Perjantain outlook

18.11.2011

Olenkohan koskaan kertonut teille, että on minullakin silmälasit. Niitä on periaatteessa pitänyt käyttää koko aikuisiän ajan. Oikiksen opiskeluaikana muistan käyttäneeni niitä ihan säännöllisesti, koska silloin elin elämääni kirjojen kanssa.  Sen jälkeen niiden käyttö on ollut vähän "vaisumpaa". 

Olen uusinut viimeksi lasini noin 7 vuotta sitten. Niiden käyttö on ollut niinkin epäsäännöllistä, että en edes löytänyt niitä puoleen vuoteen. 

Kävin näöntarkastuksessa viime viikolla ja niinhän siinä kuulkaa kävi, että noottia tuli. Optikko ei meinannut uskoa näkemäänsä. Minulla on nimittäin erittäin huono näkö toisessa silmässä. Ja kun siinä paremmassakin silmässä oli näkö heikentynyt, on pakko tunnustaa, että on korkea aika hankkia uudet silmälasit. Voi hyvänen aika. Sekin vielä. Olen ihan pihalla silmälasimuodista ja nyt pitäisi alkaa opiskella sitä. 

Jos teistä jollakin on selkeä näkemys siitä, millaiset pokat minulle sopisi, olisin erittäin onnellinen!

Pari sanaa tästä asusta. Tykkään ihan mahdottomasti tästä Zaran valkoisesta paidasta. Se vaatii alleen aina aluspaidan, koska se kuultaa niin pahasti läpi. Läpikuultavuuden tähden tykkään pitää tätä uutta ihanaista Burberryn huivia paidan päällä, joko kokonaan levitettynä tai näin vähän enemmän sykkyrällä. 

Oikein mukavaa viikonlopun alkua teille kaikille! Pokavinkkejä otan siis kiitollisuudella vastaan;)

Kauluspaita: Zara
Hame: Banana Republic
Kengät: Unisa
Kello: Michael Kors

Seuraa blogiani:

10 kommenttia:

 1. Mulla on lasit olleet jo useamman vuoden.Ensin lukulasit ja nyt ihan monitehot! En miekään uskonut, kun optikko aloitti palopuheen ikänäöstä:D
  Olen asioinut Nissenillä, siellä on hyvä palvelu ja osaava henkilökunta.

  Minusta sinulle kävisi tummat( ruskeat, ei mustat) pokat, sellainen bisneslook. Ei mitkään koristeelliset pokat, tiiäkkö sivussa kaikkea kukkaa, strassia tms.Eikä leveää aisaa ja matalaa linssiä, ne on aika vanhanaikaiset!Bossilla on aika kivoja.Omani ovat Marc Ò Polon.
  Asusi on jälleen ihana! Oi tuota huivia!!!

  VastaaPoista
 2. Meinasin ostaa täysin samanlaiset Unisan kengät Stockalta, mutta niissä oli koroissa jokin valmistusvika. Korot olivat aivan vinossa, koska ne oli leikattu vinoon! Harmitti, koska ne oli niin hyvät jalkaan ja ne oli ainoat koon 35 korkokengät, jotka sopivat minulle. :( Toivottavasti sinun kengissäsi ei samaa vikaa ole ollut.

  VastaaPoista
 3. Lennu: Mulla oli muuten just opiskeluaikana sellaiset ruskeat pokat, vähän sellaiset kilpikonnaruskeat.. Ne oli aika cool.

  BagMiss: No voi, harmi! Minun versiot on onneksi ihan moitteettomat ja jalassa ihan mielettömän hyvät, vaikka korko onkin kohtuullisen korkea. Mullahan on kahdet samanlaiset, mustat ja ruskeat.. Kenkäfriikistä molemmat.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen sijoittamaan silmälasien sijaan laserleikkaukseen. Minä tulin samaan tilanteeseen, olisi pitänyt hankkia kunnon lukulasit. Mutta päädyinkin Lasik-leikkaukseen. Vain toinen silmä leikattiin, ja nyt näen hyvin. Maksoi 1200,-. Lääkäri lupasi elinikäisen takuun, en tarvitse enää koskaan laseja. Säästän siis rahaa kun ei tarvitse ostaa laseja yulevassakaan. Lääkäri oli lähes 70v. joten pohdin tosin kenelle valitan parinkymmenen vuoden päästä, jos takuu ei pitäisikään...

  VastaaPoista
 5. Olet rohkea nainen! Minä en nimittäin uskalla silmälääkärille mennä. Huomaan kyllä, että näkö ei ole ihan entisensä, kun yölamppuun pitää laittaa valot jos sängyssä meinaa lukea ja tuoteselostelaput alkavat näyttää lilliputeilta. Huomaan siristeleväni enemmän.

  Olen kyllä aina pitänyt silmälaseja tyylikkäinä ja luottamusta herättävinä. Lienee aika hankkia omat sellaiset ja liittyä tyylikkäiden, älykkäiden ihmisten joukkoon :)

  VastaaPoista
 6. Minä ostaisin samantien kahdet pokat: toiset mustat/ruskeat, viisaat, vähän kissamaiset (tähäan tyyliin: http://www.sheknows.com/entertainment/star-spotlight-gallery/jennifer-love-hewitt/jennifer-love-hewitt-goes-geeky-2) ja toiset ns. hengettömät niitä päiviä varten, kun haluaa että lasit ovat mahdollisimman huomaamattomat. Itse huomaan käyttäväni hengettömiä vuodesta toiseen; ne on kevyet ja melkein kuin ilman.

  Muuten; tyylikäs asu, taas kerran.

  VastaaPoista
 7. Moikka Tuija; Siitä itseasiassa optikkokin puhui. Se tulisi pitkällä tähtäyksellä kieltämättä edullisemmaksi vaihtoehdoksi. Leikkauksista on siinä käyneillä pelkästään positiivista kerrottavaa. En ole kuullut, että kenelläkään olisi mennyt se pieleen. Tosin en ole juurikaan perehtynyt asiaan.

  Johanna: Luonto on siitä epäkiitollinen tai kiitollinen kaveri, että se kyllä ajaa väkisin tekemään asialle jotain;) Sitäpaitsi, silmälaseilla saa vaikka mitä kivaa aikaiseski yleisilmeelleen.

  VastaaPoista
 8. Preferita: Wau mitkä lasit! Itse asiassa ajattelin juuri samalla tavalla; eli kahdet lasit, joista toiset voi olla pintamuodikkaat ja toiset tosiaan niitä päiviä varten, kun lasit ei tarvitse olla "the juttu".

  VastaaPoista
 9. Mä olen käyttänyt laseja 9 vuotiaasta (eli 11 vuotta) ja oma kokemus on, että kokeilemalla löytyy parhaat.

  Itse olen todella vaalea, joten tarvitsen tummemmat kehykset, jotta kokonaisuus toimii.

  Optikot kyllä auttavat valinnassa ja kokeneet osaavat jo vähän arvioida mikä sopii, kun vähän kertoo mitä haluaa (tai vaikka ei tietäisikään).

  VastaaPoista
 10. Pokavinkkeja en valitettavasti voi antaa, koska juurikin eilen kollegani kysyi minulta että miksi pidän laseja, jotka ei minulle ollenkaan sovi :P Eli en osaa ilmeisesti itsellenikään pokia shopata, saatika sitten muille :)

  Asu on jälleen kaunis, Burberry näyttää hyvältä yksinkertaisesti kaiken kanssa :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.