Lontoon Vintagea

31.10.2011

Blue One -lentoyhtiön koneessa oli juttu East-End -nimisestä Lontoon alueesta. Se on tunnettu etnisyydestään ja tietynlaisesta, aivan erityislaatuisesta ilmapiiristään. Poikkesimme alueella ja kadulla pörrännyt sisääheittäjä vinkkasi hyvästä vintage-myymälästä.

Sinnehän me tietenkin menimme ja löysimme ihan mielettömän elämyksellisen liikkeen! Ja mitä löytöjä se olisikaan pitänyt sisällään, jos tarjontaan olisi uppoutunut oikein ajan kanssa. 

Minä katsastin lähinnä laukkuja ja koruja ja kuinka ollakaan, ihastuin oitis näihin kuvissa näkyviin konjakinvärisiin nahkalaukkuihin - käsilaukkuun ja clutc´iin. Ne on ihan loistavassa kunnossa ja nahka on virheetöntä. Laukut lienee peräisin 60-luvulta, näin myyjä veikkasi.

Lisäksi ostin kullanvärisen käsikorun, jonka lukkomekanismikin on kuin uusi. 

Jos vintage kiinnostaa, niin suosittelen ehdottomasti Lontoon matkaajia poikkeamaan tässä liikkeessä! Metrolla pääsee lähes viereen. Tarkempaa infoa yhteystietoineen voitte käydä katsomassa Blitz -nimisestä liikkeestä tästä.

Parhaat Lontoon ostokseni on oikeastaan tässä näin! 

Mitä tykkäätte? Kelpuuttaisitteko itsellenne?
7 kommenttia:

 1. Hyvännäköisiä laukkuja, kyllä varmaankin kelpuuttaisin! Onko tuo toinen työlaukun kokoinen? Todella kivan näköinen!

  VastaaPoista
 2. Tosi upeat! Ja ihana käsikoru!

  VastaaPoista
 3. Todellakin kelpuuttaisin:)Vaikka ne eivät minua pukisikaan:D
  Nuohan on aivan upeat ja ihan "sinun" näköiset.
  Hienostuneet.

  VastaaPoista
 4. Champagne: Kyllä se on ihan työlaukun kokoinen eli sellainen peruskoko, johon mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen. Eli nimeomaan arkityölaukku. Pienempi on tyypillisen clutcin kokoinen eli vähän reilu 30 cm leveä. Nuo kultaiset somisteet, aaaah.

  M-K: Käsikoru on muuten kokonsakin puolesta minulle, miniranteiselle, just eikä melkein. Löydän itselleni aika harvoin ihan prikulleen oikean kokoisen rannekorun. Terveisiä sinne ja tervetuloa kohtapuoliin Suomen visiitille!

  Lennu: Konjakinruskea on kieltämättä aika hienostunut arkisävy! Ihan varmasti sopii sinullekin! Nyt alkaakin sitten konjakinruskeitten saappaitten metsästys..

  VastaaPoista
 5. Hienot on. Eikä varmasti tule ihan heti samanlaisia vastaan!

  Vastauksena kysymykseesi kuitenkin on, että en kelpuuttaisi. Syynä se, että konjakin ruskea ei ole minun värikartassani. Kaikki käyttämäni värit on viileitä ja siihen väripalettiin ei tuo sävy sovi ollenkaan. Niillä kenelle se sopii, se on todella tyylikäs!

  Odotan innolla uusia postauksiasi Lontoosta. Olen itsekin lähdössä sinne jonkin ajan kuluttua ihan ihka ensimmäistä kertaa.

  t.Marika

  VastaaPoista
 6. Upeita ja käytännöllisiä! :D Hyvät löydöt teit!

  VastaaPoista
 7. Marika: Niinhän se vain menee, että kaikki kaunis ei välttämättä sovi itselle. On lähes taitolaji löytää ne omat mieltymykset ja yksinkertaisesti kieltäytyä muista vaihtoehdoista. Siitäkin huolimatta, että toisia ne pukee ihan kadehdittavan hyvin. Ne on niitä mieltymyksiä ja makutottumuksia, joissa ei ole oikeaa tai väärää vastausta tai kysymystä. Palailen Lontooseen vielä monet kerrat. Se oli ihan mieletön paikka!

  BagMiss: Kiitos! Hienoa kuulla kommenttia laukkufriikin suunnalta!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.