Ruskean eri sävyjä päivän asussa

3.8.2011

Oli niin ihanan Suomi-henkiset maisemat, että kuvausta oli ihan pakko päästä kokeilemaan. Olen lähdössä katsastamaan äidin autoa, joten parempi vaihtaa lomaverkkarit vähän asiallisempaan varusteluun. Kuvat on otettu lapsuuden kodin pihapiirissä. Naapureita ei ole mailla eikä halmeilla - ympärillä on pelkkää kesäisen vihreää.

Kumpi jalka on vasen ja kumpi oikea - enpä tiiä.


Laatikkopaita: H&M Tukholma
Farkut: Guess
Huivi: Zara
Kengät: Tapas
Laukku: LV
Arskat: Calvin Klein

Seuraa blogiani:

7 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia. Tykkään, että kuvissa on nyt hiukan variaatioita.

  Minkä ikäinen olet? Pukeudut tyylikkäästi ja nuorekkaastikin, mutta vaikutat muuten ihan aikuiselta naiselta. En siis missään nimessä tarkoita, että liian nuorekkaasti pukeutuisit vaan positiivisesti tarkoitan kommentoida :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana asu. Todella sopiva syksyistyvään kesään! Nyt onkin ollut jo niin hurjan kylmät aamut, että kaipaa kyllä pidempää kuin teepaita mittaista hihaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi; Voi kun kehtaisi ottaa kotonakin ulkokuvia.. Siellä on tyydyttävä useimmiten sisäkuviin, jotka on kieltämättä hiukan tylsiä. Iästä sen verran, että olen kyllä ihan aikuinen jo, ja teinimuotiaika on taakse jäänyttä elämää.

  Yritän ylläpitää tätä blogia niin anonyyminä kuin suinkin, ja jätän henkilökohtaiset faktat vähemmälle kerronnalle. Aika paljon voi kuitenkin päätellä, jos on ollut blogin mukana pidempään;) Mukava kun kommentoit!

  Vauhtimamma; Tilauksessa olisi sellainen syksy, jossa voi hyödyntää syksyn pukeutumista ilman että kesä loppuu;)

  VastaaPoista
 4. Voi niin ihania kuvia! Ja hih, mua nauratti ekan kuvan kuvateksti:D
  Oot kyllä oikein tyyli-idoli:) Kaikki aina niin vimpan päälle:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, ja tosi kiva asu!:)

  VastaaPoista
 6. Hei Sofiina! Mukavaa kuvauttaa asuja kerrankin ulkotiloissa, jossa naapurit ei ole näköetäisyydellä;) Sitä itsekin innostuu ihan uudella tavalla..

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.