Kuohuvaa ja linkkivinkki!

26.5.2011

Ihanaa, kun ihmiset ja yritykset jaksaa järjestää kaikenkarvaisia kesäkauden avajaisia ja muita tapahtumia! Joka ikinen kerta ilahdun yhtä vilpittömästi, kun kutsu kolahtaa sähköpostiin tai postin välityksellä. Kaikkiin en tietystikään pääse mukaan, mutta siitä huolimatta tuo samainen tunne ilmestyy pintaan joka kerta.

Jokainen tilaisuus synnyttää myös sen samaisen tutun kysymyksen. "Mitähän sitä taas laittaisi päälleen." Ja joka kerta tuo sama asia tuottaa päänvaivaa,  myös minulle.  Sitten vielä täytyy kelata mielessään, että mitäköhän mahtoi olla päällä edellisessä tilaisuudessa. Onhan se vähän harmillista näyttäytyä kerta toisensa jälkeen samoissa vetimissä. Sitäkin on nimittäin joskus sattunut..

Tällä supertehokkaalla viikolla on ollut taas jos jonkinmoista tapahtumaa. Onneksi yhtenä päivänä oli kamera kätevästi kädenulottuvilla, ja kuvasin teidänkin nähtäväksenne tämän kivan coctail-lookin. Olen esitellyt tämän mekon ennenkin, mutta tässä mekko stailattuna huivin kanssa. Mekko on muuten minun superlempparisuunnittelijan eli Donna Morgan on suunnittelijana tämänkin mekon takana. 

Ai niin. Leijuin eilen suunnilleen ilmassa, kun löysin tänne blogiin piipahtaneiden lukijoiden osoitteiden perusteella uuden tuttavuuden eli D-lista -nimisen blogin. Blogissa oli uranaisista kertova juttu ja linkki tänne minun blogiini. Käykäähän lukemassa juttu! Ja superihanat kiitokset bloggaajalle! Voi että miten tuntuukaan mahtavalta lukea näin mieltä ylentävää tekstiä!! 


3 kommenttia:

 1. Wau, miten upea mekko!

  VastaaPoista
 2. Upea asu! Edelleen muuten, vaikka suomalainen yhteiskunta on aika kehittynyt, niin naiset todella saavat hakea paikkaansa. Ja monesti joutuvat perustelemaan paikkaansa. Todella mahtavia ja rautaisia naisia Suomesta löytyy! Sinä mukaan lukien, kun muistelen, että olet maininnut olevasti miesvaltaisella alalla töissä, mikä ei varmasti naisen kannalta aina se kaikista helpoin paikka ole.

  VastaaPoista
 3. 3 inches screen of Zopo ZAP900h is really a cool thing about Zopo ZP910 and as it is having a
  Quad Core processor you should really check out
  its features. If you wish to answer a quick question,
  again, use your Smartphone to go online and search for that quick answer.
  It can also be used to quickly search Google or
  Wikipedia.

  My web-site: samsung galaxy s4

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.