A Blog with Substance -tunnustus

26.9.2011

Sain laukkufriikki BagMiss´ltä "a Blog with Substance" -tunnustuksen. Iso kiitos Sinulle BagMiss <3! Hän totesi omaan haasteeseen vastatessaan, kuinka mukavalta tuntuu saada tunnustusta tämmöisessä yksinäisessä työssä ja huomata, että jokaisen tänne tiensä löytävän lukijan ja klikkauksen takana on sittenkin kasvot. Olen ehdottomasti samaa mieltä hänen kanssaan. Parasta on ehdottomasti se vuorovaikutus teidän kaikkien lukijoiden kanssa. Antakaa siis rohkeasti palautetta ja olkaa aktiivisia kaikille omille suosikkiblogeillenne. 


Tämän tunnustuksen saajan pitää

1. kiittää tunnustuksen antajaa
2. antaa tunnustus 8 blogille
3. ilmoittaa näille em. asiasta
4. kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään


Mitäköhän tunnustaisi.. Yritetään.

1. Tänne minun blogiin ohjautuu tällä hetkellä eniten lukijoita osoitteesta ebookseeking.blogspot.com. En kertakaikkiaan ymmärrä syytä. En löydä sivustolta linkkiä tähän omaan blogiini, enkä oikein mitään järjellistä selitystä moiseen. Kyseessä on kuitenkin useita satoja klikkauksia parin päivän aikana.

2. Olen jumpannut itselleni muutaman vatsalihaksen nauramalla eräälle blogille, joka ei todellakaan ole tarkoitettu tiukkapipoisille tai muuten vaan tosikkomielisille. Kirjoituksia ei aina (siis koskaan) voi ottaa kovin tosissaan ja kuulisittepa sen naurun määrää kun luen hänen kirjoituksiaan. Miten se ihminen tuottaa sellaista tekstiä ja niitä käsittämättömiä kielikuvia - ei voi ymmärtää. Käykää ihmeessä tutustumassa Mr V:n mystiseen maailmaan jos huumori kestää ja vatsalihakset kaipaa harjoitusta;) Mutta siis, en suosittele tosikoille.

3. Minun suosikkikosmetologi (jonka käsiin olen luottanut myös oman "kauneuteni") pitää omaa blogia (purkkiarmeija.blogspot.com). Haastan hänet ilman muuta mukaan, mutta haluan ensin kertoa hänestä muutaman sanan. Inkeri on ollut kosmetologina hyvin pitkään sekä kouluttanut ja vienyt alaa eteenpäin ihan valtakunnankin tasolla. Hänen maagiset kätensä yhdistettynä mielettömään ammattitaitoon takaavat sen, että rypyt naamasta pysyy loitolla. Hänen aktiivisuutensakin on kertakaikkisen tarttuvaa. Joku lukija kyseli taannoin,  kenen toimesta minuun pistetään botoxia tai täyteaineita ja suosituksia myös. No, Inkeri ei taatusti turvaudu neuloihin vaan olen hänen luotettavissa käsissään tämän syksyn kestävässä ihonhoitoprojektissa. Käykäähän tutustumassa Inkerin purkkiarmeijaan ja jos satutte asumaan lähistöllä, niin suosittelen hänen palveluksiaan lämpimästi!

4. Katson teeveetä tosi vähän, mutta tällä hetkellä olen koukussa Unelmien poikamies -sarjaan. Miten se onkaan saanut niin koukutettua..

5. Olen aloittanut tänä syksynä tanssiharrastuksen, jossa harjoittelemme Bugg -tanssia. Opettajatkin on vaatimattomasti maailmanmestareita. Tanssipari löytyi muuten yllättävän läheltä;) Olen ihan töpinöissäni asiasta.

6. Psyykkaan itseäni selviämään huomisesta eli tiistaista. Tasan kaksi vuotta sitten minun maailmani pysähtyi enkä todellakaan ole siitä selvillä vesillä. 

7. Mukavaa lähteä lokakuun lopulla Lontooseen. Äiti, tuliko yllätyksenä?

8. Pari viikkoa sitten televisiosta tullut Borat Borat on parasta, mitä teevee tarjoaa. Olen nähnyt elokuvan ehkä 20 kertaa ja alan nauraa jo alkutekstien pyöriessä. Samaa sarjaa ehdottomasti tuon jo mainitsemani Mr V:n blogin kanssa.

Minun "a Blog with Substance" -tuplatunnustuksen saavat:

Eveliina (tiski)

7 kommenttia:

 1. Kiitos huomaavaisuudestasi, BW, otetaan vastaan.

  VastaaPoista
 2. Mukavia tunnustuksia. :) Niin ja arvaa mitä, minunkin blogiini tulee useita satoja tyyppejä tällä hetkellä juurin tuosta samasta ebookseeking-osoitteesta. Todella mystistä!

  Niin ja kiitos vielä siitä pari päivää sitten laittamastasi aiemmasta haasteesta. :)

  VastaaPoista
 3. Voimia tähän päivään! Oli mukava lukea satunnaisia asioita sinusta :) ! Aina se persoona ja yksilö kiinnostaa siellä mukavan blogin takana. On inspiroivaa olla näin mukavassa luovien ihmisten maailmassa kuin blogger on.

  VastaaPoista
 4. Tuija; Cool. Jään odottamaan Sinun tunnustuksia, joita on muuten yllättävän vaikeaa työstää..

  Ilona; Eikä!! Onkohan muilla samoja kokemuksia tuosta osoitteesta, en usko että me ollaan ainoita?

  Vauhtimamma; Mukava kun olet palannut taas tänne meidän joukkoon!! Ja kiitos Sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Voi kiitoksia kovasti! Laitan sitä juuri työn alle :)

  Hih, mun täytyy myös tunnustaa tuo Unelmien poikamies... :D

  VastaaPoista
 6. Sofiina; Minä kun en voi elää jännityksessä niin olen tietysti googlettanut jo lopputuloksen.. Seuraavaa kautta odotellessa ja toivoen, että EI vastaavaa Suomeen. Ikinä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tunnustuksesta joka on multa jäänyt roikkumaan puolivalmiisiin teksteihin :/
  Tuntuu siltä, etten keksi muka mitään uutta kerrottavaa itsestäni! Pitää kyllä ryhdistäytyä ja saada se viimein valmiiksi pikimmiten.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.