa. Sieltä löysin myös Marjukan blogin, joka on mielestäni Suomen paras. Toivottavasti blogi jatkuu!!

  VastaaPoista
 26. Mäkin kaipailen marjukan juttuja! Jos vaan mahdollista, tule takaisin. Pretty please?

  VastaaPoista
 27. Marjukalle terveisiä! Ihanaa ja laadukasta blogiasi kaipailee ainakin tämä lukija. Kovasti.

  VastaaPoista
 28. Hei Marjukka, seurasin asiallista, hauskaa ja inspiroivaa blogiasi lähes päivittäin (kommentointia en juurikaan harrastanut). Ethän tosissasi ole hylkäämäsä meitä, ethän?
  - FAB NEW YEAR toivotuksin
  Seijahannele

  VastaaPoista
 29. Aloin myös etsimään fab Fortyn eli marjukan blogia ja lopulta laitoin googleen haun ja tupsahdin tälle sivustolle... Oli niin ihana blogi, toiv ei marjukka sitä lopeta!!! Ja varsinkin näin"varoittamatta"-!!!!!

  VastaaPoista
 30. Minäkin googletin Marjukan blogia ja tulin sitä kautta tänne. Monet hyvät vinkit pukeutumiseen olen Marjukalta bongannut. Jäi nyt "tyhjä aukko" tänen nettiin =(
  Ole kiltti, jatka vielä.
  -Pia

  VastaaPoista
 31. Ensinnäkin kiitos Business womanille siitä, että antoi tämän mahdollisuuden viestitellä Marjukalle.

  Kuulin vasta tätä kautta noista ilkeistä nettihäiriköistä. Uskomatonta, kuinka joillakin ihmisillä riittää tuota ilkeää energiaa. Toivon kovasti, että "pölyn laskeuduttua" palaat taas pitämään ihanaa ja inspiroivaa blogiasi. Ymmärrän kyllä mielipahan, mutta blogiasi seuraa iso joukko ihmisiä, jotka haluavat nähdä sinun jatkavan.

  Hyvää uutta vuotta!

  t. Sara

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.