Syntymäpäivälahja

9.11.2011

Minulla oli jokin aika sitten syntymäpäivät. Olen viimeksi juhlinut niitä muistaakseni silloin kun täytin 10 vuotta. No, on siitä jokunen vuosi aikaa. En juhlistanut niitä nytkään millään tapaa. 

En muuten juhlistanut omia valmistujaisiakaan aikoinaan mitenkään.. Se oli tylsä arkinen tapahtuma, kun hain tutkintotodistukseni yliopiston kansliasta. Siitä oli juhlallisuus kaukana. Kun vanhempani bongasivat tyttärensä nimen paikallisesta sanomalehdestä valmistuneitten joukosta, äiti tiedusteli halukkuutta juhlallisuuksiin. No ei todellakaan äiti järjestetä mitään juhlia!

Ihailen ihan mahdottomasti ihmisiä, jotka tykkäävät juhlia ja järjestävät niitä ahkerasti. Itse en vaan ole sellainen. Minäkin järjestän monet juhlat joka vuosi, koska perhepiirissä on henkilöitä, jotka rakastavat juhlia. 

No mitenkäs minä ajauduin tällaiseen jaaritteluun.. Tarkoitus oli esitellä teille syntymäpäivälahja, jonka sain  siltä kaikkein rakkaimmalta henkilöltä <3. Yllätys oli melkoinen. En nimittäin olisi ikinä kuvitellut hänen hoksanneen, että tätähän minä olen aina havitellut omakseni. En ole avautunut tästä haaveilusta edes täällä blogissa (jota hän ei kyllä edes lue..). 

Ehkä hän vaan tuntee minut niin hyvin.


9 kommenttia:

 1. Onnea Sinulle upealle naiselle, ja ihanan lahjan sait!! : )

  Itse olen sitä tyyppiä, että väännän juhlaa vaikka mistä,varsinkin synttäreistä jne. On vain niin kiva laittautua ja laittaa tarjoiluja!

  VastaaPoista
 2. Myöhäiset onnentoivotukset ja halaukset päälle!
  Kyllä mullakin jää synttärit juhlimatta, siippa muistaa itse valitsemallani lahjalla:)
  40 -vuotis kemuja oli tarkoitus viettää,mutta keuhkokuumeen vuoksi olin sairaalassa...ehkä ne 50-kymppiset sitten...
  Tykkään järjestää perhejuhlia ja paneudun lautasliinoja myöten.Meillä on suuri suku ja tykkäävät juhlia.Varsinkin keskenään.

  Aivan ihana huivi. Mie tykkään Burberryn kuosista.Se on niin klassikko ! Kyllä nyt sinun kelepaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana, rakkaimmallasi on hyvä maku. Itselläni on sama huivi, pehmeä ja lämmin. Olin aina ennen kuvitellut, että tuo on tälläisten vanhempien rouvien (olen 45v.) juttu, mutta yllätyksekseni olen saanut huomata, että 19 v. tyttäreni haluaisi samanlaisen itselleen. Noh, hänelle se on ihan liian kallis, joten olen lainannut omaani muutaman kerran.

  VastaaPoista
 4. Myöhäiset onnittelut täältäkin suunnalta. Kauniin lahjan olet saanut. Hyvä vainu rakkaallasi on ollut.

  Minäkään en ole koskaan halunnut olla se "juhlakalu", vaan enemmänkin organisaattori, järjestäen muille juhlia.

  -jaana-

  VastaaPoista
 5. Lämmin lahja ja loistava materiaali (juuri samanlainen löytyy itseltänikin).
  Tämän hankinnan jälkeen alkoi versio 100 % wool kummasti kutittelemaan...

  VastaaPoista
 6. Lämpimät synttärionnittelut, kauniin lahjan olet saanut!

  Meillä juhlitaan molempien synttärit sekä mieheni että minun. Itse tykkään järkätä ystäville kaikenlaisia juhlia, usein ne ovat olleet varsin toimintapitoisia, jossa ohjelma ja tarjottavat ovat olleet pääosassa :). Ihan parhaat juhlat ovat olleet kahdet miehelleni järkkäämät yllätyssynttärit, jotka onnistuin pitämään häneltä täysin salassa aina tarjoiluja myöten, vaikka aika haasteellista se olikin.

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon:) Ihanan lämmin ja pehmoinen lahja<3 Oletko vaaka vai skorpioni horoskooppimerkiltäsi?

  VastaaPoista
 8. Onnea :) Nyt sait tämän vaikka et sitä itse raaskinut ostaa, oikein etevä mies :)

  Itse valmistun virallisesti vasta ensi kuussa ja äitini on vaatinut saada järjestää juhlat, vaikka itse en koe valmistumista mitenkään suurena juhlan aiheena. Olenhan ollut työelämässä samassa firmassa jo yli 1,5 vuotta! Mutta kyllähän äiti saa juhlansa jos äiti haluaa, hauskoja hetkiähän ne on :)

  VastaaPoista
 9. Marjukka: Kiitos vaan onnitteluista <3! Minunkin lähipiirissä on henkilöitä, jotka juhlivat jopa nimipäiviään. On kyllä hienoa, että toiset on innokkaita niitä järjestelemään!

  Lennu: Kiitos kaunis <3! Parhaan synttärilahjan saa tosiaan helpoiten, kun valitsee sen itse. Mullapa on tapana ostaa joululahjoja ite itelleni, koska tiedän parhaiten, mitä tarvin. Ja mistä tykkään. Ei tuu huteja;)

  Mrs L: Minäkin luulin pitkään ihan samaa ja ajattelin jopa, että en ikinä hanki kyseistä kuosia itselleni. Toisin kävi.. Naisena minulla on onneksi Aina oikeus pyörtää kaikki aiemmat päätökset tai kuvitelmat..

  Jaana: Kiva kuulla, että meitä on muitakin yhtä outoja;) Minulla sellainen "juhlimattomuus" tulee kodin perintönä. Siskoni ja veljeni on ihan samanlaisia.

  Olennainen: Kyllä kashmirin pehmeys on niin ihoa hivelevän ihanaa, että voin hyvin kuvitella mainitsemasi seurauksen villahuiveja kohtaan.

  Pauska: Kiitos<3! Ihania yllätyksiä;)

  Champagne: Kiitos kiitos <3! Olen skorpioni. Anteeksipyyntöni siitä;) Ei tavallaan oo mun vika..

  Nirso: Sinun blogissa taisin avautua tästä haaveesta ja tosiaan, valittelin hintaa.. Joko mun mies on käynyt lukemassa sun blogia (jota kyllä epäilen, koska ei se lue tätä minunkaan;) tai sitten se tosiaan on vaan niin etevä;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.