Lisää Lontoon hankintoja

12.11.2011

Olen yöpaitafriikki. Siis siinä mielessä, että ostan joka lomamatkalta yöpaidan tai pari. Annan niitä myös mielelläni lahjaksi ystäville. Niitä käyttää kuitenkin lähes kaikki.

Suosikkiyöpaitaostospaikkani on muuten Victoria´s Secret. Oih, kumpa pääsisin niitä edes hivelemään.. Kertokaa terveiseni te, jotka olette niiden ulottuvilla!

Lontoossa Oxford Streetin ja Regent Streetin kulmassa oli Tezenis -niminen liike, joka kutsuvasti odotti ohikulkijaa poikkeamaan. Pitihän siellä tietenkin pistäytyä ja sieltä tein tämänkertaiset yöpaitalöytöni.

Toinen, eli tummanharmaa yöpaitani on ihanan pitsinen ja jopa romanttinen. Vaaleanharmaa, trikoinen versio on sopivasti rento ja jollain tapaa aika hauska.

Onko teillä jotain vastaavaa pakkomiellettä? Jotain, mitä on omasta mielestä välttämätöntä tuoda joka reissulta kotiin?

3 kommenttia:

 1. Täytyy tunnustaa etten ole yöpuku ihmisiä lainkaan:) Tai siis pidänhän niitä mutta ne ovat ei niin esittely kelpoisia..Paras mikä nyt on Marimekon tasaraita (mu-va)pitkä yöppäri. Mieluiten pidän pyjamia.
  Matkoilta ei ole tuotavana mitään "pakkomielteitä". Mie menen jotenkin lukkoon, enkä osaa päättää mitä toisin... Tuliaiset lapsille ovat sit eri juttu:)

  VastaaPoista
 2. Kivat ostokset.

  Juuri tyhjentelin yöasukätköjäni. Ankaralla kädellä laitoin kiertoon lähes pitämättömiä löytöjä. Yöasu on niin helppo hankkia.

  Victoria´s Secret on kyllä kiva kauppa. Kerran oli mukanani juuri lukemana oppinut miehen alku, joka tavaili hintalapuista "sexy" ja ihmetteli sitten isoon ääneen, että miksi näissä sanotaan näin. Oikein aloin itsekin ajatella. Kai ne tuotteet tulisi ostettua vähemmälläkin höngällä. Toimiiko netti VS Suomeen?

  VastaaPoista
 3. Lennu: Sullahan on kokonainen uusi maailma tutustuttavana;) Minäkin luulin joskus, että marimerkon tasaraitayöpaita on kaikki mitä tarvitsen.. Sitten pääsin tutustumaan Victorian salattuun maailmaan..

  Johanna: En ole koskaan tullut edes kokeilleeksi. Villi veikkaukseni on, että ei. Tai siis varmaankin toimii, mutta päälle tulee tullit ja verot. Eli hinta helposti tuplaantuu.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.