Pionin kukkia ja sinisen sävyjä!

8.6.2011

Takapihalla on pionit jo ihan täydessä kukassa! Ne kukkii joka vuosi näin hurjan aikaisin ja tiputtaa kukkansa ihan yhtä nopeasti. En tiedä, mikä lajike on kyseessä, koska en tunne alaa kuin pintapuolisesti. Ihania ovat joka tapauksessa. 

Yllätin tänään itseni menemällä töitten jälkeen terassille, kaunista kesäpäivää juhlistaakseni. Seurakin oli oikein hyvää, parasta mahdollista. Jostain syystä harrastan sellaista ex-tempore -toimintaa ihan liian vähän. Johtunee osittain siitä syystä, että joudun pääsen työni tähden viettämään iltoja niin paljon muualla kuin kotona, eli vapaa-ajalla sellaiseen ei ole suunnatonta hinkua. Mutta tänään se oli kivaa! Ja vapaa-ajalla voi pukeutuakin "hieman" rennommin, eli jopa hihattomaan paitaan. Vierastan hihatonta paitaa todella paljon työvaatteena. Aluspaitana, eli jakun alla se on äärimmäisen ookoo, mutta yksinään en suosi hihatonta paitaa edes hellepäivän työasuna.

Paita: H&M
Hame: Banana Republic
Kengät: Bankokista

Seuraa blogiani:

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Ihan kesahan teillakin siella on. Itsekaan en toissa hihatonta mielellani pida, haluan jotakin olkapaat peittavaa ehdottomasti. Taalla muutenkin toimistot on ihan mielettoman kylmia kun amerikkalaiset rakastavat pitaa ilmastointia taysilla. Itse olen niin anti-ilmastointityyppi kun siihen ei ole Suomessa tottunut. Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiva kuulla Katz Sinustakin pitkästä aikaa!! Mukavaa kesän jatkoa sinne New Yorkiin!

  VastaaPoista
 3. Itselläni on sama, että töissä mielestäni pitää olkapäiden peittyä eli hihaton on no-no. Ihana asu jälleen kerran ja mukavaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä periaate Ilona! Sinulla on menestymisen avaimet monella tapaa käsissäsi. Meillä naisilla nämä pukeutumisasiat nousee yllättävän merkittävään rooliin työelämässä!!

  VastaaPoista
 5. Tuo on muuten harvinaisen totta, että jos haluaa tulla vakavasti otettavaksi, niin tosiaan saa kiinnittää paljon huomiota pukeutumiseen. Valtavan upeaita pioneja. Meiltäkin löytyy pioneja, mutta varmaan jotain vanhempaa lajiketta. Ovat paljon paljon pienempikukaisia, vaikkakin saman värisiä.

  VastaaPoista
 6. Hihaton paita ei tosiaankaan kuulu työasuun muuta kuin bleiserin alle minunkaan mielestäni.

  Kauniita pioneja!

  VastaaPoista
 7. Vauhtimamma; laitahan puutarhasta kuvia omaan blogiin!

  Champagne; Tervehdys taas pitkästä aikaa! Mukavaa kuulla Sinustakin! Samoilla linjoilla ollaan.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.