1980-luvun teinipoikien päiväuni

24.7.2011

Eilen oli aivan ihastuttavan ihana ilta myös vetten päällä. Ilma oli lämmin ja Saimaan vesi vielä lämpimämpää. Oli ihan pakko siis lähteä katsomaan, miltä Itä-Suomalaisen pienen kaupungin yöelämä näyttää festivaalien aikaan, siitäkin syystä, että paikkakunnalle oli saapunut henkilö, jonka kuva on sulostuttanut kesämökin ulkohuussia jo 1980-luvulta lähtien. Kyseessä on tietysti "laulajalahjakkuus", Englannin lahja maailman musiikkitähtitaivaalle, aikansa legenda: Samantha Fox.

Samantha Fox on nykyään 45-vuotias, 1980-luvulla suosiossa ollut englantilainen malli, poptähti ja seksisymboli. Hänen läpimurtokappaleensa musiikkimaailmassa oli "Touch me (I want your body)", joka oli suosittu myös Suomessa. Sillä kappaleella hän lunasti paikan monen 80-luvulla teinivuosia viettäneen pojan päiväuniin. Alun perin Samantha Fox nousi Isossa-Britanniassa kuuluisuuteen The Sun -iltapäivälehden yläosattomana niinsanottuna kolmossivun tyttönä. Hänen esittämä musiikki koostui pääasiassa valtavirtapopista ja tanssi- ja diskomusiikista, vaikka musiikki ei välttämättä näytellytkään hänen esiintymisissä sitä tärkeintä roolia. No, ei me maissa käyty. Ihasteltiin kaupungin valoja ja bassojen jytinää Saimaalta käsin. Ja kun ilta alkoi hämärtää, pitikin jo lähteä pois pimenevän Saimaan alta. Paluumatkalla melkein törmäsimme uppotukkiin, huh!

Samantha Fox oli siis eilen kyllä esiintymässä, mutta hänen bassojensa jytkettä emme kuulleet. Emmekä päässeet myöskään näkemään häntä, jotta olisimme voineet arvioida hänen nykyansioidensa suuruutta;) 

Minullakin oli tapahtumaa varten päällä oikein kunnon bilevaatteet..

Naru laiturin kaiteen päällä pitää (btw) lokit loitolla ja kaiteen siistinä.Toppi: Spirit Store
Leggingsit: Guess
Sandaalit: Bankokista
Lompakko: Michael Kors

Punainen vauhtihirmu sopi hyvin lompakon väriin;) 


Kaukopään sellu- ja kartonkitehdas iltavalaistuksessa, tuotanto käynnissä.

Seuraa blogiani:

8 kommenttia:

 1. Hieno asu, Business Woman, mutta usko pois, sen kaupungin nimi on BanGkok :) Emmä muuten pilkkujen viilaaja ole, mutta kys. kaupunki oli monen monta vuotta kotikaupunkini, joten pistää silmään jos se on väärin kirjoitettu.
  T. Ulkkis

  VastaaPoista
 2. Koska näemme BW:n uima-asussa?

  VastaaPoista
 3. Ulkkis; Kiitos huomiosta! Itseltä puuttuu henkilökohtainen suhde kyseiseen kaupunkiin ja sen valitettavasti huomaa. Jos oman kotikaupunkini nimi kirjoitettaisiin väärin, korjauttaisin sen myös oitis. Samoin oma nimi on sellainen, että se usein kirjoitetaan väärin. Ja voi että se harmittaa.. Ymmärrän erittäin hyvin pointtisi, oikeinkirjoituksen ystävänä;)

  Anonyymi; Mitäköhän tuohon sanoisi.. Livenä hellepäivinä näkijöitä on useita ja päivittäin. Täällä blogissa hän tuskin tulee esiintymään bikineissänsä, uima-asua en edes omista;)

  VastaaPoista
 4. Hei BW! Onkohan tuo Spirit Storen musta tunika sama, jota oli useissa kirkkaissakin väreissä? Ajattelin nimittäin ostaa sen ja sovitinkin jo. Jos se näyttää päällä noin hyvältä, niin haen omaksi. Ja kiitos kivasta blogista!!!

  VastaaPoista
 5. Kyllä niitä oli useissa kirkkaissa väreissä eli varmaankin samasta tunikasta on kyse. Hae ihmeessä! Tykästyin erityisesti materiaaliin ja näyttävään miehustaan. Tunikan malli on myös aika kiva, sellainen hiukan A-linjainen.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kait jokainen 80-luvulla elänyt muistaa enemmän kuin hyvin sen pienen ja hyvin varustellut pörröpään, joka jäi lopulta ''tähdenlennoksi''.
  Silloin ostettiin oikea lp-levy tai kasetti, joka toimi niin paljon paremmin kun sitä pystyi kuuntelemaan autossakin. Hintoja en tältä istumalta muista, mutta molempien kohdalla pyöri siinä 60 - 90 markkaa. Samantha Foxia kuunnellessa piti olla permanentti ja otsatukka. Niin, ja tietty ne valtavat olkatoppaukset...
  Ihan kivaa fiilistelyä välillä.
  Blogisi on valloittava! Pidä kiinni omasta tyylistäsi. Graafinen suunnittelu toimii. Kiitos!

  Terveisin,
  Anonyymi - Tuuli

  VastaaPoista
 7. Miksi et esittelisi myös bikinejäsi täällä kuten esittelet muitakin vaatteitasi? Et sinä ainakaan mikään kaino ole.

  VastaaPoista
 8. Tuuli; Muistan ajan oikein hyvin, ihanaa fiilistelyä. Ja kiitos palautteestasi <3

  Anonyymi; Parhaat bikinit näet taatusti Chiara Ferragnin yllä osoitteessa theblondesalad.blogspot.com. Käyhän katsomassa!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.