Juhla-asu ja asusteita lähikuvassa

15.8.2011

Viikonlopun juhlat on juhlittu. Nyt kun katsoo ulos, ei uskoisi millään, että toissapäivänä oli lähes hellelukemat ulkosalla. Säitten suhteen oli kyllä mieletön tuuri! 

Tuo frouvahenkilö, joka oli juhliin liittyvässä postauksessa minun vieressä, on muuten äitini. Hän on kyllä uskomattoman nuorekas, ei voi muuta sanoa. Ikä ei ole tarttunut häneen ja toisaalta, hän pukeutuu aika nuorekkaasti. Hänen juhlamekkonsa oli samaa eläinkuosia, mikä toistui ideana hänen kynsissään. Siitä ei valitettavasti ole lähikuvaa ja nyt ollaankin jo taas kumpikin eri puolilla Suomea, eli ei mitään mahdollisuutta edes saada sitä. Hänen asusteet on aina tarkkaan mietitty asuun sopiviksi, ja vaikkapa kengät natsaa käsilaukkuun just eikä melkein. Tottahan toki me lainaillaan toisiltamme vaatteita, ollaan aina lainattu. Ja kun molemmat vielä matkustellaan jonkin verran, liittyy tuliaiset toisillemme aina jollain tapaa vaatteisiin, kenkiin tai laukkuihin. Ei ole kyllä omena tippunut kauaksi puusta.

No mutta. Lupasin joka tapauksessa laittaa lähikuvaa juhlassa olleesta Vilan kullanhohtoisesta mekosta ja asusteista. Tässäpä näitä. Rannerengas ja sormus on kyllä niin bling blingiä, että juurikaan enempää ei voi olla;) Ja niin on kyllä kullanhohtoinen laukkukin. Mutta. Eikö näin pidä syksyllä 2011 olla?
5 kommenttia:

 1. Ihanaa blingblingiä, mekko on upea! Teidän perheen naiset taitavat kaikki olla tyylitietoisia:)

  VastaaPoista
 2. Aivan upea tosiaan tuo Vilan mekko. Näkee kyllä keneltä olet tyylitajusi perinyt, kaunis on äitisi mekko asusteineen :)

  VastaaPoista
 3. Vilalla on kauniita mekkoja! Itselleni löysin heiltä mekon miniän lakkiaisiin(jotka olivat siis keväällä)
  Kyllä rouvat ovat tyylikkäitä!

  VastaaPoista
 4. Champagne; Kiitos kaunis <3 Kyllähän se kaikki on lähtöisin äidistä, joka on aina ollut "kohtuullisen" tarkka ulkonäöstään ja viljellyt sitä myös meihin lapsukaisiinsa;)

  Anonyymi; Tuo Vilan mekko on yllättävän hyvin istuva ja tosiaan aika hyvännäköinen. Ostin sen muuten alerekistä -60%. Se näyttää hyvältä taatusti myös tulevina kesinä, hoppas så. Kiitos kaunis kommentistasi <3

  Lennu; Täh? Miniän? Onko sulla jo sellainenkin;) Mulle muuten Vila on merkkinä aika uusi tuttavuus, mutta uskon, että se sinun Vila-mekko on myös kelvollinen moneen menoon.

  VastaaPoista
 5. Juu on! Hän tosiaan valmistui ammattilukiosta,hammashoitajan paprut sai. Mun esikoinen eli poikani eli miniäni avomies täytti kesällä 23 vee.
  Minuusta Vilalla on ok. mekkoja
  Ajavat varmasti asiansa. Mieki oon Vilan mieltänyt enemmän nuorten tyttöjen jutuiksi,olin siis positiivisesti yllättynyt. Varsinkin kun löysin itselleni sieltä. Pitääpä laittaa kuvaa blogiini:)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.