Harkintaa alennusmyyntienkin aikana

27.7.2011

Vaikka alennusmyynneistä saa nyt vielä vaatetta hyvinkin halvalla, ei kaikkea kuitenkaan kannata haalia vaatekaappeihinsa. 

Sain tänään siskolta eräältä lähisukulaiselta nämä valokuvat kännykkääni, koska hän tarvitsi shoppailukaveria arvioimaan eri mekkovaihtoehtoja. Että näistä kolmesta mekosta pitäisi valita se hänelle paras vaihtoehto. 

Jos ajatellaan vartalon mittasuhteita, niin ensimmäinen on paras, koska se saa näyttämään jalat pidemmiltä. Helman istuvuus kuitenkin epäilyttää. Keskimmäinen mekko puolestaan saa jalat näyttämään "töpöiltä", eikä taatusti kukaan nainen halua tehdä sitä tahallaan. Reunimmainen pallomekko taas saa vartalon näyttämään laudalta, eikä sekään kuulosta kovin tavoiteltavalta vaihtoehdolta.

Yleisesti ottaen näistä mekoista jokainen on sellainen, että jättäisin ne kauppaan odottamaan sopivampaa kantajaa. Vaikka vaaleanpunainen tunika- tai jopa kimonomainen mekko on näistä paras vaihtoehto, niin hempeä väri ei pue muutenkin hyvin vaaleaa ihoa. Minun aamutakkikin näyttää paremmalta.. 

Itse siirtyisin jo odottelemaan syksyn ihania uutuuksia..

Mitä neuvoja te antaisitte tälle shoppailijalle?

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Purkkarit eivät oikein istu näihin mekkoihin mihinkään vaan niitä pitäisi kokeilla pienen koron kanssa sillä lantio nousee silloin eri tavalla esille. Minulla esim. on aina shoppailuretkillä korolliset kengät laukussa mukana:)

    VastaaPoista
  2. Voi, mä jo näkisin kaikissa näissä ihan selkeästi potentiaalia, kuhan tekee pieniä muutoksia :) . Tuohon pallomekkoon tekisin lantiolle pienet sisäänotot, purkaisin osan röyhelöistä ja laittaisin ison vyön tilalle. Pinkkiin kultaisia paljetteja kiinni ja tuon pinkin vyön paikalle näyttävämpi. Tuo vihreä onkin vaikeampi. Ainakin korkeat korot ja jotain näyttävää korua, niin saattais toimia. Mutta pinkissä ja punaisessa ainakin ois tuunauspotentiaalia :) .

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.