Hajuvesihankintoja ja helmiä lähikuvassa!

24.5.2011

Kuinkahan moni nyky"aikuisista" on enää hajuvesiuskollisia? Minä en ainakaan ole. Markkinoille tulee jatkuvalla syötöllä uusia ihania tuoksuja, joita on mukavaa päästä kokeilemaan. Purnukoitten koot on vaan niin isoja, eli kokeiluun niitä on turhaa ostaa, ainakaan Suomessa. Tein aiheesta juttua jo aikaisemmin (linkki tässä), jossa peräänkuulutin pienempia purkkien kokoja. Ainakin meikäläinen on ostanut hukkahajuvesiä vuosien varrella litratolkulla ja onhan niitä kieltämättä sääli roskiinkaan heittää. Mun työkaveri muuten tuo kaikki vanhat hajuvesivarantonsa työpaikalle vessaan, josta niitä voi vapaasti suhauttaa, kuka mihinkin tarpeeseen.

Kiinasta työreissultaan kotiutunut puolisko toi tuliaisiksi Shanghain lentokentältä (loppurämpylöillään) varsin "omaperäisen" tuliaisen, eli tietysti hajuvettä. Hän kertoi tunnistaneensa ainoastaan tämän Kenzon Flowers tuoksun aikaisemmista kokoelmistani, joten siitä hän arveli minun tykkäävän. Ja osui kyllä oikeaan. Kenzon Flowers tuoksu taitaa olla aika vanha juttu, mutta kesän tullessa se jotenkin aina vetää puoleensa. Hyvä ostos siis. Kesätuoksuna ihanan kevyt, tyttömäinen ja sopivasti sweet. 

Minä puolestani myös seikkailin samaan aikaan maailmalla ja ostin Berliinin lentokentältä tätä jo aikaisemmin esittelemääni Juicy Couturen Viva La Juicy -tuoksua. Tai siis aikaisempi versio oli pienenpieni käsilaukkukokoinen putkilo, eli tämä iso 50 ml purnukka ainetta oli varmasti mieluinen, koska olin sitä jo jonkun aikaa testaillut. Tämä tuoksu on ehkä paras tuoksu pitkiin pitkiin aikoihin. Ehdoton lemppari ja kesätuoksu numero uno.


Alla olevassa kuvassa on myös Kiinasta tuliaisina saadut aidot helmikorut; kaulakorut ja korvikset. Helmet on kivasti soikeanmalliset ja erityisesti korvissa ne on mallinsa tähden mukavat, kun eivät pullota hankalasti korvasta liian kauas. Ja lukkosysteemi on muuten sellainen, että siihen voisi laittaa jonkun irtokorun roikkumaan. Hauska idea, jota täytyy kokeilla, kunhan sopiva irtojuttu osuu kohdalle.

7 kommenttia:

 1. Ta-daa!! Minä olen uskollinen Annick Goutalille, josta myös oli maaliskuussa mulla muistaakseni yksi postaus! Syy on se, että sitä ei moni täällä leveyksillä käytä, ja toinen se, että sen hajuvedet ovat niin ihania!!

  VastaaPoista
 2. Moi Marjukka; Annick Goutal on aivan uusi tuttavuus. Täytyypä tuoksauttaa, jos vastaan tulee! Googletin muuten kyseisen tuotteen ja kappas vaan; sun blogi oli hakusanalla aika korkealla!!

  VastaaPoista
 3. Tuo Juicy Couture kyllä houkuttaisi tosi paljon. Saa nähdä, että kumpaan päädyn, Juicy Coutureen vai Escadan kesätuoksuun.

  VastaaPoista
 4. Vauhtimamma; Tee hyvä päätös! Tylsää ostaa hajuvesi, joka ei pienen testauksen jälkeen sovikaan omaan pirtaan.. Hajuvedet kun onnettomat maksaa kohtuullisen paljon.

  VastaaPoista
 5. Mun suosikit ovat AG:lta Petit Cherie, Eau de Charlotte ja Vanille Exquise. En pidä sitrustuoksuista ollenkaan. Lähin paikka taitaa olla tällä hetkellä Tallinna, mistä merkkiä saa.

  VastaaPoista
 6. Mahtaisikohan miehesi muistaa "putkaa" josta nuo kauniit helmet osti? Olen haaveillut helmistä ja kuullut myös että niitä kannattaa Kiinasta hankkia. Et varmaan tiedä, etkä haluakaan tietää mitä korut maksoivat, mutta olen pähkäillyt mikä olisi kohtuullinen hinta pulittaa koruista. Niissä tuntuu olevan ainakin Suomessa niin suuri hintahaitari.

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että ei muista.. Hän kävi tässä kyseisessä "putkassa" ystävänsä opastuksella, joka siis itse asuu perheineen Shanghaissa. Paikka oli sellainen, joka oli luotettavaksi todettu. Voit vaan kuvitella, että siellä ei aitoja helmiä saa ihan joka paikasta, vaikka myyjät niin väittävät. Tämä myymälä on sellainen, jossa todellakin myydään aitoja ja jonne monet turistit suuntaavat kulkunsa, koska sitä niin moni paikallinen suomalainen on heille suositellut. Tämän enempää en valitettavasti osaa auttaa.. Hintahaitaristakaan minulla ei ole mitään käsitystä..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.