Syksyn toivelook

9.10.2011

Ralph Lauren ja Banana Republic on niitä merkkejä, joitten tähden halajan jatkuvasti USA:n matkoille. Löydän niitten mallistoista aina kaikkea käyttökelpoista työvaatetta. Laurenia on jonkin verran myös Suomesssa, mutta mallistot on aika suppeita.

Banana Republicin myymälä (kuten taatusti myös Ralph Lauren) löytyy myös Lontoosta, jonne olen lähdössä parin viikon kuluttua. Oi että, kuinka odotankaan pääsyä niitten malliston kimppuun. Lasken jo suunnilleen tunteja..

Tässä joitain high light -juttuja molempien mallistoista.
Mikä on oma suosikkisi?
Mitä muuten tykkäätte uudesta bannerista?Minun omia suosikkeja on ylimmän ja alimman kollaasin keskimmäiset asut. Huokailen ihastuksesta kumpaakin asua.. Lontoo, täältä tullaan!

Seuraa blogiani:

15 kommenttia:

 1. Minun suosikiksi nousivat nuo vasemman reunan asut kaikissa kolmessa.Toisaalta kaikissa on sitä jotain:)
  Mie olen täällä tehtaillut niitä joulukortteja, loppui vaan tarvikkeet kesken...
  Ja bannerisi näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Olemmekohan yhtä aikaa siellä Londonissa hiplaamassa samoja Banana R:ia ;)?

  VastaaPoista
 3. Lennu: Ihania on nekin! Ottaisin nämä kaikki. Tuo ylimmän rivin kesimmäinen harmaa jakkupuku on muuten hinnaltaan noin 3000 USD.. Mutta saahan sitä aina haaveilla;)

  Tickler: Minä lähden reissuun to 27. päivä ja paluu on saman viikon su! Mitenkäs Sinun reissu ajoittuu? Olis aika mageeta nähdä niissä ympyröissä!!

  VastaaPoista
 4. Löysin tänne kivaan blogiisi ekaa kertaa. Ralph Lauren on kyllä ehdoton meidän perheen suosikki. Tyhjät matkalaukut lähtee mukaan kun suunnataan Jenkkeihin täyttämään vaatekaapit taas marraskuussa. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Mun suosikki on alimman rivin keskimmäinen ja sitten se hyvin naisellinen hame siinä oikealla.

  Nämä on muuten molemmat sellaisia merkkejä, joista pidän. Molemmilla on paljon ajattomia ja iättömiä tuotteita ja varsinkin Laurenin laatu on mainio. Odotan vesikielellä ensi kevään ja kesän Great Catsby henkistä mallistoa. Se näytti kuvissa upealta.

  VastaaPoista
 6. Oi ihanaa matkaa sinulle! Mie ehdotin ukko-kullalle matkaa myös Englantiin.Kuten muistat Kiinaan hän ei halua,ei Venäjälle ja näinollen ei Englantiinkaan:)
  Mutta matkalle hän haluaa ja luultavasti minutkin mukaansa. Tosin odottelemme ensi kevääseen:)
  Niin saahan sitä haaveilla,välillä on vain pakkokin haaveilla.

  VastaaPoista
 7. Hieno banneri, teitkö itse vai joku muu?

  Milloin olet tulossa tervehtimään meitä tänne Teksasiin? Täällä olis tarjolla Laurenit ja Bananat, normaali- ja outlet-muodoissa! Ja siihen päälle vielä paljon muutakin ;-)!

  VastaaPoista
 8. Minusta koko alarivi ja ylärivin keskimmäinen ovat ihastuttavia asukokonaisuuksia! Alarivin oikeanpuoleinen on jotenkin valloittava. Eli, kuvista päätelleen ihan ottamisen arvoisia jokaikinen, mutta sittenhän sen vasta näkee kun pukee päälleen että näyttääkö ne vielä siinäkin vaiheessa hyviltä. Muutama mahamakkara tiukassa puserossa voi näyttää vähemmän chic:ltä. Toisaalta ainahan on niitä alusvaatteita, joilla saa vartalon epäkohtia hiottua vähemmälle...
  Sinun pitää EHDOTTOMASTI blogata vaatekaupat, joissa kannattaa Lontoon matkalla piipahtaa!
  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 9. Hei, tiedäthän, että BR:n vaatteita saa tilattua Suomeenkin netistä BR:n EU-sivuilta. Toimitus on nopeaa ja kohtuuhintaista, jos ostat enemmän kerralla. Mielestäni BR:n mitoitukset pysyvät suhteellisen samoina mallistosta toiseen, joten jos tiedät oman kokosi, on tilaaminen helppoa.

  VastaaPoista
 10. Tiedoksi: BR toimittaa nykyään myös Suomeen osoitteesta bananarepublic.co.uk. Kulut ovat mielestäni kohtuulliset ja lähetys toimii todella nopeasti, ostokset ovat ainakin Helsingin aluella jakelussa n. kolmessa arkipäivässä.

  VastaaPoista
 11. Cride; Ihan samaa politiikka minäkin noudatan; tyhjät matkalaukut mukaan ja täytenä takaisin. Ja mukava kun poikkesit, tervetuloa toistekin!

  Johanna; Tuo alarivin keskimmäinen on vaan niin upea kaikessa yksinkertaisuudessaan. Samoin tuo kellohame on ihana. Minä hameihmisenä aina haikailen tuommoisten vähän erityisempien hameiden perään, mutta niitä on ihan mielettömän vaikeaa löytää kaupoista täällä Suomessa. Ja jos jokin erityinen löytyy, se on yleensä liian lyhyt. Ei töissä voi käyttää, jos koko reisi näkyy..

  Lennu; Matkakuume on kovin krooninen tauti luonteeltaan. Se tauti uusiutuu jokaisen matkan jälkeen, joskus jopa kahta kauheampana..

  Kati; Tein bannerin ihan itse omilla pikkupikkukätösillä;) Näitä säätöjä blogin ulkomuodossa on joskus ihan hauska toteuttaa, kun luovuuden puuska valtaa mielen. Harvoin tosin.. Kiitos vaan kutsusta sinne! Olis supermahtavaa tulla ja siinäpä ne taikasanat kaikessa yksinkertaisuudessaan..

  Anonyymi; Juu ne mahamakkarat on pahat näitten tiukahkojen paitojen kanssa.. Otan kameran ilmanmuuta Lontooseen ja katsotaan, mitä järjellisiä ja blogin ideologiaan sopivia juttuja saan aikaiseksi. Ja voihan ne aina poistaa, jos ne alkaa itseä(kin) ahdistaa;)

  Anonyymit; Kiitos vinkistä!! En tosiaan tiennyt tätä tilausmahdollisuutta, enkä edes sitä että niillä on kauppa Lontoossa! Se selvisi Lontoon katuja googletettuani. Erittäin hyvä vinkki, koska tiedän ihan tarkalleen oman BR-kokoni - olen ostanut sieltä niin paljon vaatetta.

  VastaaPoista
 12. No voi harmistus, että mennään ristiin. Lähden jo 17. päivä ja tulen 23. takaisin. Olis kyllä ollut kiva nähdä!

  VastaaPoista
 13. Unohdin mainita aiemmin, että Harrodsin nettisivuilta voi tilata Ralph Laurenin vaatteita Suomeen. Klikkaat vain Ralph Lauren -linkkiä suunnittelijoiden nimihakemistosta ja edelleen Blue Label -kohtaa, niin pääset haaveilemaan kaikesta kivasta. UK:sta tilatessa ei tarvitse murehtia ylimääräisistä tulleista tai veroista.

  VastaaPoista
 14. Aikas kivoja asuja kaikki! Mun ehdottomat suosikit noista ovat keskirivin keskimmäinen ja alarivin vasen :)

  Tykkään uudesta persoonallisesta banneristasi :)

  VastaaPoista
 15. Moikka Sofiina! Toivottavasti BR olisi niin armollinen, että avaisi liikkeen myös täällä Suomessa! Niillä on tosi paljon ideoita nimenomaan työpukeutumiseen. Muistan, kun aikoinaan usassa tutustuin tähän merkkiin, niin se lanseerattiin minulle nimenomaan sellaisena liikkeenä, josta "Nokialla työskentelevät naiset tykkäävät ostaa vaatteitaan". Hyvä maku! Ja mukava kun huomioit minun "taidonnäyttöni" eli uuden bannerin;) Olen niin mahdottoman ylpeä siitä;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.