Punaiset farkut

21.11.2011

Ihan mahdottoman isot kiitokset kaikille teille, jotka otitte osaa minun "silmälasituskaani"! Arvostan joka ikistä mielipidettä ja olen lukenut kaikki hyvinkin tarkkaan. Tosi monenkirjavaa palautettahan te annoitte ja nyt olen entistä suuremmissa vaikeuksissa. Tai sanotaanko niin, että saitte minut vaihtamaan suosikkini! Moni teistä rohkaisi tekemään valinnan ja sulkemaan silmät muilta vaihtoehdoilta. Ei siitä valinnasta saa tehdä liian monimutkaistakaan. Kysehän on vaan silmälaseista. Jos ne alkaa kyllästyttää, ne voi aina uusia.

Kävin tänään vielä silmälasiliikkeessä keskustelemassa erittäin asiantuntevan myyjän kanssa ja kyllä me monen monen sovittelun ja pähkäilyn jälkeen tulimme siihen tulokseen, että Chanelin mallit istuu meikäläiselle parhaiten. Kyse ei todellakaan ole mistään merkkivalinnasta, vaan siitä, että sen malliston pokat jotenkin kävi minulle parhaiten. Olen aikoja sitten kasvanut ulos kaikenmaailman merkkiuskollisuudesta. 

Tarvitsen laseja pääasiallisesti vain työaikana, enkä silloinkaan joka hetki. Eli saan pitää niitä melkeimpä silloin kun itseä huvittaa. Sen tähden uskaltaudun valinnassani vähän rohkeampiin laseihin. Eikä minulla ole mitään sitäkään vastaan, että huomio kiinnittyy kasvojen sijasta laseihin. Se ajatus tuntuu itse asiassa aika mukavalta.

En ole siis vieläkään tehnyt valintaani, vaan kävin palauttamassa kolmet pokat takaisin liikkeeseen. Kahdet jäi vielä jäljelle. Niistä toiset saa luvan aloittaa yhteiselo kanssani. Arvaankohan paljastaa teille lopputulosta... Voi apua... Älkää teilatko minua, pliis!

Nomutta. Ihanaa palata normaaliraiteille blogijuttujenkin osalta! Ette arvaakaan, miten kiusallista on laittaa nähtäväksenne lähietäisyydeltä kuvattuja kasvokuvia. Nämä kokovartalo-otokset on niin paljon mukavampia, kun joka huokonen tai naaman juonne ei hyökkää ruudun läpi kimppuun. Näihin kokovartalokuviin voi piilottaa niin paljon kaikkia epäkohtia..

Taannoisella Lontoon reissulla löysin Armani Exchangen liikkeestä punaiset farkut. En ollut ikinä ajatellut ostaa mitään värikkäitä housuja, vaikka ne muitten päällä ovatkin näyttäneet ihan mielettömän hyviltä. Jospa kuitenkin kokeilisin itsellenikin.. Ja niin me sitten aloitettiin yhteiselo.

Viikonloppuna oli taas monenlaista tapahtumaa ja sain viimeinkin ottaa ne käyttöön. Yhdistin punaisiin farkkuihin vähän hienomman Espritin rusettikauluspaidan ja lopputulos on mielestäni oikein mainio monenkirjaviin viikonlopun rientoihin. Vai mitä olette mieltä? 

Farkut: Armani Exchange
Paita: Esprit
Clutch: Zara
Kengät: Högl

Loppuun vielä laitan nähtäväksenne uudet ihanat viikonloppukynnet. Pääsin taas visiitille 12-vuotiaan neitokaisen kynsistudioon. Annoin hänelle vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa sellaiset kynnet kuin hän itse haluaa. Lopputulos on aika eläimellinen. Miau;)

15 kommenttia:

 1. Ihana asu, näytät upealle! En itse periaatteessa pidä punaisista housuista, mutta tuo sinun yhdistelmä todella toimii. Beige on riittävän hillitty väri punaisen rinnalle.
  Olen lähdössä torstaina Lontooseen. Mitä olet mieltä, kannattaako Burberryn Outletissa poiketa? Olisin kiitollinen, jos ehtisit vastaamaan.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan mahtava asukokonaisuus! Siehän repäsit ja kunnolla!Ja hyvällä maulla:) ja kynnetkin ovat ihanat...

  VastaaPoista
 3. Mrs L: Beige on varmaankin niitä ainoita värejä, jotka toimii punaisen housun rinnalla. Tai ainakin luulen niin;) Lontoon Burberryn Outletista Katin Kontit teki mielenkiintoisen ja hyvän postauksen. Hän löysi sieltä vaikka mitä, mm. mustan trenssin 199 punnalla. Outlet sijaitsee aika kaukana keskustasta ja jos sinulla on rutkasti aikaa, se kannattaa käydä tarkistamassa. Jos aikaa on vähän, ei siihen välttämättä kannata satsata. Minä en löytänyt sieltä mitään ostamisen arvoista. Yhden ihanan mustan trenssin löysin, mutta se maksoi 900 puntaa. Huivit ei olleet sitä tyypillisintä Burberryä vaan jotain tuntemattomampaa kuosia ja ne oli hinnaltaan noin 160 puntaa. Kallista siis. Mutta hyvällä tuurilla ja oikealla ajoituksella sieltä VOI löytää vaikka mitä. Ei kannata kuitenkaan ladata odotuksiaan kovin korkealle. Sen suhteen minä menin ansaan ja jouduin pettymään. Meidän 4-henkisestä seurueesta kukaan ei löytänyt sieltä mitään ja erityisesti miesväki oli sitä mieltä, että se aika meni Lontoon reissulla totaalisen hukkaan. Minua olisi jäänyt harmittamaan, jos en olisi käynyt siellä. Seuraavalla Lontoon reissulla tuskin käytän aikaani siihen.. Mutta hei, aivan ihanaa matkaa Sinulle Lontooseen. Voi kumpa itsekin pääsisin sinne pian!!

  Lennu: Voi vitsit, cool, jos pääsin yllättämään;)

  VastaaPoista
 4. Mrs L: Tässä vielä Katin Kontin tarkka osoite, missä hän kertoo omista Lontoon löydöistään ja erityisesti Burberryn Outletistä. Hänelle reissu oli erittäin onnistunut. Hän oli liikkeellä oikeaan aikaan.

  http://verawanda.blogspot.com/2011/10/london-shopping.html

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan upeat housut! Ja kynnet! Wau!

  VastaaPoista
 6. juurikin eilen mietin että punaiset farkut olisivat kyllä upeat ja niin hyvin yhdisteltävissä. Toissapäivänä kuolasin tämän paidan perään :P

  VastaaPoista
 7. Wow, mikä asu! Tosi hyvältä näyttää. Mukavaa viikon jatkoa. :)

  VastaaPoista
 8. M-K; Niin, luontaisetu, mitä ei tarjoilla välttämättä 3 poikalapsen kodissa;)

  Nirso; Salakavalasti ne on tosiaan hiipineet mieleen.. Niin ja on siellä Saksassakin varmaan Esprit. Sieltä paita on peräisin ja taitaa olla aika uutta mallia.

  Ilona: Kiitos sitä samaa myös Sinulle <3!

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Sattumalta bongasin blogisi ja olisinkin halukas tietämään, että mikä olet ammatiltasi ja miten olet siihen päätynyt? Itse valmistun ylioppilaaksi keväällä ja jatkosuunnitelmat ovat vielä hieman hakusessa.. Kiitos etukäteen:)

  VastaaPoista
 10. Hei vaan! Mukavaa kun löysit tänne ja hauska tutustua! Olen liikkeellä jotakuinkin anonyyminä enkä ole paljastanut täällä kenellekään ammattiani. Lyhykäisyydessään ura on tähän saakka mennyt näin: Pyrin yo-kirjoitusten jälkeen oikikseen, koska en tiennyt mitä halusin tehdä isona. Valmistumisen jälkeen haaveilin diplomaatin urasta ja kokeilinkin sitä työtä maailmalla. Se ei kuitenkaan vastannut odotuksia ja unelmat oli pakko laittaa uusiksi. Olin tuomioistuimessa työssä ja melkein jäin sille tielle, kunnes muutamien vaiheiden jälkeen päädyin nykyiselle uralle. Ja olen tyytyväinen. Työ diplomaattina oli kovin pinnallista ja tuomioistuintyö oli pienellä paikkakunnalla jollain tapaa "pelottavaa". Antaisin Sinulle sellaisen neuvon, että unelmista kannattaa pitää kiinni. Mutta myös rohkeutta muuttaa niitä, jos ne eivät osoittaudukaan haavekuvien mukaisiksi. Pidä myös elämä omissa käsissä, äläkä anna sitä vaikkapa vastakkaisen sukupuolen edustajan käsiin; Älä siis ripustaudu muihin! Onnea matkaan<3!

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon neuvoista, ne tulevatkin tarpeeseen! Nimittäin en itse oikeastaan tiedä, mitä haluaisin tehdä ja en halua ammattiin, joka ei itseani miellytä.. Aika siis näyttää=) mutta kiitos vielä todella todella paljon!

  VastaaPoista
 12. Minusta kokonaisuus on kaunis ja pirteä, oikein sopiva erilaisiin viikonloppurientoihin. Itse en jotenkin osaa käyttää värikkäitä housuja, mutta monen muun päällä ne kyllä näyttävät aina vaan kauniilta.

  Kynnet ovat myös kauniit, saivat vilkuilemaan omia lakkaamattomia kynsiäni sillä silmällä :)

  VastaaPoista
 13. Kivan näköinen asu! Raikas:) Armani Exchange on yksi mun lempimerkeistä;)

  VastaaPoista
 14. Hei vaan Dahlia! Siitä se värikkäiden housujen tarina minullakin sai alkunsa; ensin ne näytti tosi hyviltä muiden päällä ja sen jälkeen salakavalasti päätyi omaankin vaatekaappiin;)

  Champagne; Ainakin Lontoon myymälä oli supercool;)

  VastaaPoista
 15. Tyylikäs ja nuorekas - punainen piristää!
  Tiina V

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.