Haaste: Paljasta käsilaukun sisältö!

13.10.2011

Sain Saksassa asustavalta ja sieltä blogiaan pitävältä finn for life -blogittarelta tänään mielenkiintoisen haasteen. Minun nimittäin pitäisi paljastaa oma käsilaukkuni sisältö. Käykäähän muuten katsomassa hänen oma paljastuksensa;)

Olen lukenut monen blogittaren vastaavia paljastuksia ja ajatellut, että minä tuskin tulen kirjoittamaan vastaavaa, koska oikeasti olen niin tylsä ihminen. Ketä minun käsilaukun sisältö voisi kiinnostaa  - ei siellä ole kerrassaan mitään erikoista. Ei siitä yksinkertaisesti ole mitään kirjoitettavaa.

Otin kuitenkin haasteen ilolla ja kiitollisuudella vastaan. Mitäpä minä päättämään Teidän puolesta, että sisältö olisi tylsä. Siitä saatte te, ihanaiset lukijani, päättää ihan itse;)

Aloitetaan ensin vaikka käsilaukkupolitiikasta. Minulla on tällä hetkellä noin 10 arkilaukkua, ja joka aamu päätän vasta lähdön hetkellä, mikä niistä sopii päivän asun kanssa parhaiten yhteen. Koska vaihtelen laukkua aika usein, ei sisältö voi olla järin suuri. Pyrin pitämään laukun sisällön sellaisena, että siellä on vain todella tarpeellinen määrä tavaraa. Ja sellaisena, että se on helposti siirrettävissä aamuisin laukusta toiseen.

Tänään käsivarrella roikkui yksi minun lempparilaukuista (kuten oikeastaan kaikki laukkuni ovat), eli italialainen Gianfranco Sistin nahkainen, aika pieni laukku.


Ja sitten se sisältö. Tältä se näyttää. Paitsi että meikit on laukussa ollessaan oranssissa, Thaimaasta saadusta minimeikkipussissa. Se näkyykin alimmassa kuvassa.

 • Lompakko on tietenkin aina mukana. Siellä on muuten sisällä 15 eri korttia (4 luottokorttia, 2 kansainvälistä pankkikorttia, ajokortti, kelakortti (minkähän takia..), verkkopankin tunnuslukukortti ja eri liikkeiden kanta-asiakaskortteja).
 • Äly(vapaa)puhelin
 • Työpaikan henkilökortti, käyntikortteja ja nippu avaimia oranssissa kaulanauhassa.
 • Laukkukoukku on myös vakiovaruste, sekä
 • Victorinoxin "monitoimityökalupakki", jossa on erittäin hyvät minisakset. Tätä kuljetan jostain syystä sen omassa pahvipaketissa..

Ja lopuksi vielä meikkipussin sisältö, eli
 • Body Shopin roll on -huulirasva
 • Youngblood -merkkinen huulipuna, jonka värikoodina on Casablanca
 • Huultenrajauskynä sekä huulipunan sivellin
 • Kajaali
 • Tämän hetkisen suosikkituoksuni eli Juicy Couturen Viva La Juicy´n roll on -versio, joka on kokonsa tähden mukava pitää käsilaukussa
 • Meikkipuuteri ja meikkisieni (joka nyt tietenkin jäi kuvan ulkopuolelle, ei ollut nimittäin kuvauskunnossa..)
 • Oikealla reunassa näkyvä sininen kotelo pitää sisällään meikinkorjauslappusia, joka on rasvaisen ihon pelastus monessa tilanteessa, kun meikki ei ole välttämättä parhaimmillaan.
Jos työpäivä sisältää reissaamista paikasta toiseen, vaihtuu laukku luonnollisesti isompaan jo sen tähden, että läppäri täytyy mahtua kassiin. Samoin muistikirja, jota en tietyistä syistä kanna juurikaan mukanani muutoin. Kyniä on tietenkin jokaisen laukun sivutaskussa vähintään kaksi kappaletta.

Ja tottahan minä jatkan tätä haastetta eteenpäin, siinä toivossa, että seuraavilla ihanilla blogittarilla olisi enemmän paljastettavaa. En myöskään muista heidän tehneen postausta tästä aiheesta.

9 kommenttia:

 1. Tyylikäs sisältö! Minäkin olen tämän haasteen joskus saanut. Silloin tein sen työlaukustani, eikä siinä ollut oikein mitään mielenkiintoista (pilli ja banaanikotelo herättivät vähän hilpeyttä), mutta ehkäpä pitäisi joskus ottaa uusiksi... :D

  VastaaPoista
 2. BagMiss: Vieläkö ehdin heittää haasteen myös Sinulle? Totta ihmeessää laukkufriikille sellainen kuuluu;)

  VastaaPoista
 3. Joo, otetaan haaste vastaan! :D Tykkään haasteista sen verran!

  VastaaPoista
 4. Kiva haaste!
  Mie kans tykkään vaihdella laukkuja,joten sisältö ei todellakaan ole kovin kummoinen:)
  Tartun haasteeseen!Kummoisuudesta huolimatta:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta, BW, totta maar se otetaan vastaan. Tuleekin siivottua laukku sitten samaan syssyyn :-D.

  VastaaPoista
 6. Kiitos BW! Ei voi olla pukeutumisjuttuja ilman laukkumaailmaa, ja ihana maailma se onkin!

  VastaaPoista
 7. Lennu; Luotin kyllä Sinuun kun tavoittelin todellisia paljastuksia;)

  Tuija: Minä jään jännityksellä odottelemaan, jospa vaikka Sinä yllätäisit;)

  Preferita; Luinkin jo vastineen blogistasi ja täytyy kyllä sanoa, että jos minä en ole yllättäjä, niin jääköön lukijoitten päätettäväksi, oletko Sinä sellainen;)

  VastaaPoista
 8. Nyt kyllä jäivät herkkupalat saamatta:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sinulle haasteesta. Otan tämän mielelläni vastaan ja taidan esitellä pikkuruisen iltalaukun...

  Anteeksi, kun vastaan näin myöhään. Tulimme juuri odottamattomalta ja surulliselta Suomen-matkalta.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.