London calling

30.10.2011

Helou everybody! Viikonloppu mennä hurahti ja nyt on jo kotimaata turvallisesti jalkojen alla. Niin ja saatiinhan me tunti lisäaikaa kaupanpäälle, joten Lontoon reissusta tulikin vaivihkaa tuntia pidempi. 

Palataan huomenna tai joka tapauksessa lähipäivinä reissuun vielä monet kerrat. Tällä erää joudun toivottamaan vain mukavat sunnuntai-illan jatkot, mutta sitä ennen laitetaan liitteeksi vielä yksi matkakuva, joka on napattu lentokentällä juuri ennen reissuun lähtöä

I´ll be back. 

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa kotiin:)
  Sinun postauksia odotellessa!
  Mulla on myös tapana napata lentokentöltä kuva ennen matkaa.

  VastaaPoista
 2. Näin sinut lentokentällä viime viikolla ja ihailin upeaa ulkomuotoasi. Ja ne sääret, wau! Ne on luonnossa ehkä vielä upeammat kuin kuvissa!! Puolisosi näytti aika hyvältä ja tyylikkäältä myös. Olisi mukava joskus kuulla hänen pukeutumisestaan tai ylipäänsä miesten pukeutumisesta. Annika (PS. Koukussa blogiisi)

  VastaaPoista
 3. Helou Lennu: Kiitos vaan tervetulotoivotuksista;) Eiköhän noita juttuja ala syntyä, kunhan sopiva hetki koittaa..

  Annika: Voi kiitos tästä häkellyttävästä huomiostasi! Korkkarit ja pillifarkut hämää;) Miespuolisten pukeutumisesta voisin joskus juttua vaikka tehdäkin, mutta sitä näkemääsi urosta tuskin saamme houkuteltua siihen mukaan.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.