Chanelia päähän?

19.11.2011

Kävin tänään hakemassa muutamat pokat sovitukseen ja nyt (jos koskaan) tarvitsen teidän apua. Ihan ylivertomallisto löytyi Chanelilta ja kun olin muutamat sovittanut, ei muut kelvanneet enää edes sovituspussiin. 

Viidestä sovitukseen päätyneestä pokasta esittelen teille ensimmäisen. Mitä tuumaatte? Vienkö takaisin kauppaan vai laitanko lasit teetteille, ei vaan teetätykseen?

PS. Aika alaston olo, kun näin lähikuvaa esittelen..

19 kommenttia:

 1. Ok, mutta olisi kiva nahda muutakin. Ehka vahan kevyempaa tyylia?

  Ihanaa viikonloppua!

  Johanna, Omamaamansikka

  VastaaPoista
 2. Tämä malli on tosi trendikäs, nuorekas ja kaunis, mutta ehkä minäkin haluaisin nähdä jotain vähän sirompaa ja kevyempää tyyliä lisäksi, ennen kuin osaan suositella mitään. :) Olen ollut kavereilla makutuomarina monta kertaa pokien valinnassa ja vaikeeta se on!! Itse tietysti valitset ne, joista tykkäät eniten! :)

  VastaaPoista
 3. Rakastan noita! Olen itsekin etsimassa uusia pokia kun naissa omissa halpislaseissa ei kehtaa julkisilla paikoilla enaa kavella. Nuo Chanelit olis taydellisen muotoiset ja kokoiset ainakin sun kasvoilla. Tykkkaan tosi paljon. Mika taman mallin nimi on? Taidankin huomenna kavaista omalla optikollani katsomassa loytyisiko heilta samoja...

  Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Joo, komppaan Johannaa!

  Ehkä hieman" alavireiset" eritoten alin kuva kertoo näin.


  Virkistävää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hyvät ja soppii hyvin! Kyllä sen tuntee konkreettisesti mikäli lasit "istuu" kasvoille.Kyllä valitsisin nuo.

  VastaaPoista
 6. Minulla on ollut lasit kuusivuotiaasta lähtien ja tärkeintä itelleni on keveys ja istuvuus ja se, miten nenätyynyt istuvat nenään, etteivät lasit liu'u koko ajan nenältä alaspäin.
  Pitäisin näitä vähän raskaina minäkin :), lisäksi jotenkin näyttäisivät menevän aika alas. Itse haluan, että lasit eivät kauheasti erotu, mutta makuja on monia.

  VastaaPoista
 7. Vautsi, tosi tyylikkäät! Nykyään on muodissa tollaiset vahvat lasit, joten osta pois vain jos itse tykkäät. Mä olen sitä mieltä, että kyllä niiden sirompien lasien aika ehtii tulla myöhemminkin. Ostin itse vasta myös vähän isommat ja vahvempisankaiset lasit ja oon kyllä tykännyt niistä. Ainut vaan, että jos ei käytä silmämeikkiä niin isomman lasit vaan korostavat meikittömyyttä.

  VastaaPoista
 8. Nätit ja trendikkäät on. Sopii oikein kivasti sinulle!

  VastaaPoista
 9. Moikka,
  mahtavat nuo lasit, sopii ehdottomasti Business Womanille =)

  Itselläni on juuri hankittuna tuollaiset voimakkaammat pokat ja ostin toiset kevyemmät kun sai kahdet yhden hinnalla. Kaipaan itse kovasti vaihtelua kun laseja käyttää päivittäin.

  C

  VastaaPoista
 10. Mun pitää vielä jatkaa, kun tuo kommenttini kuulostaa vähän tökeröltä. Olet niin kaunis nainen, että ajattelen että katse kannattaisi kiinnittää mieluummin naiseen kuin laseihin. Kyllä nämäkin sinulle sopivat, tyylikkäät, hyvännäköiset lasit.

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille kaikille tähänastisista kommenteistanne!! Ihan mahtavaa, kun on tämmöinen yhteisö, jossa voi kysyä tällaisia ulkonäköön liittyviä asioita ja saa vielä palautetta <3! Nämä lasithan on kieltämättä trendilasit, jotka jakaa mielipiteitä, eikä nämä välttämättä ole kovin pitkäikäinen hankinta. Tai ainakin se jää nähtäväksi. Hintaakin näille kertyy noin 600-700 eur.

  Olen nyt reissun päällä ja kunhan taas kotiudun, lataan lisää kuvia nähtäväksenne. Otin sovitukseen viidet lasit ja kaikki on hyvin samantyyppisiä. Katz: selvitän tuon merkin ja palailen asiaan.

  VastaaPoista
 12. Minun mielestäni pieniin ja siroihin kasvoihisi liian tummat ja raskaat...

  En pidä erityisemmin näistä suurista kehyksistä, tulee ihan 80-luku mieleen.

  VastaaPoista
 13. Kauhukseni huomaan,että kukaan miespuolinen ei ole antanut palautetta...rohkenenko,tottakai;))
  Noh,nyt komppaan hieman muita.Mielestäni myös hieman raskaan oloiset,tosin trenditietoinen en ole,en ole ikinä ollut enkä tule ikinä olemaan;))Laitappas ne muut pokat myös näytille,niin katsotaan miltä ne näyttää.

  VastaaPoista
 14. Suositttelen leikkausta. Pojalleni tehtiin jokunen vuosi sitten molempiin silmiin. On erittäin tyytyväinen. Jos itse olisin nuorempi, menisin empimättä, koska niin paljon vaivaa ja rahanmenoa tästä ainaisesta lasien käytöstä ja uusimisesta on ollut. Itselläni käytössä kahdet aurinkolasit, kolmet moniteholasit sekä päätelasit. Samoja kehyksiä ei viitsi käyttää joka tilanteessa.
  Terveisin Lukutoukka

  VastaaPoista
 15. Johanna: Aika monet on olleet sitä mieltä, että kevyempi voisi olla. Olet oikeassa!

  BagMiss: Joo, sen olen todellakin lyhyessä ajassa huomannut, että valinta on erittäin vaikeaa. Ei auta kuin lyödä joku lukkoon ja jättää muut. Turha tästä on tehdä mitään mahdotonta tehtävää..

  Katz: Kun huomenna palautan nämä, niin minäpä kysyn mallia. Sangassa on merkintä c.501 51°17 135b. Tuon lukujonon keskellä olevan ympyrän kohdalla pitäisi olla neliö..

  Anonyymi: Nämä on kieltämättä aika raskaat..

  Lennu: Tätä täytyy kuule pohtia nyt pari hetkeä ja sitten vaan yksinkertaisesti lopettaa pohdinta. En viitsi tehdä tästä mitään kamalan vaikeaa tehtävää..

  Pauska: Ymmärrän erittäin hyvin ajatukset henkilöltä, joka on joutunut aina elämään lasien kanssa. Minä joudun jatkossa käyttämään näitä lähinnä töissä, muuta pääosin voin olla ilman. Esim. autolla ajaessa en tarvitse laseja..

  Hanilo: Sen olen tosiaan jo nyt huomannut, että meikkiä täytyy olla, jos näin vahvoja laseja meinaa käyttää. Nämä on just nyt niin trendiä, että sekin toisaalta hieman arveluttaa. Mutta onneksi nämä voi vaihtaa kovin helposti uusiin, vaikka eivät mitkään ihan ilmaiset olekaan..

  Annu: Jännää, että nämä on niin voimakkaat että tosiaan toiset tykkää ja toiset ei. Nämä ainakin huomataan, se on varmaa!

  C: Paras yhtälö tosiaan olisi, jos omistaisi kahdet täysin vastakkaiset versiot. Siihenkin ratkaisuun voin hyvinkin päätyä..

  Johanna: Se on tosiaan just niin, että nämä lasit kiinnittää huomion niihin, eikä välttämättä sen kantajaan;) Toisaalta, joskus sekin on ihan hyvä vaihtoehto.

  Marjukka: Muistan kun blogissasi kerran mainitsit 80-luvusta ja sen ajan laseista;) Ymmärrän pointtisi erittäin hyvin! En oikein ymmärrä, miten en itse koskaan päätynyt käyttämään niitä mainitsemiasi isokokoisia kasarilaseja. Mun omat lasit oli sellaiset ruskeat kilpikonnavärjätyt ovaalin malliset muovipokat. Ei isot ollenkaan.. Siskolla kylläkin oli puolet päätä peittävät kunnon kissalasit;)

  Mr V: Nämä on vähän sellaset rexi-lookalike-pokat, joita miehet säikkyy;) Jatkoa seuraa.

  Lukutoukka: Aika moni on tosiaan päätynyt leikkausvaihtoehtoon, joka todellakin tuo pidemmän päälle melkoisen säästön. Sinulla on ainakin itsellä vaihtoehtoja - joka tilanteeseen omat lasit;)

  VastaaPoista
 16. Moikka!
  Kaikki sopii sulle upeesti! Kipin kapin vaan kaupoille.
  Itse sain ekat lasit viikko sitten.
  Mulla kaikki alkoi päänsärystä varsinkin lukiessa, kirjaimet pomppivat ja putoilin riveiltä. Mielestäni näin sinänsä hyvin.korkeintaan ajattelin lukulasit saavani. olikin yllätys et heti tuli vakilasit vahvuudella +2.5.
  Millaiset vahvuudet sulle tulee ja tuleeko ne kokoaikaiseen käyttöön.

  Miia

  VastaaPoista
 17. Miia: Tervehdys vaan ja onnittelut uusille laseille! Siinä on aluksi hieman opettelemista.. Ei tule kokoaikaiseen käyttöön, vaan ihan työkäyttöön pääasiassa. Mulla onkin sitten hurjat vahvuudet; näkö oli nimittäin toisessa silmässä +5,5!! Se on jo niin "laiska", että sitä ei oikein kannata lähteä leikkaamallakaan parantamaan. Toisesta on pidettävä nyt tarkkaan huolta, siihenkin tulee vahvuutta +1. Eli lasien vahvuus on lopulta molemmissa sama, vaikka tuo toinen silmä on niinkin heikko.

  VastaaPoista
 18. Oho! Onpas tuo toinen silmä sit päässyt pahaksi. Omatkin linssini näyttävät aika vahvoilta puhumattakaan tuollaisesta +5.5.
  Ymmärsinkö oikein et tuota huonompaa silmää ei linssillä pyritäkään korjaamaan vaan laitetaan siihen ulkonäkösyistä samanvahvuinen linssi kuin parempaan silmään?

  Joko olet tilannut lasisi?

  miia

  VastaaPoista
 19. Miia: Just näin. Olen omani jo tilannut ja pitäisi saada viikon kuluttua. Jännää;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.