Kiehl´s kokoelmaa

5.10.2011

Olen ollut Kiehl´s kosmetiikan fani jo monta vuotta. Olen aikoinaan tutustunut Kiehls´n liikkeeseen ihan sen tähden, että se oli niin houkuttelevan näköinen - Ihan niinkuin menisi apteekkiin. Myyjätkin ovat pukeutuneet valkoisiin apteekkarin asuihin. Se konsepti oli jotenkin niin erilainen, mihin olin ikinä törmännyt.

Siitä se meidän yhteistyö aikoinaan lähti. Ja jokainen kerta, kun olen käynyt rapakon takana, on ostoslistalla ollut Kiehlsiä. Samoin lentokentillä on heidän myymälöitään, ja sieltäkin niitä on tullut hankittua.

Kaisan mukana -blogista bongasin ensimmäisenä tiedon, että Kiehl´s on vihdoin myös Suomessa. Kaisa on muuten kauneustoimittaja ja hänen bloginsa seuraajana saan aina vähän etukäteen tietoa kaunesalaan liittyvistä asioista. Tosi mielenkiintoinen blogi! 

Pari viikkoa sitten kävin paikan päällä Kämpin ostoskeskuksen katutasossa varmistamassa, että siellähän se liike tosiaan on. Myymälä on kohtuullisen pieni, mutta ihan samanlainen kuin missä tahansa muualla maailmassa. 

Kiehl´s on tunnettu korkeatasoisista tuotteistaan ja mm. tuo kuvassa näkyvä Ultra Facial Moisturizer on kuulemma sellainen kosteusvoide, jota ammattimeikkaajat tykkää käyttää (näin tiesi muistaakseni Köpiksen lentoaseman valveutunut Kieh´sin myyjä kertoa). Heidän kaikkein suosituin tuotteensa taitaa tällä hetkellä olla kuvassakin näkyvä tummansinisessä pipettipullossa oleva Midnight Recovery Concentrate. Se on aivan ihana ja sitä käytetään vain öiseen aikaan. 

Kiehl´s on tunnettu myös siitä, että ne eivät juurikaan mainosta televisiossa tai lehdissä. He luottavat siihen, että tyytyväiset käyttäjät markkinoi tuotteita heidän puolestaan (kuten minäkin juuri teen;) ja tuovat tullessaan näin uusia tuotteiden käyttäjiä. He myös antavat ostosten yhteydessä näytteitä muista tuotteista, se kuuluu myös Kiehl´sin konseptiin.

Kämpin myymälässä kuulin ensimmäistä kertaa myös heidän purkkien kierrätysideologiastaan. Kun tuot tarpeeksi vanhoja Kiehl´sin purkkeja myymälään, saat siitä palkkioksi määrätyn arvoista kosmetiikkaa.

Onko Kiehl´s tuttu merkki entuudestaan? Ja mikä on Sinun suosikkituote? Minä olen tällä hetkellä ihastunut kahteen isoimpaan purkkiin, jotka on molemmat rasvaiselle iholle tarkoitettuja puhdistusaineita, toinen enemmän kuoriva.


4 kommenttia:

 1. Tuttuhan tämä on. Meillä lähin myymälä on Saks Fifth Avenuen yhteydessä ja toden totta, kuin apteekkiin menisi. Hyviä tuotteita, vaikka repertuaariin en ole kovin syvällisesti tutustunut. Ostamiini olen ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Hei Johanna! Niinhän se vähän on, että sellainen mikä ei ole käden ulottuvilla, on olevinaan jotenkin hienompaa ja parempaa, kuin se, mitä saa vaikkapa kotikaupungin valintamyymälästä. Teillä siellä USA:ssa Kiehl´s on ollut aina käden ulottuvilla ja siinä mielessä itsestään selvyys. Saapa nähdä, miten oma suhtautumiseni muuttuu Kiehlsiin nyt kun se on tullut tänne lähelle. Mulla itselläni on muuten välillä aina sellainen suunnaton usan kaipuu ja juurikin nyt se on tosi isona! Terveisiä vaan sinne kauas!!

  VastaaPoista
 3. Minun suosikkimerkkini ovat luonnonkosmetiikkaa: mm. Dr Hauschka, Etelle&Thild ja Frantsilan yrttitilan tuotteet.
  Rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle Dr Hauschkan melissa päivävoide on aivan loistava. Ei tuki huokosia, kosteuttaa hyvin ja tuoksuu ihanalle!

  t.Marika

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Marika! Kiitos kommentistasi! Minulla on ihan päivittäisessä käytössä juurikin tuo Dr Hauschkan Melissa päivävoide. Se on oikein hyvä. Eikä edes pahan hintaista.. Muut merkit ovatkin hieman oudompia minulle. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.