Kullan hohdetta perinnemaisemissa

14.8.2011

Viikonloppuna oli sukujuhlat, joita vietettiin ihanassa perinnemaisemassa. Tunnelma oli niinkuin olisi palannut ajassa vuosisadan alkuun. Sää oli onneksi todella suosiollinen ja välillä meinasi kesämekossakin tulla kuuma. Illalla taas meinasi vaatteet loppua kesken eikä silloin todellakaan kesämekko riittänyt. Eli mahdollisesti kesän viimeinen hellepäivä taisi olla lauantaina, mene ja tiedä. Sen verran on jo syksyn tuntua illalla ilmassa.

Laitan huomenna lähikuvia sekä kullanhohtoisesta clutcista että kellankultaisesta Vilan mekosta. Sen yksityiskohdat ei nimittäin tule esiin näin kaukaa otetuissa kuvissa.

Mutta, enemmittä höpinöittä - juhlien kuvakollaasi olkaatte hyvät:

6 kommenttia:

 1. Valtavan kaunis puku! On kyllä todella syksyn tuntua jo ilmassa. Onneksi tällä viikolla pitäisi vielä muutama lämmin päivä olla. Mutta kohta on aika pakata shortsit ja hellemekot varastoon.

  VastaaPoista
 2. Upeat puitteet teillä oli juhlissa :)

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma; Lämpimiä säitä odotellessa.. Syksyn tulo toisaalta harmittaa ja toisaalta innostaa.. Harmi johtunee siitä, että kesä loppuu. En tiiä.

  Satu; Puitteet oli kyllä erityisen hienot. Samoin juhlat. Onkohan näitä tämmösiä perinnehenkisiä paikkoja paljonkin Suomessa?

  VastaaPoista
 4. Minusta jotenkin jännä yhdistlemä;rouheaa perinnepaikkaa ja kaksi ihastuttavaa leidiä leningeissään.
  Mahtava oivallus sanoisinko näin!

  VastaaPoista
 5. Lennu; Sain omasta mielestä vangittua kuviin paikan tunnelmaa aika mukavasti. Mutta, mun pitäis torstaina olla modernissa laivassa "Tauno ja Ansa" -henkeen pukeutuneena. Se on jo haasteellisempi yhtälö.. Joudunkohan vankilaan, jos olisin vaikka jättänyt huomaamatta tuon "pukukoodin", ihan vahingossa?? Ehdotuksia?

  VastaaPoista
 6. Nimenomaan tunnelma välittyy hienosti!
  Siehän selviät haasteesta varmasti. Lainatakseni nuuskakairan murretta.Sole poka mikhän!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.