Viikon 46 businesslook - syksyn suosikki

24.11.2011

Voin tässä vaiheessa syksyä jo julistaa, että tästä sinisestä asusta on muodostunut syksyn lempityöasu. Kauluspaita vain vaihtuu tiuhempaan kuin asun muut osiot ja sen väriä muuttamalla tästä asusta saa jos jonkinlaisia variaatioita. Samoin nämä jalassa näkyvät Unisan kengät on osoittautuneet käytössä melkeinpä parhaiksi työkorkkareiksi ikinä. Jalka ei väsy, koska kengän lesti on todella erinomainen. Tykkään myös kengän kevyestä krokokuvioinnista. Näistä hyvistä ominaisuuksista johtuen omistan näitä samaisia kenkiä kahdet kappaleet, toiset on nämä ruskeat ja toiset mustana.

Rannelaukku korvaa käsilaukun tilanteissa, joissa käsilaukku on liian suuri ja clutch liian "juhlava". Omani on Fossil -merkkinen ja peräisin Usasta. 

Viikonloppuna onkin luvassa pikkujoulut. Minä lähden viettämään niitä Tallinnaan. Onko siellä ruudun takana muita samaan aikaan Tallinnassa juhlivia?


Jakku: Zara
Hame: Benetton
Kauluspaita: H&M
Kengät: Unisa
Wristlet: Fossil

2 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus taas!!
  Fossil on hyvä merkki!

  VastaaPoista
 2. En oikein osaa arvottaa Fossil -merkkiä mitenkään. Mutta kiva kuulla laukkuasiantuntijalta arviointia!

  Aika jännää; kun laitan tänne kuvia perusjakkupuvuista (joita siis pääasiassa käytän työssäni), ei ne herätä oikein ajatuksia ihmisissä. Ne on perustylsiä, mutta siistejä työasuja. Sen tähden en turhan usein niitä täällä esittele. Ne on hyviä "täyteasuja".

  Mukavaa viikonloppua! Minä suuntaan kulkuni lahden toiselle puolelle.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.