Syksyn 2011 Converset!

23.6.2011

Viime talvena kävin kansainvälisillä muotimessuilla Kööpenhaminassa. Siellä esiteltiin tulevan syksyn 2011 muotia miehille, naisille, lapsille ja vaikka kenelle. Itse tutustuin lähinnä vain casual -henkiseen osastoon. Tai hallihan siihen tarkoitukseen oli tietenkin varattu. Näitä muotimessukohteita oli siroteltuna ympäri Kööpenhaminaa, joten valinta siitä, missä päivänsä viettää, oli tehtävä jo etukäteen. Matka kesti tasan yhden lauantaipäivän ja paluulento oli varhain sunnuntaiaamuna. Se oli muuten rankka päivä se.

Kameraan tietenkin kertyi ihan järkyttävä määrä kuvia, joita juurikin tänään joutessani selailin. Ja muistinpa tietenkin, että tarkoitukseni oli tehdä juttua Conversen osastosta jo heti reissun jälkeen, mutta se on jostain syystä jäänyt muitten juttujen jalkoihin. 

Itse en vielä omista yksiäkään Conversen kenkiä, mutta eiköhän sellaiset simppelit varrettomat tennarit päätyne joku päivä minunkin kenkävarastoa värittämään, vaikka tuotemerkki onkin enemmän nuorten ja lasten juttu.
Converse on btw USA:lainen kenkiä valmistava yritys, joka on vuodesta 2003 lähtien ollut Niken tytäryritys. Nike osti Conversen tuolloin 305 miljoonan USD kauppahinnalla, joten mistään pienestä investoinnista ei ollut kyse. Ilmeisesti kylläkin kannattavasta.. Conversellahan on oikein kivoja laukkujakin kokoelmissaan ja nekin jo mukavasti värittää katukuvaa ja nuorisomuotia. Tänä vuonna myös Marimekko on päässyt koristamaan suositun kenkämerkin kuosia. Näin se Marimekkokin tekee vauhdilla tietään kansainväliseen tietouteen!
Converse All Star on yhtiön suosituin kenkämerkki ja sitä on valmistettu vuodesta 1917. Tuotemerkki on siis yhtä vanha kuin meidän rakas isänmaamme! Converse All Star -kengät on myös suosittu keräilykohde.

Pidemmittä puheitta, tässä Conversen "kenkäbaari" muotimessuilla. Zoomatkaa erityisesti laukkuja, jotka on oikein kiva tuliainen tai synttärilahja määrätylle ikäluokalle, tai koululaukuksi koululaisille ja opiskelijoille kesälomien jälkeen.
Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Mä en oo converseja oikeen omikseni kokenut. Johtunee ehkä siitä, että olen tosi lyhyt ja lyhytjalkainen, niin converset näyttää näissä koivissa aika karmealle ilmestykselle. Sulla on niin upean pitkät jalat, että varmasti converset sopisi. Sen sijaan mun esikoiselle on tulossa netin kautta Geggamojan varsitennarit. Ja pikkuisellamme on jotkut esikoisen vanhat merkittömät ruskearuudulliset varsitennarit, joissa on asuntoauton kuvat kyljessä. Kertakaikkiaan hellyyttävät pienissä jaloissa :) .

  VastaaPoista
 2. Mä olen myös löytänyt Converset nyt ja ovat itse asiassa ihan ok kengät. Kaikilta lapsilta löytyy sellaiset. Ehkä mä voisin itse lämmetä myös noille varrettomille, varrellisia kun ei varmasti tulisi käytettyä.

  Hyvää juhannusta:)

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma; Varrelliset ei varmaankaan tule päätymään minun jalkoihin, mutta tosiaan varrettomat simppelit - mikä ettei.

  Champagne; Kiitos Hyvää Juhannusta myös Sinulle sinne Hollantiin!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.