Sinistä pallokuosia asusteilla

30.7.2011

Minulla on tapana käydä joka kesä vähintään yhden kerran Tukhomassa. Olen harrastanut sitä jo ihan teinivuosista lähtien. Silloin teini-ikäisenä tosin kävin siellä useamminkin, mutta nykyään kerta kesässä riittää useimmiten. Poikkesin reissulla tietysti Tukholman Zarassa katsastamassa syksyn uusia tuulahduksia. Siellä oli liikkeen somistus meneillään ja olikin mukavaa seurata, miten ammattilaiset yhdistää erilaisia asuja keskenään. Ja tietysti nähdä myös syksyn Zara-muotia.

Olen tosi huono bongaamaan mitään muodin erityistä linjaa, enkä oikein osaa kuvailla Zaran syysmalliston perusteella, mikä on syksyn muodissa kaikkein kuuminta hottia. Itse ihastuin yllättäen tumman siniseen väriin. Ostin muuten ensimmäistä kertaa eläissäni tumman sinisen jakkupuvun. Mutta ennenkuin mennään siihen hankintaan, haluan esitellä tämän ihanaisen pallokuosimekon. 

Mekon materiaali on juhlallista, aavistuksen kiiltävää ja liukaspintaista polyesteriä (95%) ja elastaania (5%). Mekon mallista tuli mieleen businesspukeutumisen tyylitaituri Jackie Kennedy -henkinen tuulahdus. Lievä venekaula-aukko ja 3/4 -hihan pituus sekä pallokuosi oli ne asiat, joita hän suosi pukeutumisessaan. Jos valitsee hänen näyttämänsä linjan, taitaa olla aina muodissa mukana!

Ostin Tukholmasta H&M:ltä myös tummansiniset mokkamaiset korkokengät ja nuden clutchin Zaralta. Nudet korkkarit ja clutch on oma suosikkini asusteiksi tämän mekon kanssa, vaikka sininenkin näyttää tosi herkulliselta. Nude sulautuu niin hyvin ihon väriin, eikä katkaise asua samalla tavalla kuin tumma kenkä.  Mekko saa näin ansaitsemansa huomion.


Kunhan ensin käytän mekkoa parin viikon kuluttua sukujuhlissa, otan tämän reilusti työkäyttöön. Minä en tykkää säilöä mekkoja pukupusseissa kaapeissa odottamassa juhlahetkiä, vaan otan ne hetimiten työkäyttöön.

Miten te, Armaat lukijani, somistaisitte tämän mekon? Ja onko teillä tapana käydä Tukholmassa kesäisin?

3 kommenttia:

 1. Tässä on mun silmille hieman liikaa palloja mutta hihattomana kotelomekkona voisin tykätä. Olisi kiva nähdä miltä tämä näyttää päällä:) Laittaisin varmaan ohuen vyön tämän kaveriksi.

  VastaaPoista
 2. Nimimerkillä "kokemusta omaava" tunnustan, että pallokuosin asustaminen on hiukan haasteellista.

  Mekkosi on todella näyttävä, eikä näyttävyyttä kannata asusteilla latistaa. Kokeilisin sen kanssa valkoista huivia tai neuletakkia, tumman tai tummahkon ruskeita kenkiä ja laukkua.

  VastaaPoista
 3. Champagne; Kunhan palajan taas arkisen työn ääreen, niin kuvaan tämän myös päällä. Palan itsekin halusta nähdä, miltä tämä näyttää kuvan kautta. Lopputulos on muuten hämmentävän usein ihan erinäköinen peilin kautta katsottuna kuin valokuvassa..

  Preferita; Kuten Champagnekin jo totesi, palloa on suhteellisen runsaasti, joten asusteitten kanssa kannattanee olla varovainen. Ruskea on varmasti aika hyvä vaihtoehto ja valkoinen neuletakki. Niitähän Jackie Kennedykin käytti!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.