Mekkofantasioita ja vähän rannekellojakin toivomuslistalla!

28.6.2011

Seikkailin amerikkalaisen tavaratalon Nordströmin mekkovalikoimissa ja poimin sieltä kivan kuvakollaasin sellaisista mekoista, jotka sopisivat minulle sekä työ- että siviilikäyttöön. Kaikenlaisia juhlia ja kokkareita on taas luvassa niin paljon, että mekkovalikoimaa olisi hyvä nyt alennusmyyntien aikaan hieman täydentää.

Samoin rannekello on ollut hakusessa ja tähän kollaasin keräsin Michael Kors´n hopeanvärisen  ja Marc by Marc Jacobs´n kullanväriset versiot. Meikäläisen ranne on sen verran ohutta laatua, että kovin massiivinen kello ei kertakaikkiaan näytä hyvältä. Se rajoittaa valikoimaa ja oikeampi osasto koon puolesta olisi (ihan todellakin) lastenosasto. Olen sovittanut erinäköisiä kelloja ties miten pitkään, mutta tarpeeksi massiivista ja samalla siroa kelloa ei vaan ole vielä löytynyt. Mutta aika ei lopu kesken sen etsimiseksi ja hyvin olen pysynyt ajassa ilmankin. Tai siis vanhan kellon avulla..  4 kommenttia:

 1. Oi ihania mekkoja! Minusta tuo kolmen ison kuvan keskimmäinen on kaunein ja tuo tummansininen. Ja apua tuo oikean reunan vaaleanpunainenkin. Taidanpa tahtoa nuo kaikki.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi; Nuo kaikki on oikeasti vastustamattoman kauniita!!

  VastaaPoista
 3. Minusta kaunein on alarivissa toinen oikealta, ja kaunis onkin. Muutkin ovat upeita, ja erityisesti pidän siitä, että ne kaikki ovat hyvällä tavalla erilaisia ja massasta poikkeavia. Valitettavasti vain minulle vähän liian lyhyitä...

  VastaaPoista
 4. Preferita; Ei ne ole kuule sinullekaan liian lyhyitä! Kokeilehan joskus tätä polvipituutta tai snadisti sen yläpuolelle jäävää mittaa!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.