Sininen pallomekko Zaran mallin yllä

30.7.2011

Olisi tietysti pitänyt hoksata piipahtaa Zaran sivuilla ja napata matkaan kuva, miltä sininen pallomekko näyttää mallin yllä. Tässähän tämä. Somisteena on näköjään käytetty nuden värisiä kenkiä, mikä on kyllä oiva valinta.Kunhan lomafiilikset vaihtuu hieman työpainotteisemmiksi, lupaan kuvata tämän ´in action´.  Huomenna kuitenkin kuvaan valmiin remonttikohteen, jossa oma työpanokseni on ollut nolostuttavan pieni.. Sunnuntaina sinne muuttaa uusi asukas, joten nyt on viime hetket tehdä se.

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen ihana! Pallokuosi on niin ajaton ja tähän on vielä lisätty juuri oikeanmallinen kaula-aukko ja hihanpituus. Löysitkö vieläkään niitä nudenvärisiä kenkiä, joita olet metsästänyt viime kuukaudet? Ainakin hyvän siniset kengät olet saanut matkaasi. Niissäkin näyttää olevan hurja korko, mutta jos päkiän kohdalla on ''puskuria'', niin silloin ei kenkä tunnu läheskään niin korkealta, mitä korot antaa uskoa.
    Jos jotain laittaisin mekolle somisteeksi, niin pallohelmet, helmikorvakorut ja jotain saman suuntaista käsikoruksi. En kylläkään kaikkia yhtäaikaa. Toisaalta iso rintarossikaan ei välttämättä olisi pahitteeksi. Mutta ehkä Kennedy-henkisyys tekee sen, että tälle mekolle voisi kuvitella vain helmet. Ja kuten aina, kaikki riippuu siitä kenen päällä tämä luomus olisi.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi; Katselin nuden värisiä korkkareita, mutta sopivia ei löytynyt. Uskomattoman hankala projekti! Helmet kuulostaa hyvältä. Ja koska kuosi on sen hyvin "palloisa", ei asusteilla voine kovin paljoa leikitellä. Kiitos kaunis kommentistasi<3

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.