Tulevan viikonlopun suunnittelua!

4.4.2011

Tulevana lauantaina on tärkeä päivä. Olemme nimittäin systerin kanssa saaneet kutsun samoille 40-vuotisjuhlille. Niitä vietetään miltei VIP-tyyliin tarkoitusta varten vuokratuissa tiloissa. Kysymys siis kuuluu: Mitäköhän laittaisi päälleen? Elämä on vaan niin paljon helpompaa, kun saa ratkaistuksi tuon tapahtumaan liittyvän isoimman kysymyksen. Vielä ei huoleta laisinkaan, mitä päivänsankarille antaa lahjaksi, se ongelma ratkaistaan tärkeysjärjestyksessä ehkä toisena. Siitä ei itse asiassa vielä olla juurikaan edes puhuttu.

No, oma "isoin" ongelma ratkesi tänään. Otan nimittäin näiden syntymäpäivien kunniaksi käyttöön vaatekaappini todellisen väriläiskän, eli tämän keltaisen mekon. Olen pitkään odottanut tilaisuutta pukeutua tähän must-mekkoon ja nyt en siirrä mekon käyttöönottoa enää yhtään. 


Tietysti seuraavat kysymykset on vähintään yhtä isoja; mitkä kengät, hiukset kiinni vai auki. Jos hiukset auki, laitetaanko ne kiharalle vai jätetäänkö suoraksi..

Miesten elämä on niin paljon helpompaa. Todennäköisesti tämä meidän miespuolinen päivänsankari ratkoo omat vastaavat ongelmansa lauantaina hetki ennen lähtöä..

4 kommenttia:

 1. Tähän aiheeseen sopisikin hyvin avunpyyntöni; mitä laitetaan päälle nuorenparin kihlajaisiin, kun kutsussa lukee `jätäthän juhlavaatteet odottamaan kotiin isompia juhlia´? Kyseessä on kummityttöni (ja sulhonsa) juhlat.

  Mekostasi muuten, syötävän hyvännäköinen väri..sopii tähän vuodenaikaan loistavasti ja miksi ei mihin aikaan vaan, mutta jotenkin itsestä tuntuu, että näin keväällä kaipaa väriä pukeutumiseen (normaalisti olen aikalailla musta-valkea, beige tms. linjalla tylsästi).
  terv RiikkaK

  VastaaPoista
 2. Hei Riikka! Hmm, mielenkiintoinen kysymys! Taidan lähestyä tätä probleemaa sen kautta, miten itse pukeutuisin jos olisin Sinä. Kutsussa on selvästi kerrottu, että juhlamekon voi jättää hengariin kotiin. Juhlamekolla ymmärrän ehkä enemmän iltapukua, kuin "nättiä coctailmekkoa". Siispä lähtisin hakemaan vaatekaapista jotain coctail-lookkia. Kihlajaiset on nuorelle parille elämän tähän astisista tapahtumista yksi merkittävimmistä, joten kunnioittaisin sitä myös pukeutumisen muodossa. He itsekin korostavat sen tärkeyttä, koska haluavat juhlistaa sitä tärkeiden ihmisten seurassa. En missään tapauksessa lähtisi alipukeutumaan, vaan mieluummin jopa snadisti ylipukeutuisin. Olenhan tulevan morsiamen kummitäti, en siis kuka tahansa. Farkut ei missään tapauksessa ole oikea asu kunnioittamaan heidän isoa päätöstään. Joten. Paremman pään coctail -mekkolinjalla mennään ehdottomasti. Panostaisin meikkiin ja hiuksiin sekä tietenkin myös kenkiin ja clutch-tyylin laukkuun. Toivotan elämyksellisen ihania juhlia ja odottelisin kummitätinä jo kutsua häihin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ajattelinkin jotain tuon suuntaista..kiitos rohkaisusta mennä hiukan `ylipukeutuneenakin` mieluimmin kun ali. Haluan kunnioittaa nuorenparin juhlia(ja voihan se olla että muita juhlia ei sitten tulekkaan..), jos viestistäni saa sen kuvan, että olen kovinkin jo iällä (kun olen kummitätinä kihlajaisissa)niin olen kummityttöäni 15v vanhempi ja kummityttöni täyttää pian 21v ;). Tyyliäsi on kiva seurata, se ei ole `tätimäistä`, tätimäistä bisnespukeutumisoppia olen,Luoja paratkoon, saanut kylliksi. terv RiikkaK

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla että olemme samoilla linjoilla! Sen verran täsmennän vielä ensimmäistä kommenttiani, että hiuksiin ja meikkiin en panostaisi kuitenkaan niin paljoa että menisin kampaajan ja meikkaajan kautta. Sellaisen panostuksen tekisin, jos häät vaikka joku päivä koittaa.

  Tiedän tunteesi kummilapsiasiassa; itsekin olen ollut kummina 15-vuotiaasta lähtien ja tuntuu, että oma kummipoika on jo vanhempi kuin MINÄ. Tulee "hieman" epätodellinen ja yltiötätimäinen olo..

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.