Silmälasipokien etsintää

20.11.2011

Olen nyt viikonlopun ajan fiilistellyt näitten kokeilussa olevien kehysten kanssa. En vieläkään osaa sanoa, mikä olisi se itselle kaikkein paras ja mieluisin. Ja joitten kanssa voisi elää eläämäänsä edes muutaman vuoden ajan. Vaikeaa on!

Nämä kaikki mallit ovat siis Chanelin ihkauudesta mallistosta.

Ensimmäinen eli alla oleva malli on Chanelin klassikkolaukuista haaveilevan heikko kohta. Tuo sanka, josta yritin ottaa lähikuvaa, on kuin suoraan laukun kantohihnasta..

Toinen malli on ehkä vähän neutraalimpi sangaltaan ja sen katseenvangitsija on sangassa oleva helmi.

Alla oleva kolmas malli on malliston mainoksissakin oleva versio. Se on muutoin samanlainen kuin ensimmäinen, paitsi että sanka on hieman kevyempi versio klassikkolaukun kantohihnasta. Tässä alla olevassa kuvassa on muuten sama malli kahdessa värissä. Oikeanpuoleisin on musta, kaksi ensimmäistä on harmaita.


Viimeisin malli on se, jonka jo eilen esittelin. Tämä on ehkä se kaikkein raskain versio (josta te monet myös mainitsitte kommenteissanne) ja jonka sanka on muuten farkkumaista kangasta.


Laitetaan nyt vielä loppuun se laukku, josta moni meistä näkee päiväunia ja joka lienee toiminut myös tämän silmälasikokoelman insipiraation lähteenä..
Mitäpä olette nyt mieltä? Jatkanko etsimistä ja otan kokeiluun jotain ihan muuta? Vaikkakin mennään meikäläisen mukavuusalueen ulkopuolelle, kun esittelyssä on kasvot lähietäisyydeltä.. Ihan kamalaa!

Seuraa blogiani:

19 kommenttia:

 1. Näistä vaihtoehdoista ääneni menee mallille nro 3 ja harmaansävyisenä :)

  VastaaPoista
 2. Toka poka on suosikkini! :D Ompas sulla älyttömän vaikea valinta edessä! Ihania noi Chanelit on kaikki, varsinkin toi laukku!!

  VastaaPoista
 3. Hei,
  ehdottomasti kolmas malli: olet kasvoiltasi siro, joten sankojenkin tulee olla riittävän keveät. Kolmonen sopii mielestäni sinulle tosi kauniisti ja business womanin kannattaa luottaa klassikkomerkkeihin tällaisessa pidemmän tähtäimen investoinnissa kuten silomälasit. Joten enpä lähtisi enempää sankavalikoimaa katsastamaan.

  VastaaPoista
 4. Mun suosikki on ehdottomasti tuo toinen, jotenkin niin kivan mallinen, simppeli ja kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Mä unohtaisin silmälasien hankinnassa merkin - se ei ole alkuunkaan tärkein asia. Ja luottaisin ammattitaitoiseen ja trenditietoiseen optikkoon / kehysmyyjään.
  Sitten vaan bongaamaan nippu alkusilmäyksellä miellyttäviä kehyksiä ja siitä poissuljentaperiaatteella paras pari voittakoon. Optikko / myyjä osannee määritellä sen, että mikä pari istuu kenenkin nenälle parhaiten ja missä näkökenttä on toimivin.

  Olen itse silmälasien suurkäyttäjä. Lasit ovat kuuluneet elämääni jo pikkutytöstä lähtien enkä pärjää ilman niitä. Tällä hetkellä käytössäni ovat - hmmm, laskutoimitus - kuudet kakkulat ynnä kahdet aurinkolasit vahvuuksilla. Sekä kertakäyttöpiilareita Suuriin Tilanteisiin.
  Hyödynnän nykyisin näitä yhden hinnalla kahdet -tarjouksia, sillä kun laseja käyttää aina, niin haluaa myös vaihtelua. Jumppaan ja juhliin omansa, metallia ja muovia tyylin mukaan. Merkkikehyksiä (DG, Hilfiger) ja Specsaversia. Hinnat ovat toistaiseksi pysyneet kohtuullisina, mutta annas olla, kun alan kohta tarvitsemaan monitehoja... Sitten ehkä vähenee lasejen määrä;)

  Leikkausta en ole koskaan tosissani ajatellut - viihdyn laseissani.

  VastaaPoista
 6. Liian suuria kaikki sangat kapeisiin kasvoihisi!

  Eeva

  VastaaPoista
 7. Mäkin olen sen kannalla, että vaikka olisi kuinka merkkiuskonnollinen niin silmälaseja valittaessa merkit täytyy unohtaa kokonaan. Muutenkan merkkilaseissa ja ns. merkittömissä laseissa ei ole edes eroja kestävyydessä, joten sitäkään ei tarvitse ajatella.

  Jos nyt ihan suoraan saan sanoa niin mikään noista laseista ei oikein sopinut sulle, kaikki näyttävät liian raskailta. Myönnän kyllä että nuo erikoisemmat sangat ovat ihania :) Mutta nyt kyllä menisin sen mukaan mikä on sun kasvoille se paras malli!

  Onnea etsintöihin!

  VastaaPoista
 8. Hei
  Makuasioita, ota mistä itse tykkäät ja tunnet olosi kotosaksi.
  Minä olen ensi viikolla menossa ostamaan uusia laseja, haen ajattomia ja omaa persoonaa korostavia... enkä kulje muodin perässä lasien suhteen.
  -lapinleid-

  VastaaPoista
 9. Yhdyn edellisen anonyymi Eevan mielipiteeseen. Musta noi kaikki on kauhean isoja ja hallitsevia.
  Heti ensimmäisenä osuu silmiin, että tolla on lasit. Lasien näkyminen ei ole huono asia, mutta niiden hallitsevuus voi olla. Itse vaan tiedän, että sitä voi joutua kokeilemaan aikalailla koko kaupungin mallistot ennen kuin löytää ne omat. Ne joista tietää että nää on mun.

  Vihjaan siis luottamaan vaistoosi. Niin kuin äitini joskus jotain jenkkideittiohjelmia suunnilleen näin kommentoi "jos ei tossa vaiheessa tiedä mistä pitää niin ei pidä kyllä kenestäkään". Eli jos et osaa päättää niin kokeilemaan muita. Kyllä sitä palaa sen parin luo, johon on oikeasti kiintynyt.

  VastaaPoista
 10. Samaa mieltä Eevan ja Olennaisen kanssa, en valitsisi laseja merkin perusteella lainkaan. Minusta nämä kaikki ovat liian raskaat Sinulle.

  VastaaPoista
 11. Mielestäni viimeiset lasit sopivat sinulle todella hyvin olematta liian raskaat. Kuvissahan ne näyttävät "tummemmilta" kuin tosielämässä joten kontrasti on suurempi kuin "oikeasti" ja mielestäni muotokieleltään sopivat nimenomaan siroihin kasvoihisi. Ei missään nimessä kulmikkaille tai pyöreille. Näytät todella hyvän näköiseltä näissä viimeisissä.

  Suomalaiset naiset muuten yleensä valitsevat kissamaiset tai "vaakasuoraan pitkulaiset" lasit itselleen.

  VastaaPoista
 12. Pakko kommentoida vielä tähän postaukseenkin, vaikka tuossa edellisessä jo kerroin mielipiteeni. Olen ymmärtänyt, että et pidä laseja joka päivä tai ainakaan noissa päivän asuissa niitä ei näy. Silloin ei myöskään niin helposti kyllästy laseihin eli jos olet tykästynyt noihin laseihin niin osta ihmeessä! Kolmannen ja neljännen kuvan lasit saavat mun äänen.

  VastaaPoista
 13. Edelleen olen että jo eilen esitellyt lasit ovat näistä parhaat:)
  Toisaalta helmellä somistetut ovat ihan rinnalla. Oisko tuo farkkuaisa liian arkinen....?

  VastaaPoista
 14. Jos nuo sangat ovat oikeaa nahkaa ja kangasta, niin mitenkäs se huolto sujuu? Laseja joutuu puhdistamaan joka päivä. Itse usein pesen vesihanan alla, mutta noille kehyksille se ei taitaisi tehdä hyvää. Onhan niitä olemassa kaikenlaisia mikroliinoja, mutta eivät mielestäni yksin riitä.
  Metsästysonnea lasien etsintään.

  VastaaPoista
 15. Hei!

  Helmikoristeisen muotoilu, ruskeana!

  Näiden kuvien perusteella ja tästä kokoelmasti ehdottomasti paras vaihoehto kasvoillesi.

  Hae toki kokeiltavaksesi kehyksiä merkkiin tuijottamatta.
  Voit löytää persoonalliset sinulle mieleiset ja myös sopivat pokat.

  T.
  Kys.valintoja kokenut
  Annuli

  VastaaPoista
 16. Samaa mieltä usean edellisen kanssa, että pikku kasvosi eivät sovi näin suurien sankojen kanssa! : ) Luota myyjään!

  VastaaPoista
 17. Toinen kehysvaihtoehto sopii mielestäni sinulle hyvin, jotenkin sopivat kokoinen ja keveä siroille kasvoillesi. Muut kehykset ovat ehkä hivenen raskaita, minun silmään. Tsemppiä valintaan, postaa toki minkä valitsit!

  VastaaPoista
 18. Toka vaihtoehto suosikkini, siro malli kasvoillesi.

  Itsellä on vastaava malli (helmellä) aurinkolaseina.

  Innolla odotan, minkä valitsit :)

  -jaana-

  VastaaPoista
 19. kolmannet ovat mun suosikki:)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.