Leikkimökki ja ilmalentonäytös

17.8.2011

Lupasin laittaa kuvia leikkimökistä, jonka ostimme viime kesänä leikkimökkihuutokaupasta Lappeenrannasta. Kyseessä oli siis kaiketikin jo perinteeksi muodostunut Lappeenrannan Nuorkauppakamarin järjestämä tapahtuma, josta lisätietoa voi lukea tämän linkin takaa. 

Tänäkin vuonna Lappeenrannassa on ollut esillä leikkimökkejä koko kesän ajan lasten leikkimökkikylässä Willirannassa ja nekin myydään elokuun 28. päivä jälkeen järjestettävässä huutokaupassa. Tapahtuman tarkempaa ajankohtaa en bongannut, ainakaan nopealla silmäyksellä.9 kommenttia:

 1. Wautsi, miten söpö leikkimökki. Mutta nyt täytyi hieraista silmiä pari kertaa: oletko sinä kuvissa vai joku muu? Jokatapauksessa valtavan kauniita kuvia ja kuvattava on kertakaikkisen...kuvauksellinen!

  Hyvä vinkki tuo huutokauppatapahtuma.

  -Tuuli

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanuus tuo mökki!

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kirjoitettu otsikko! Meni hetki, ennenkuin yhdistin. Ilmalentonäytöksestä ei heti ensimmäisenä tule mieleen tramboliinihypyt... ja ihana mökki.

  VastaaPoista
 4. Mie oon ihaillu noita siun kuvia suunnattomasti. Ootkos ihan oikia valokuvaaja?

  VastaaPoista
 5. Tuuli; Oo, olispa hienoa olla kuvan henkilö - taipuisa ja kuvauksellinen! Kuvassa on siskontyttö Siiri (14 vee) antamassa ilmalentotyylinäytettä;)

  Lennu; Se on semmoinen namupala kieltämättä, söpö. Terveisiä Rovaniemelle ja mukavaa viikonloppua myös sinne. Toivottavasti teilläkin on yhtä lämmintä kuin meillä täällä etelämmässä <3

  Anonyymi; En malttanut olla leikkimättä kuvilla niin, että todellakin.. rajasin tramboliinin kuvista pois;) Pystyisköhän kukaan oikeasti hyppäämään näin korkealle ilman alla olevaa hyppyalustaa;)

  Anonyymi; Voi kiitos!! Täällä blogimaailmassa osa blogeista on niin niin taidokkaita ja melkein kuin aikakauslehtiä! Häviän niille vähintään yhtä paljon kuin Ruotsi Suomelle tässä taannoin;) Ei, en ole valokuvaaja - ihan tavallinen "turistikuvaaja" vain..

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Löytyykö tarjonnassa ja myynnissä olleista mökeistä kuvia!
  Blogisi linkin kautta niitä ei löydy ja se oli suuri pettymys,sorry!

  Mökit kiinnostaisi koska seuraavan kesän lomasuunnitelmiin voisi tehdä ruksin Itä-Suomen kierrokselle. Leikkimökkien katselmus ja sellaisen hankinta alkaa olla ajankohtainen.

  Blogisi on mielenkiitoinen ja siinä olevat kuvat varsin hienoja.Yksi hienoimmista tuo ilmalento otos.
  Upeat kuvat kuin myös kuvattavat kohteet!

  VastaaPoista
 7. Hei vaan! Kyseinen linkki oli ainokainen laatuaan, jonka löysin. Niitä tarjonnassa olevia mökkejä ei ole tietääkseni kuvattuna nettiin. Paikallinen nuorkauppakamari organisoi kyseistä hyväntekeväisyystapahtumaa ja koska kyseinen järjestö toimii harrastuspohjalta, niin ymmärrän tavallaan heidän syynsä olla laittamatta kuvia nettiin. (Toimin itsekin monessa järjestössä mukana, eikä kaikkeen voi yksinkertaisesti antaa panostaan, vaikka halua olisikin.) Tarkoitus lienee, että mökkejä käydään paikan päällä ihastelemassa, en osaa sanoa. Itsekin kaipasin edellisenä kesänä kuvia, mutta niitä ei ollut netissä silloinkaan. Valintahan olisi hurjan paljon helpompaa, jos pääsisi näkemään mökkejä etukäteen. Siitä kannattaa mainita järjestölle, ihan kehitysehdotuksena. Näin nekin saisi paikalle enemmän väkeä ja sitä kautta isomman summan hyväntekeväisyyteen.

  Kaunis kiitos palautteestasi <3

  VastaaPoista
 8. Joskus selailin näitä vanhempia postauksiasi ja kiinnitin huomiota tähän leikkimökki postaukseen. Saako kysyä, asutteko Lappeenrannassa? :) Ymmärrän jos et halua kertoa kotipaikkakuntaasi.

  VastaaPoista
 9. Hei vaan Riina! En asu Lappeenrannassa, vaan itse asiassa 3 tunnin ajomatkan päässä sieltä. Käymme kyllä Lappeenrannassa säännöllisesti, koska anoppila on siitä eteenpäin noin 50 km. Mies on kyllä muuten asunut Lappeenrannassa opiskellessaan teknillisessä korkeakoulussa. Silloin minäkin viihdyin siellä;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.