Mistä tukea olkaimettoman mekon tai paidan alle - ei ainakaan silikoniolkaimellisista liiveistä!

3.6.2011

Omistan mukavan määrän kaikensorttista paitaa ja mekkoa, joissa ei ole olkaimia, tai ne on sellaisia One shoulder -tyyppisiä juttuja. Olen käyttänyt niitä kohtuullisen vähän, koska olkaimettomien tukevien rintaliivien löytäminen on ollut vaikeaa. Minulla on ollut jos jonkinlaisia versioita olkaimettomista liiveistä, mutta kaikki on olleet enemmän tai vähemmän surkeita, eikä ne ole kannustaneet käyttämään itseään juurikaan toista kertaa. Sitten jossain vaiheessa Meri-neitokainen Too fast for love -blogissaan antoi loistavan vinkin. 

Ja kun viime viikolla (vai oliko se tällä viikolla) päättyi Nellyn 20 eur alennus kaikista ostoksista, niin minähän päätin kokeilla tätä Merin vinkkiä. Ja kun Nellyllä palautuskin on muistaakseni heinäkuun loppuun saakka maksutonta touhua, niin menetettävää ei juurikaan ollut. 

Tilasin siis Nellyltä nämä Wonderbra -nimisen valmistajan olkaimettomat rintaliivit. Vedin koon ihan arvalla, kun päädyin valitsemaan 70C. Normaalisti käytän 75C -kokoa, mutta bongasin nettikeskusteluista, että kannattaa ottaa numeroa pienempi koko tämän valmistajan kohdalla. Rintaliivien ostaminen netistä on ehkä haasteellisempaa hommaa kuin juristina perinnönjaon miettiminen, jos Kauniissa ja rohkeissa vaikkapa Eric ottaa ja kuolee. (PS. En ole seurannut kyseistä sarjaa enää vuosiin, mutta työpaikalla kahvipöytäkeskusteluissa siihen aina silloin tällöin palataan..)

Koko sattuikin sitten vahingossa olemaan ihan täydellinen ja herrajestas sentään, miten ne tukee ihan loistavasti! Ihan mieletön tuttavuus! Olisin ilman muuta ottanut ihonvärisen vaihtoehdon, mutta siinä värissä oikea koko oli Nellyltä loppu. Mustakin menettelee, mutta haussa on vielä siis vaaleampikin vaihtoehto. 

Mainittakoon vielä, että näitä Wonderbra:n liivejä on hankalaa löytää mistään kaupasta. Sokokset käsittääkseni myy joitakin malleja, mutta ainakaan minun kotikaupunkini Sokoksen valikoimissa ei ollut näitä. Ja hintakin vielä tuotakoon esiin. Nämä versiot maksoi 69,95 eur. Itse onnistuin saamaan tuohon hintaan siis vielä 20 euron alennuksen. Ei siis mitenkään ihan älytön hinta - laadusta pitää valitettavasti maksaa vähän enemmän kuin basic-markettikamasta.

Tässä kuvia ostoksesta ja heti piti tietenkin sovittaa niitä olkaimettoman paidan kanssa.
Olkaimeton toppi: Benetton
Farkut: Guess
Topin alla: Wonderbra (uskokaa huviksenne;)

2 kommenttia:

 1. Valtavan ihana asu! Ja huokaillen katselen noita kaappeja taustalla... Voi veljet, kun meilläkin olisi noin paljon kaappitilaa. No ehkä joskus tulevaisuudessa, jos kaikki mun hahmottelemat laajennokset toteutetaan :) .

  Mulla taitaa olla jotkut muutaman vuoden takaiset Wonder bran olkaimettomat. Nyt alkavat olla sen verran venähtäneet, että ulkomailta on tulossa uudet liivit kylläkin eri merkiltä. Käytän tosi paljon Ultimon liivejä. Normaali kokoni on juurikin tuo mainitsemasi 70C, mutta Ultimot on tosi pieniä. Käytän yleensä DD:tä tai D:tä siltä merkiltä. Silikonia melkeen kaikissa liiveissä on, mutta olen valinnut niitä malleja, joissa silikonin saa pois tai sitten niitä isommille tarkoitettuja malleja, joissa ei sitä ole. Ultimot on ihan mahtavasti tukevia ja nostavia liivejä eikä mitenkään kovin kalliita. Miinusta kovista postikuluista eli yksiä ei kannata tilata. Kaukana toisistaan olevat rinnat tuo tosi tehokkaasti yhteen. Wonder Bralta taisi olla myöskin yhdet multi-way liivit, jotka alkaa kohta olla uusimista vaille. Hyvät olkaimettomat ja hyvät multi-wayt on kyllä mun mielestäni ihan ehdoton juttu.

  VastaaPoista
 2. Tää on vanha postaus, mut pakko kommentoida! Itelläni oli kans noi wonderbran olkaimettomat liivit, kon ostin ne en sen enempää katellu minkä merkkiset oli. On muuten ihan parhaimmat liivit mitä oon koskaan omistanu, ne meni rikki ja heitin roskiin, ajattelin että en toista kertaa osta nuin kalleita liivejä.... noh nyt oon metsästäny niitä joka kaupasta, aikoinaan ostin ne Stockmannilta, mut ei oo enää valikoimassa

  Ja nyt viimein tällä siun postauksella löysin ton merkin ja nyt helpompi läksiä ettimään niitä ja tosiaan nyt sit tiiän et jos mistään ei löydy niin Nellyltä ainakin saa :)

  http://drropsblog.blogspot.fi

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.