Can´t get my eyes off you..

15.6.2011

Otsikko on paljon lupaava.. Tarkoitukseni on esitellä lempimekon lempiyksityiskohta niin läheltä, ettei paljoa lähemmäksi voi päästä. Kyseessä on pari päivää sitten esittelemäni ´one shoulder´ -mekon miehusta. Se vaan sokaisee kauneudellaan.Samoin minut sokaisee uusi lompakko, josta jo eilen vihjasin. Sain siis Amerikasta tuliaisina kirkkaan kiiltopunaisen Michael Kors´n lompakon, joka on vaan ihan tavattoman kaunis. Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kun pyysin herra Googlea esittelemään punaisia Michael Kors´n lompakoita, se toi minulle australialaisen laulaja ja näyttelijä Sophie Monk´n (never heard) kuvan lähes samanlainen lompakko kädessään. Lompakkohan siis toimii vaikka clutch´n roolissa.

Tässä tämä minun söpöpikkurahamassini puhelimen vieressä, lähinnä kokoa teille hahmottaakseni. Hintalappukin on vielä kiinni, kun en raaski sitä irrottaa..Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo lompakko. Oon itekkin tykästynyt vähän isompaan lompakkoon viime vuosina. Sinne mahtuu kortit hyvään järjestykseen, jolloin ei tarvi puolta tuntia kassalla kaivella jotain kanta-asiakaskorttia tai vastaavaa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lompakko! Tuollaisen voisin itsellenikin hankkia :) Kehtaatko kertoa mitä siitä maksoit?

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma; mullekin on ihan aa ja oo, että ainakin kaikki pankki- ja luottokortit mahtuu omaan lokeroon. Niin isoa lompakkoa ei ole keksitty, että saisin kaikki mahdolliset kanta-asiakaskortit + verkkopankkikertakäyttötunnuskortin + pankki- ja luottokortit samaan pussukkaan. Joskus vaan kauneus menee käytännöllisyyden edelle ja joskus se on äärimmäisen ookoo;)

  Heidi; Ei tuo hinta liene mikään salaisuus. Normaalihinta oli 158 USD, mutta Nordströmin outlet -myymälässä hintaa oli 75 USD. Siihen vielä amerikan tyyliin n. 9% verot päälle. Pikainen laskutoimitus suunnilleen päivän USD-valuuttakurssilla = 58 eur. Ei siis aivan älytön. En tiedä, mitä Suomessa maksaa..

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.