Sininen pallomekko "in action"

28.8.2011

Kerroin ja esittelin jo aikaisemmin Zaran sinisen pallomekon, jonka ostin muutama viikko sitten Tukholman keskustan myymälästä. Muutenkin sininen on värinä tullut tänä syksynä ihan eri tavalla esiin, kuin koskaan aikaisemmin. Minäkin ostin sinisen jakkupuvun, ensimmäistä kertaa eläissäni! Sitä en ole vielä esitellyt täällä blogin puolella, mutta eiköhän sekin tapahdu jossain vaiheessa. Jakkupuvut on vain jotenkin niin tylsiä ja tuntuu, että ne näyttää joka kuvassa samalta; sininen ei eroa mustasta eikä harmaa liituraidallisesta. Mekkoja on sen tähden paljon mielekkäämpää esitellä. Todellisessa elämässä jakkupuku on minunkin yleisin työvaate ja mekot vain täydentää sitä. Silloin kun kalenteri näyttää, että kaikkein tiukin business -look ei ole tarpeen, puen yleensä päälleni vähän "tyttömäisemmän" lookin, joka helpoiten syntyy mekon avulla.  

Kokeilin tätä mekkoa tummansinisten superkorkeiden korkkareiden kanssa. Silloin katselen maailmaa noin 180 sentin korkeudelta. Ne on jotenkin liian raskaat tähän kepeään mekkoon. Eikä superkorkeat kengät sovi mielestäni työpukeutumiseen. Coctail -tilaisuuksissa ne menettelee, mutta työpäivinä jättäisin ne kotiin. 


Mekko ei mielestäni ole parhaimmillaan, jos jalassa on balleriinat tai muut vastaavat matalat kengät. Kyllä niissä vähän voi olla korkoa tuomassa mekkoa esiin ja nostattamassa kantajansa ryhtiä sekä korostamassa tietenkin kantajansa naisellisuutta.

Siispä seuraavaksi jalkaan nämä uudet Högl´n kengät. Ne näyttää mekon kanssa keveämmiltä, eivätkä ota liian suurta roolia mekon rinnalla. Enkä tosiaan voi liikaa kehua näitten kenkien lestiä, joka on ihan täydellinen. Voin helposti olla 8 tuntia työssä eikä jaloissa tunnu ollekaan pahalta. Kenkien pyöreä kärki takaa sen, että jalka voi levätä rauhassa ilman että varpaita täytyisi sulloa teräviin kärkiin. Jokainen voi kuvitella sen tunteen, kun ahtaa jalkansa liian pieniin (jota Suomessa tekee 75% naisista!!) kenkiin, ja varpaat puserretaan yhteen.. Sehän on suoranaista väkivaltaa jaloille, vaikka sitä itsekin harrastan..


Asusteilla ei ole isoa roolia tässäkään asussa. Helmet korviin ja ranteeseen, se oli myös Teidän vinkkinne somistaa tätä mekkoa.

Jotta totuus ei unohtuisi, niin tässä samainen mekko Zaran mallin yllä. (Eipäs naureta siellä ruudun toisella puolella..)

6 kommenttia:

 1. Mekko ja kengät ovat upeat. Kengät ovat itseasiassa aivan täydelliset.

  Tykkäsin tuosta sun edellisestä ja sitä edellisestäkin asusta:)

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä tyylikäs nainen, vau. Ihana mekko! Tuo sopisi minullekin työasuksi.

  VastaaPoista
 3. Champagne; Kiitos kaunis <3! Olen noista kengistä niin innoissani, kuin kengistä ylipäänsä voi olla;)

  Mari; Kiitos kaunis Sinullekin <3! Zaran mekot on kyllä todella kivoja ja sopivan nuorekkaita. Löydän usein sieltä juuri ne itselle sopivat. Ei muuta kuin sovittelemaan;)

  VastaaPoista
 4. Minusta balleriinat pääsevät oikeuksiin kapeiden housujen kanssa parhaiten.
  Ehdottomasti mekko tarvitsee korot!
  Hienostunut asu.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys Lennu! Just näinhän se on noitten balleriinojen kanssa! Ja kiitos Sinulle <3

  VastaaPoista
 6. Ihana asu. Tuo hihamitta tekee minun päälläni mekosta kuin mekosta navetta-asun, mutta se on sinulle chic. Kadehdin. Pyydän kurkkaamaan Muotisalonkiin,jossa jaoin blogillesi tunnustusta: http://www.muotisalonki.com/2011/08/sunshine-award-2011-tunnustus.html

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.