Happy birthday to me

6.10.2011

Tiedättekö mitä! Business Woman syntyi päivälleen vuosi sitten. En olisi ikinä uskonut, että tästä bloggailusta tulee niin mahdottoman mukava ja tärkeä harrastus. Syksyisin tulee aloitettua aina jotain uutta ja kivaa ja viime syksynä oli siis tämän blogin vuoro astua mukaan elämään. Ja se elää edelleen, eikä loppua näy. Uskomatonta! Harrastus saattoi siis tulla vaikka pysyäkseen.

Seurailin ensin muitten blogeja ja toivoin todella löytäväni jotain itselleni sopivaa. Ja löysinkin, mutta palasina muitten blogeista. Minun suurimmat haasteet pukeutumisessa on ilman muuta työpukeutumisessa, enkä löytänyt yhtään olemassa olevaa blogia siihen tarkoitukseen. Turha niitä oli jäädä odottelemaan, vaan päätin perustaa oman blogin. Jos joku saa siitä inspiraatioita omaan työpukeutumiseensa ja jos se vaikka innostaisi muutaman muunkin aikuisbloggaajan tulemaan joukkoon mukaan, niin olisin hurjan tyytyväinen. Näin ajattelin. Ja ajattelen toki edelleen. 

Olen saanut ihan kiitettävästi palautetta ja jotkut teistä ovat jopa saaneet niitä inspiraatioita tästä blogista, näin olette kertoneet. Se tuntuu ihan mielettömän hyvältä kuulla ja lukea kerta toisensa jälkeen. Sellaiseen palautteeseen ei kertakaikkiaan koskaan oikein totu eikä ainakaan kyllästy! Samoin uskon antaneeni teistä bloggaajaystävistäni joillekin henkisen ponnahduslaudan tai rohkaisua itsekin aloittaa bloggailu. Saattaa olla kyllä pelkkää omaa kuvitelmaa, en tiedä;) Joten oikeilla linjoilla siis ollaan, jos blogin mission toteutumisesta on jo aavistuksia..Olen vuoden aikana oppinut näitä sosiaalisen median lainalaisuuksia jossain määrin. Lukijamääriä olisi kohtuullisen helppo kasvattaa, jos viitsisi käydä kommentoimassa vieraita ja itselleen tuntemattomia blogeja ympäri maailmaa ja jättää näin jälkensä sinne ja tänne. Siihen en ole lähtenyt. Käyn kommentoimassa oikeastaan vaan niissä blogeissa, joita todella seuraan. En uusien lukijoiden kalastelun toivossa. Facebookiin tai Twitteriin en ole perustanut profiilia Business Womanille, jotka myös tekisivät blogista entistä tunnetumman. Yhtään omaa markkinointipuhetta tämän blogin puolesta en ole pitänyt, enkä siis ole kalastellut omasta tuttava- tai ystäväpiiristä ensimmäistäkään uutta lukijaa. Itse asiassa juurikaan kukaan ei edelleenkään edes tiedä tästä harrastuksesta. Facebookissa en todellakaan ole peukuttanut omaa blogiani ja olen kieltänyt kaikkia tuttujani tekemästä sitä. Siis niitä harvoja tuttuja, jotka tietävät tästä harrastuksesta. Hölmöä, vai mitä. Mitä järkeä on pitää julkista blogia koko maailman edessä, jos siitä ei ole valmis tai halukas kertomaan kenellekään? En todellakaan tiedä syytä.

Tämä blogi sisältää noin 215 juttua ja pisimpään blogia seuranneet ovat voineet havaita, että olen aika isolla kädellä poistanut vanhoja juttuja. Joko en ole ollut niihin tyytyväinen, tai niissä on ollut sellaista tietoa, mitä en halua jättää tänne julkiseen maailmaan. Teitä on nimittäin viime aikoina käynyt päivittäin täällä vieraisilla noin 500-600 henkilöä, ja ehdottomasti suurin osa ei jätä käynnistään mitään jälkeä. Olisi ihan mielettömän mukava tietää, ketä te siellä ruudun takana olette?

Ehdottomasti parasta antia tässä bloggailussa on ollut se, että olen saanut ihan mielettömän ihania uusia blogiystäviä tätä kautta! Kuvittelen tuntevani osan teistä jo aika hyvin, vaikka ketään en ole livenä tavannut. Olen saanut myös hurjasti uusia ideoita teiltä omaankin blogiin! Kiitos teille ihanaiset naiset <3!

Haluan siis vielä kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita tästä ensimmäisestä yhteisestä vuodesta! 100.000 käyntikerran rajakin meni ihan hiljattain rikki ja se on ihan mielettömän paljon se! 

Kiitos ja kumarrus. Tästä on hyvä jatkaa.

Seuraa blogiani:

37 kommenttia:

 1. Moi! Täällä yksi "tuntematon" kommentoi! Löysin blogiisi aika lailla sen alkutaipaleella, kun etsin työpukeutumisesta vinkkejä googlella. Vaikka oma työni ei vaadi muodollista pukeutumista, seuraan mielenkiinnolla postauksiasi.

  Onnea yksivuotiaall!

  VastaaPoista
 2. Onnea blogillesi ja blogistille. Olisihan se pitänyt arvata, että näin tyylikäs blogi on syntyjään Vaaka. Vaikka nyt en ole ihan varma voiko blogilla olla horoskooppia :)

  Kyllähän bloggailu on kiva harrastus. Minulla se lievittää kovasti suomen kielen ja Suomen ikävää.

  Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 3. paljon onnea blogillesi! löysin tänne hiljattain :o)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon Business Woman!
  Olen onnekas, kun aikoinani löysin blogiisi.
  Alusta lähtien tässä oli Se juttu ja jonka vuoksi jaksan tätä lukea ja seurata.
  On totta, että blogeja tulee ja menee, mutta älä sie mene minnekään:)
  Tulisi aika ikävä!

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon päivänsankarille! Blogisi on hyvä - kirjoitat asiallisesti ja aikuisen kielellä ja pukeudut tyylikkäästi, siksi blogiasi seuraa mielellään (ilman että sinun tarvitsee siitä kylillä kuuluttaa). Jaksa vain jatkaa entiseen malliin, businessblogia todella tarvitaan! Terveisin eduskunnan kyselytuntia tänään katsellut.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut blogin ensimmäisestä vuodesta! Olen seuraillut blogiasi aina toisinaan ja jatkossakin tulen tänne piipahtamaan.

  VastaaPoista
 7. Onnea yksivuotiaalle blogille ja sen upealle pitäjälle! Minusta on mahtavaa, että meitä aikusiakin muotidiggareita liikkuu täällä blogimaailmassa.

  VastaaPoista
 8. Onnea blogille ja toivotaan, että jaksat kirjoittaa. Olen lukenut keväästä alkaen blogiasia, joka päivä :) Todella hiljainen lukija, tämä on ensimäinen kerta kun kommentoin.
  Minun ei tarvitse työpukeutumista miettiä, sen on työnantaja tehnyt puolestani, mutta muuten seuraan muotia. Luen myös meikkiblogeja. Mukava, että blogeja pitää aikuisetkin, meitä ei niin nuoria lukijoitakin on. Kaikkea hyvää siis sinulle :)
  -lapinleidi-

  VastaaPoista
 9. Lämpimät onnittelut yhden vuoden johdosta!

  Seuraan kivaa ja inspiroivaa blogiasi säännöllisesti, vaikka liian harvoin kommentoinkin. Tarvitsen itsekin vinkkejä siistiin työpukeutumiseen, ja niitä olen usein blogistasi saanut ja viihtynyt ihanasti muutenkin, kiitos tuhannesti! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea täältäkin! Olen tähän asti ollut nimetön lukijasi, mutta nyt innostuin vaihtamaan profiilini (se ei ollutkaan ihan helppo juttu meikäläiselle).

  Aikuisen naisen muoti kiinnostaa ja blogithan ovat mitä parhainta rentoutusaineistoa:)

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea! Blogineuvosi ja esimerkkisi voittavat kuusnolla lehtien businesspukeutumisjutut, tämä on todellisen elämän businesspukeutumista. Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 12. Onnittelut ja suuret kiitokset mahtavasta blogista. Olen tainnut kommentoida muutaman kerran, mutta harmikseni se tuppaa aina jäämään. Pidän erityisesti "asiateksteistä" ja pian papiksi valmistuvana asiallisesta työpukeutumisesta. Täältä on hyvä ottaa mallia värikkäämpään ja mielenkiintoisempaan pukeutumiseen ainaisen mustan jakkupuvun sijaan. Jatka samaan malliin!

  - Sari

  VastaaPoista
 13. Onnittelut vuosikkaalle, huikea määrä ihmisiä blogissasi käy - eikä syyttä :)

  Itse aloitin omat kirjoitteluni ihan vain siksi, että olen iät ajat pitänyt päiväkirjaa ja siitä oli ollut taukoa ja sitten ajattelin, että mukava olisi muistella vanhempana, mitä kaikkea sitä on touhunnut ja siitä se sitten lähti.

  Vastauksena kysymykseesi ihan tavallinen savolainen lukionope, joka harrastaa monenmoisia asioita.

  VastaaPoista
 14. Hei,

  Suurkiitokset blogistasi myös minulta ! Olen seurannut blogiasi lähes päivittäin keväästä lähtien hektisten työpäivieni parin minuutin "huilihetkenä". Arvostan
  kirjoitustyyliäsi ja näkemyksiäsi niin pukeutumisesta kuin maailman menostakin, tunnut suorastaan sielunsisarelta ! Blogillasi ja minulle on lisäksi sama synttäripäiväkin = )
  Toivottavasti jatkat pitkään ja samaan malliin,

  ystävällisin terveisin ja kiittäen elämänsä ruuhkavuosia suorittava julkisen sektorin keskijohdon edustaja

  VastaaPoista
 15. Onnittelut yksivuotiaalle! Löysin tänne Monan BESO Helsinki-arvontapostauksen kautta ja piti vaan kertoa, että pukeudut musta tosi kivasti. Yleisilmeesi on kuvissa sellainen ihanan huoliteltu, mutta silti freesin näköinen. :)

  VastaaPoista
 16. Onnea yksivuotiaalle! Ja suuri kiitos, että jaksat ikuistaa meidän nähtäväksi kauniita asuja ja kirjoittaa blogia. Itse löysin blogiisi kesän jälkeen. Omaa blogia minulla ei ole.
  Meillä töissä ei ole virallista pukeutumiskoodia, joten halutessaan hyvinkin rennosti voi pukeutua. Olen kuitenkin blogisi myötä skarpannut myös omaa pukeutumistani ja ehkäpä saanut myös ainakin yhdessä miespuolisessa kollegassa aikaan sen, että lököfarkut ja repaleinen pikeepaita on vaihdettu suoriksi housuiksi ja kauluspaidaksi (tähän pieni henkilökohtainen hurraahuuto).
  Täältä myös etsin ideoita, kun olin menossa tilaisuuteen, jonka pukukoodina oli smart casual. Se on niin laaja käsite, että etsin sopivia ideoita täältä. Lopputulos taisi olla onnistunut, kun emäntä kehui mekkoani. Innolla siis jatkossakin poimin loistavia vinkkejä omaan pukeutumiseeni täältä. Aurinkoista syksyä toivotellen, S

  VastaaPoista
 17. Hei! Luen ja kommentoin blogiasi ensimmäistä kertaa. Työssäni minun ei (enää onneksi) tarvitse pukeutua bisnesunivormuun, mutta joskus tulee tilanteita, joissa sellainen olisi suotavaa. Siksi voisinkin olla blogisi potentiaalinen lukija. Kiinnitin huomioni sinun kieli oppi virheisiin, ammattitautini, pahoittelen. Ehkä luen blogiasi jatkossa, jos lupaat paneutua tällaiseen pikkuseikkaan kuin oikeinkirjoitus ;)

  VastaaPoista
 18. Onnittelut 1-vuotiaalle! On ollut todella mukava seurata blogiasi ja "tutustua"! Matkassa mukana siis edelleenkin!

  "Kielipoliisi-anonyymille" terveiset: kieli oppi on yhdyssana! :-)

  VastaaPoista
 19. Täältäkin yksi 'hiljainen' lukija ilmoittautuu...

  Onnea yksivuotiaalle! Kiitos ihanan inspiroivasta blogistasi! Kommentteja tulee jätettyä aivan liian harvoin, mutta se ei kuitenkaan tarkoita etten viihtyisi "seurassasi"! Ymmärrän kyllä että nimenomaan kommentit ovat bloggaamisen 'suola', joten yritän parantaa tapani jatkossa!

  VastaaPoista
 20. Ihan mahdottoman iso kiitos Teille kaikille näistä toivotuksista! Olen oikeasti ihan hämilläni tästä huomion määrästä;)

  Tuuli; Mukava kun olet viihtynyt täällä niin pitkään!! Toivottavasti pystyn jatkossakin tarjoilemaan hyvää mieltä, jota varten blogit oikeastaan on olemassa. Olet minulle tärkeä ja olet aina tervetullut vieraisille;)

  Johanna; Aika raikas lähestymistapa; blogin horoskooppi;) Blogisti on muuten itse skorpiooni. Vaikka minä mitään horoskoopeista tiedäkään.. Ja kiitos ihanasta palautteesta! On ollut tosi mukava tutustua myös Sinuun<3!

  Poikien äiti Kati; Kiitos kaunis onnitteluista! Ja kiitos myös siitä, että olet liittynyt lukijoiden joukkoon!! Olet tosi tärkeä minulle ja toivon, että tutustumme tässä matkan varrella<3

  Lennu; Olisit ensimmäisten joukossa, joille ilmoittaisin poislähtemisestä! Mutta en tosiaan ole lähdössä mihinkään! Enhän mä vois jättää teitä kaikkia ihania ystäviä tänne!!!

  Preferita; Kiitos kauniista sanoistasi, blogiystäväni;)

  Hilla; Mukava kun piipahdit! Olet aina lämpimästi tervetullut vieraisille;)

  Marjukka; Kiitos onnitteluista! On ollut ilahduttavaa huomata, että meilläkin on ollut paikkamme täällä tuhansien ja tuhansien blogien joukossa. Yhdessä me ollaan enemmän;)

  Lapinleidi; Oih, Lappi on sellainen asia, joka saa sydämessä ylimääräisen sykähdyksen aikaan;) Se on niiiiin lähellä sydäntä! Olet aina tervetullut tänne ja olisi kiva kuulla Sinustakin enemmän;)

  Pumpulipupu; Ihana kuulla, että Sinäkin seuraat blogiani!!! Ja kiitos sekä onnitteluista että kannustuksesta<3!

  VastaaPoista
 21. Klikkailin, klikkailin ja eksyin ihan vahingossa tänne, heti huomasin, että tunnen bloggaajan! :) ONNEA SYNTTÄRISANKARILLE!

  -Teija S-

  VastaaPoista
 22. Oli pakko jakaa tämä oma kommentti kahteen osaan.. Kirjoitin nimittäin äskettäin noin tunnin ajan vastauksia Teidän ihaniin kommentteihin ja sitten se hävisi taivaan tuuliin..

  Olennainen; Kiitos kaunis;) Olet aina tervetullut tänne vieraisille ja mielelläni tutustuisin Sinuunkin!! Profiilisi on niin mielenkiintoinen!

  Tuija; Kiitos myös Sinulle toivotuksista ja kannustuksista! Totta on, että muotilehtien jutut businesspukeutumisesta ei ehkä anna todellista kuvaa. Se on niin paljon raadollisempi..

  Sari; Papeilta varmasti odotetaan aika paljon konservatiivisempaa pukeutumista kuin monelta muulta "jakkupukualalta". Vaikka on sekin ala varmasti hieman vapautunut.. Meidän molempien työpukeutumisessa on siis paljon yhtäläisyyksiä ja toivottavasti voin tarjota jatkossakin ideoita!! Ollaan kuulolla;)

  Pauska; Kiitos onnitteluista! On ollut mukava tutustua!! Olet ihanan aktiivinen!

  Anonyymi julkisen sektorin edustaja; Voi kiitos, oikeasti häkellyin palautteestasi!! Olet juuri sellainen ihminen, jota varten pidän tätä blogia!!

  Tarzan; Voi mikä tuuri minulla kävi, kun poikkesin Monan blogissa kommentoimassa!! Sinähän ole SE korusuunnittelija! Käykäähän muutkin tutustumassa Monan blogissa Tarzanin itse tekemään ja suunnittelemaan korumallistoon - Beso Helsinki (monasdailystyle.blogspot.com). Meidän kaikkien pitää tukea Sinunkaltaisiasi rohkeita ja innovatiivisia nuoia yrittäjiä! Teissä ja teidänkaltaisissa on Suomen tulevaisuus!

  S; Voi että miten mielettömän hyvältä ja häkellyttävältä tuntui saada palautteesi! Isoin kiitos, mitä voi kirjoittaen välittää <3! Pukeutuminenhan on sellainen asia, jonka avulla voi säädellä myös omaa itsetuntoa. Ja jokainen tietää, millainen vaikutus on itsetunnon kohentumisella. Hyvällä itsetunnolla varustettu ihminen on parempi ihminen myös ympäristölleen ja läheisilleen.

  Anonyymi "kielipoliisi"; Valitettavasti tästä blogista saat jatkossakin sakotettavaa;) Rikesakko on ehkä oikeudenmukaisin rangaistus. Pilkkuvirheisiin sorrumme jokainen, mutta yhdyssanavirheisiin kiinnitän (ehkä) enemmän jatkossa huomiota;)

  M-K; Sinua en edes päästäisi täältä pois;) Ja kiitos onnitteluista!

  Anonyymi "hiljainen"; Olet aina tervetullut tänne vieraisille! Ja totta totisesti, olisi mukava tutustua;)

  VastaaPoista
 23. Teija S; Apua, nyt punastun! Uskallanko kysyä enemmän..

  VastaaPoista
 24. Aina saa kysyä.. :)

  -Teija S-

  VastaaPoista
 25. Onnea yksi vuotiaalle!
  Eksyin blogiisi muutamia kuukausia sitten ja sen jälkeen olen ollut vakituinen lukija.
  Sinä yhtenä päivänä kun oman työpaikkani ruokalassa sitten suureksi hämmästyksekseni sinut näin, niin yritin kovasti miettiä miten voisin fiksusti esittäytyä jos sopiva tilanne tulisi eteen. Olen alusta asti pitänyt tyylistäsi ja oli hauska huomata, että olemme saman talon väkeä:)
  Värikästä syksyn jatkoa!
  t. business neito (hm..neito... ensi vuonna tulee 30v siitä kun aloitin urani tällä alalla)

  VastaaPoista
 26. Onnea yksivuotiaalle! Blogimme ovat saman ikäisiä, sillä omani perustin syyskuun viimeisinä päivinä ja blogilistalle uskaltauduin lokakuun lopussa. Me aletaan olla sitten kohta taaperoikäisten blogien kaitsijoita ;)

  Täällä ulkomaan komennuksella työnantaja (eli valtio) antaa työasun, mutta kun palaan Suomeen, tulen ammentamaan tästä blogista enemmän työpukeutumiseeni. Omassa tyylissäni on paljon samaa, rock-elementeillä höystettynä. Sorrun myös välillä trendihepeneisiin, jotka eivät toimi enää muutaman vuoden kuluttua. Olenkin noudattanut itselleni sellaista sääntöä, että über-trendikäs ei saa maksaa paljoa, eli ne hankin "halpisketjuista", mutta talviulsterit, jakkupuvut ym pitää olla klassikkoja ja saavat sitten maksaakin.

  VastaaPoista
 27. Teija; Aika jännä juttu! Muillekin tiedoksi, että Teija on yksi syy, miksi olen aikoinaan liittynyt FB:iin. Ihania kouluaikoja muistellessa.. Me oltiin bestiksiä ja meillä molemmilla oli pitkä tukka! Löysit sitten tien tänne minun "salaiseen" maailmaan;)

  Business neito; Oi, meillähän on yhteinen työkielikin, joten ollaan yhteydessä! Minä poikkean siellä ruokalassa aina silloin tällöin, mm ensi viikolla kahtena päivänä. Nähdään!

  Madjaarienmailla; Niistä trendihepeneistä (joihin itsekin sorrun usein), käytetään myös hienoa nimitystä "fast fashion". Kuvaa hyvin niitten luonnetta, eikä niitä ole tarkoitettu todellakaan elämään pitkää ikää. "Slow fashion" on niitten vastakohta, joita myös kuvailit. Niitten yhdistelmällä taidetaan siis mennä kumpikin;) Ja kiitos kaunis onnitteluista! PS. Sinulla on kyllä mielenkiintoinen työ!!

  VastaaPoista
 28. Tää kans haluais onnitella vuoden ikäistä sivustoa;)))Suosittelen juhlan kunniaksi ottamaan Kukkoa kaksin käsin.....;)))))))

  VastaaPoista
 29. Täällä kanssa yksi tuntematon sotilas :) Lukenut blogia kesästä 2011 lähtien (ja silloin myös kaikki vanhat postaukset), kun työpaikka vaihtui ja businesspukeutuminen ajankohtaistui ja tuli itseasiassa myös ihan uutena asiana elämääni. Ja voin sanoa, että olisin laittanut ensimmäisenä työpäivänäni 90-luvun (?)malliset takin (olkatopattu)ja housut päälleni, jos tätä blogia ei olisi ollut. Sen verran olin aiheesta epä-kartalla. Blogeista en noin muuten pahemmin piittaa, mutta tähän jäi heti koukkuun :) Sivussasi on hyvää se, että säästät rutkasti aikaani kun suosittelet jo kokeiltuja hyviä tuotteita, ja tuot muutenkin ajankohtaisia aiheita + merkkejä hyvin esille. Naistenlehdissä on sama ongelma kuin sinulle monen blogin lukemisessa, yksi kiva siellä - toinen täällä jne. Toki blogistasi poimin niitä itselleni sopivia juttuja, mutta on helpompi lähteä kaupoille kun on mielessä jotain kokonaisuutta joka näyttää hyvältä. (En ole ollenkaan shoppailijatyyppiä joka menisi kaupoille muutakuin pakosta:). Meillä on myös vähän samansuuntainen tyyli sekä ruumiinrakennekin, joten on helppo samaistua. Joten kiitos todella paljon, ja onnea blogin juhlapäivänkin kunniaksi!

  VastaaPoista
 30. TMS: Voi kiitos tästä ihanasta ja kannustavasta kommentistasi! You made my day!

  VastaaPoista
 31. Voi että minä nyt onnittelen myöhässä kun opiskelu kiireiltä blogeissa vierailu on jäänyt vähemmälle. Onnea siis rutkasti näin jälkikäteen upealle ja kauniille Business Womanille!!! <3 Olet häikäisevä:)

  VastaaPoista
 32. Voi kiitos Mona näistä kauniista sanoista<3!!

  VastaaPoista
 33. Seuraan blogiasi suht ahkerasti. Kiva lukea aikuisen naisen mietteitä pukeutumisesta ja myös vakavammista asioista. Pyydän samalla anteeksi että olen surkean huono kommentoimaan. Kiitos kivasta bogista! *Katja* lahden takaa

  VastaaPoista
 34. Eksyin sivuille alkuvuodesta, kun työpaikka vaihtui ja pukeutumiseen tarvitsi panostaa aiempia työpaikkoja enemmän. Vieläkin olen vähän opetteluvaiheessa ja klassikkojakkupuvut odottaa vielä kaupassa hankkimistaan. Tässä blogissa on kyllä hyviä vinkkejä ja rohkasevia postauksia siitä, ettei kaiken tarvitse olla mustaa tai harmaata. Kiitokset!

  Yhtä asiaa naisten bisnespukeutumisessa jaksan ihmetellä - miksi ne kauluspaidat ovat usein liian lyhyitä kestämään housun tain hameen sisällä siististi, ilman ihopaljasteluita? Pitääkö sitä hankkia Benettonin jakkupaitabody, jotta tästä ongelmasta pääsee eroon, vai kenties siirtyä käyttämään vain korkeavyötäröisiä housuja ja hameita? Ihmettelen sitäkin, miksi Zaran ja Mangon housut on tehty 180-senttisille naisille, kun lattarinaiset ovat useimmiten meitä suomalaisiakin lyhyempiä... Jos siis joku osaa (tai Business Woman tiedät) kertoa, mistä 165-senttinen hoikka nainen löytää sopivanmittaisia suoria housuja, niin vinkkejä otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 35. Katja: Mukava kun nyt kommentoit;) Se ei ole koskaan liian myöhäistä ja niitä otetaan ilolla vastaan<3!

  Kwak: Tiedätkö, minulla ei ole kokemusta liian lyhyistä kauluspaidoista. Esim Zaran paidat on tosi hyvän mittaisia, samoin Ralph Laurenin paidat.. Itse tykkään myös Zaran ja Mangon housuista sen tähden, että niissä on tarpeeksi mittaa lahkeessa. Vaikka olen vain 170 cm, on minun vaikeaa löytää sopivanmittaisia housuja, joissa yläosa on myös istuva. Minulle tahtoo housut olla liian lyhyet.. Muutenkin sopivien housujen löytäminen on mielettömän työlästä ja se kai on osaltaan ajanut minut käyttämään hameita. Your Face ainakin mainostaa näissä housuasioissa olevansa edelläkävijä ja monella on siitä hyviä kokemuksia. Muuten en oikein osaa auttaa;)

  VastaaPoista
 36. Kiitokset vastauksesta, tarvinnee varmaan käydä sovittamassa Zaran kauluspaitoja näin alkuun.

  Istuvien housujen löytäminen on kyllä sen verta hankalaa, että alan itsekin kallistua hameisiin ja mekkoihin. Ikävää vain, että kun kulkee työmatkat julkisilla, talvella ei hame ole aina se lämpimin vaihtoehto. Mutta pienempi paha se palelu on kuin huonosti istuvat housut ;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.