Swarovskia

22.9.2011

Kristalli on lasia, joka sisältää normaalin lasin piidioksin (silikan, SiO2) lisäksi lyijyoksidia. Kristallilasi on pehmeämpää kuin tavallinen lasi ja siten helpompaa hioa.
Aito kristalli syntyi Englannissa vuonna 1676 George Ravenscroftin lisätessä lyijyoksidia lasimassaan. Tuloksena oli tavallista lasia kirkkaampi, loistavampi ja suuren valon taitekertoimen omaava lyijykristalli. Vuonna 1895 Itävallassa perustettu Swarovski on maailmanhuippuja aitojen, hiottujen kristallien valmistajana. Näissä kristalleissa käytetään maailman parhaimpia raaka-aineita ja alunperin itävaltalaisen Daniel Swarovskin kehittämät herkät hiomakoneet takaavat ainutlaatuisen tarkkuuden jokaisen kristallin jokaisessa hiontapinnassa. 

Siinä siis taustatietoa näistä Swarovskin pienistä korvakoruista, jotka ostin kohtuullista korvausta vastaan laivalta. Ihanan söpöt ja sopivasti bling-blingiä.

4 kommenttia:

 1. Meillä kaupoissa on varoitukset, että tuotteet (siis kristalli) sisältää lyijyä ja sen pitoisuus saattaa olla yli jonkin %:n. Minua nämä aina naurattavat, mutta osavaltion lakien mukaan näin pitää toimia.

  Kauniit korvakorut; tuikkivat, mutta eivät ylettömästi.

  VastaaPoista
 2. Oon ihaillu monesti noita samoja korviksia... Laitas kuva, miltä ne näyttää korvissa?

  VastaaPoista
 3. Lennu; Eiks olekkin;

  Johanna; Totta tosiaan, onhan näissä lyijyä, joka tosiaan on raskasmetalli. Pitääkin ottaa selvää, mitä haittavaikutuksia siihen voisi liittyä. Ja hei, ihanaa kun liityit lukijaksi! Olen tosi tosi otettu joka ikisestä uudesta ja vanhasta lukijasta!

  M-K; Tuskin maltan edes itse odottaa, miltä nämä korvikset näyttää asujen kanssa (vaikka pienet ovatkin). Ne sinun uudet Sun-korvikset on muuten samaa styleä ja tykkäsin niistäkin tosi paljon!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.