Ensi kosketus syksyyn

10.7.2011

Benetton on sellainen kauppa, jonne menen aina yhtä toivoa täynnä. Se toivo on syntynyt, kun on päässyt näkemään Milanon Benettonin liikkeet. Benettonhan on italialainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1965, kun perustaja halusi nähdä väriä ihmisten päällä. Siitä lähtien värikkäät, korkealaatuiset  neuleet ovat olleet Benettonin yritysideologian kivijalka.

Nykyään Benetton on sekä Milanon, New Yorkin että Frankfurtin pörsseissä noteerattu yritys, jolla on ollut toimintaa Suomessakin jo pitkään. 

Milanon Benettonit on jotain aivan muuta, kuin mitä Benetton Suomessa. Vaikka täälläkin on ihan hyvät mallistot, niin menkääpä käymään Italian Benettoneissa; ihastus on nimittäin taattu. Vaikka Benettoneita on Milanossa vähän joka nurkassa, niitten valikoima on jokaisessa liikkeessä ihan omanlaisensa. 

No, joka tapauksessa poikkesin eräässä Benettonin myymälässä hakeakseni ystäväpariskunnan vastasyntyneelle perheenjäsenelle jotain kivaa tuliaista. Pakkohan se oli tietenkin vilkaista vähän muutakin tarjontaa. Aivan erityisen kiinnostunut olin siitä, mitä syksyksi on tarjolla, kun huomasin että tosiaan, syksynkin vaatteita alkaa jo ilmestyä vaatekauppojen valikoimiin. Ja jos mielii itselleen saada jotain sellaista, mitä ehdottomasti haluaa, täytyy se ottaa hetimiten mukaansa. Minä otin mukaani tämän kuvassa olevan fuksianpunaisen villaneuletakin, jossa on aivan ihastuttavat helminapit. Villa on materiaalina tosi herkkä nyppääntymään ja aika näyttää, miten tämän neuleen materiaali kestää kulutusta. Tulen käyttämään tätä neuletakkia vaikkapa valkoisen, pitsisomisteisen kauluspaidan ja puolihameen kanssa. Ja kokomustankin kanssa varmasti on oikein mainio väriläiskä. Ai että!

Edit: Olen tehnyt neuleitten hinta ja laatu -kombinaatiosta jutun, jonka löydät tämän linkin takaa. Käykäähän lukemassa laatututkimusta neuleista.

Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Todella sievä neuletakki kyllä ja ehdottomasti ihana väripiristys mustan kanssa. Mutta hyvä Business Woman, nyt ei ole vielä edes (onneksi) heinäkuun puoliväli, eli ei saa puhua syksystä ja neuleista. Soo soo! ;D

  VastaaPoista
 2. Hei Ilona! Kesä kauneimmillaan ja kauppojen kesätarjonta on täynnä alennusmyyntikamaa vuosien takaa. Odotan jo innolla kauppoihin syksyä, mutta siitä huolimatta otan irti kesästä kaiken mitä saan. Tuskin tulee hankittua enää mitään kesäkrääsää.. Nyt kun helteet kestäisi vielä muutaman viikon, niin olispa hieno homma! Terveisiä!

  VastaaPoista
 3. Kuulun myös ilmeisesti vähemmistöön odottaessani syksyä, tai ehkä enemmänkin syksyn antia kaupoissa. Väripilkku piristää kivasti muuten niin synkässä syksyssä :) Ostin samaisen villaneuleen viime syksynä Berliinistä ja täytyy myöntää, että neule on vieläkin kuin uusi, eli nukkaantumisesta ei tietoakaan!

  VastaaPoista
 4. Nirso; Hyvä tietää, että nämä Benettonin villaneuleet kestää käyttöä!! Hylkään nimittäin neuleen välittömästi ainakin työkäytöstä, jos sen pinta nukkaantuu. Terveisiä!!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.