Pori Jazz -tunnelmia

16.7.2011

Pori Jazzit on nyt nähty, ainakin osittain. En ole koskaan aikaisemmin käynyt tapahtumassa, vaikka joka vuosi olen ollut aikeissa mennä sinne. Suomi Areenan tapahtumat Porin keskustassa on ehkä se suurin syy, mikä tapahtumassa viehättää. Tänäkin vuonna Suomi Areena jäi valitettavasti kokematta, enkä päässyt livenä todistamaan presidentti Tarja Halosen ja YK:n pääsihteeri Ban Ki-moonin keskustelua. Pääsin nimittäin lähtemään Poriin ihan liian myöhään..

Luin nettiuutisista joitakin yhteenvetoja heidän keskusteluistaan ja kyllähän se kosketti, kun Ban Ki-moon oli korostanut omassa puheenvuorossaan naisten asemaa maailmalla. Hänen mukaansa naisten asemaa vahvistamalla päästään monen globaalin ongelman ratkaisussa eteenpäin. Jos naiset osaisivat kaikkialla maailmassa vaikkapa lukea, heidän koulutukseen satsaamisesta puhumattakaan, oltaisiin monenlaisten ongelmien ratkaisujen lähteillä.

No mutta. Valehtelisin korvat soiden, jos väittäisin, että en lähtenyt tapahtumaan itsensä Ricky Martinin tähden. Hän on vaan niin jumalaisen ihana laulaja, jonka vuoksi voisin jättää vaikka elämäni täällä sateisessa Suomessa. Näin ei kuitenkaan valitettavasti tapahtunut ja jatkan elämääni ilman Rickyä. Jos olisin ollut vaikkapa tällä Forssalaisella huoltoasemalla oikeaan aikaan, niin ehkä tilanne olisi toinen;)

Tässä kuvia tapahtumasta, olkaatte hyvät. Erityisen hauska oli tuo ensimmäinen kuva, jossa kävelen melkein käsikynkkää jonkun tuntemattoman tummaverikön kanssa. Ja toinen mieltälämmittävä kuva on se, missä olemme yhdessä Rickyn kanssa..


Tuoretta Fudge toffeeta suoraan Englannista, nam! 

 Ricky Martinin lämppäribändi soitti hyvää menomusaa. Rickyn taustatanssijoilla oli rehvakas meno..

Siellä se on.. Lähellä..

PS. Kyllä vaan, olen varsin hyvin tietoinen, että Ricky ei ole naisista juurikaan kiinnostunut..

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Oho, Ricky ollut paikassa, jossa tulee tosi usein käytyä :D . Nythän sitä on melkein sukua julkkikselle :D . On se Ricky vaan niin ihana, vaikkei olekaan naisten mies.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Vauhtimamma; Sinne vaan Kirjurinluotoon steppailemaan ja aistimaan hänen läsnäolonsa.. Mulle henk koht Pori on hieman vieras paikka joka oletettavasti herää henkiin aina näin Pori Jazzien aikaan.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.