Pokaali ja muutama tunnustus

13.6.2011


Kiitos Muotisalongin Tuijalle tästä palkintopokaalista! Ideana on ottaa siis palkinto vastaan, tunnustaa 8 ennentunnustamatonta asiaa itsestään ja jakaa palkinto edelleen omille blogiystävilleen.

Lähdetään siis matkaan.
 1. Ensimmäinen tunnustus olkoon se, että olen tehnyt jo aikaisemmissa jutuissa tunnustuksia täällä ja täällä. Joten siis seitsemän seuraavaa tunnustusta on enemmän ja vähemmän väkisin väännettyä.. 
 2. Tykkään ihan mahdottomasti leipomisesta. En oikeastaan koskaan juo pelkkää kahvia, vaan sen kanssa pitää aina olla jotain ihan mahdottoman hyvää, itseleivottua pullaa tai kakkua.
 3. Edellä mainitusta tunnustuksesta huolimatta elopainoni ei jostain kumman syystä juurikaan vaihtele. 
 4. Äitini äidinkieli ei ole suomi.
 5. Nyt kun tuli äidistä puhetta, niin pysytellään siinä aiheessa. (Tiedän, että hän lukee tätä ja todennäköisesti tulee antamaan minulle mittavaa kritiikkiä tästä, mutta) Äitini oli oman aikansa "turha julkkis". Hän kävi mm. UKK:n vieraisilla ja siitähän tehtiin tietenkin mittava reportaasi juorulehtiin.
 6. Kaikkein hauskimmat ja noloimmat illanvietot on tehty yhdessä siskon kanssa. Me nauretaan yhdessä niin paljon, että meikit on poskilla jo alkuillasta. Ja vain nauramisen tähden. Joskus kyllä myös alkoholilla on osuutensa asiassa, mutta siis vain joskus. Sen tähden me vietetään iltaa aina muualla kuin omalla kotipaikkakunnalla. Siellä ei vaan yksinkertaisesti kehtaa..
 7. Olen saanut aikaan yhden megalomaanisen suuren kansalaiskeskustelun, joka johti siihen, että lainsäädäntöä muutettiin.  Aiheena oli eräs rikoslaissa määritelty rikosnimike.
 8. Olen omasta ja läheisteni mielestä tämän telluksen äkkipikaisin tapaus teknisten ongelmien edessä. Minun mielestäni tekniikan täytyy helpottaa ja nopeuttaa ihmisten elämää, eikä suinkaan hidastaa, saatikka vaikeuttaa sitä. Älypuhelinten hipaisunäppäimet on ehkä pöyristyttävin keksintö, mitä kännykkäteollisuus on tuottanut.
Voisin antaa tämän haasteen uudelle blogituttavalleni Ilonalle! Otatko Ilona kopin? Ja haaste menee kaikille muillekin suosikkibloggaajilleni, jotka eivät vielä ole tätä saaneet.

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

 1. Mielenkiintoisia paljastuksia ja kiitos haasteesta, otan sen vastaan! Lupaan toteuttaa haasteen mahdollisimman pian eli lähipäivinä. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle Business Woman. :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.