Kevään hankintoja eli virtuaalishoppailua!

22.4.2011


Stockmannin yritysideologia on vertaansa vailla. Hullut Päivät on konseptina jotain sellaista, mitä jokainen yritys suorastaan kadehtii. Ja oman yrityksensä läpimurron toivossa kilpailijat yrittää matkia konseptia kuka milläkin tavalla. On päivänselvää, että Hullujen Päivien idea elää oman elinkaarensa ja Stocmanninkin täytyy suhtautua tulevaisuuteen nöyrin mielin. Paikalleen ei auta jäädä ja katse täytyy yrittää suunnata jo aikaan, jolloin Hullut Päivät ei enää välttämättä toimi samoin, kuin elinkaarensa huipulla. Voittaja on se, joka näkee jo seuraavan idean. Se saattaa löytyä verkkokkaupan kautta, mene ja tiedä. Joka tapauksessa Stockmann avasi verkkokaupan yllättävän myöhäisessä vaiheessa. Sitä täytyy yrittää hyödyntää nyt niin paljon kuin mahdollista. Päivänselvää tietenkin on, että menestystarinat eivät synny muita matkimalla, ne syntyy uutta luomalla. 

No joo, ei ollut tarkoitus analysoida heidän businestaan, vaan tarkoitus oli kertoa teille, että Stockmannilla on juurikin nyt meneillään mielenkiintoinen verkkokampanja. Nimittäin. Ainakin kanta-asiakkaille on huhtikuun ajan mahdollista ostaa verkon kautta miesten ja naisten vaatteita 20%:n alennuksella. Sen inspiroimana kokosin yllä kuvatun kollaasin omista suosikeistani.

Aloitetaan (yllätys yllätys) suosikkimekoistani:


1. E´NY:n kietaisumekko, jossa yläosa on kietaisumallinen ja solmitaan rusetilla selkäpuolelle. 3/4-hihat tuo mekkoon keveyttä, jota viskoosin ja elastaanin yhdistelmä vaan korostaa. Tunnen jo ihollani mekon pehmeyden ja mukavuuden, jota vaate kuin vaate on parhaimmillaan. Mekko on minusta todella edullinen, vain 49,90 eur. 
2. Andiatan ihana kukkamekko. Venekaula-aukko näyttää hyvältä aina ja kukkamekko vaan kuuluu kesäiseen businessasuunkin. Hankinta on aika kallis, 239 eur.
3. Andiatan räväkkä, mutta erittäin hienostunut silkkisifonkinen kietaisumekko. Mekossa on pieni painonasta, joka estänee säärten liiallisen vilkkumisen vaikkapa lounaspöydässä istuessa. Tämä mekko vasta kallis onkin, 295 eur. Oranssista täytyy tykätä monta vuotta, jos mielii itselleen näinkin arvokkaan mekon kaappiinsa.
4. Dieselin printtimekko, jossa on sitä jotain. Printtikuvio tuo mekkoon räväkkää asennetta ja katu-uskottavuutta. Harmi, että printtiä tarkemmin zoomatessa.. mekossa on aseen kuva.. No, ei mitenkään mahdottoman kallis, 80 eur, aseen kanssa. Valkoinen, jämäkkäkauluksinen paita alle, niin businesslook voisi olla siinä.

Seuraavaksi asukokonaisuuksia eli housuja ja hameita:


Ihan vielä en ole opetellut tekstin tai numeroitten lisäämistä kuvakollaasiin, mutta koittakaa pysyä mukana, aloitetaan yläriviltä:
1. Valkoinen röyhelöpaita on aina tervetullut vaatekokoelmiini. Tämä hihaton kietaisuröyhelöpaita on Andiatan kohtuullisen arvokas versio eli 99 eur.
2. Baslerin silkkipusero on kivasti muotoonleikattu ja miehustan röyhelövarustelu sekä rusettikaulus tekee paidasta ihan minun näköisen. Tosin, Vero Modan vastaavat, noin 35 euron paidat ovat hintaluokaltaan enemmän koko kansan käyttöön. Tämä söpöläinen kustantaa hurjat 179 eur. Silkki on arvokas materiaali..
3. Hugo Boss Black -malliston vaatteista voisi monikin päätyä kokoelmiini, mutta on "joitakin" talouspolittisia juttuja, miksi näin ei käy. No, tämä söpö hihaton väriläiskä on hinnaltaan 159 eur ja kuuluu siis talouspoliittisesti ehkäpä väärään kategoriaan. Mutta ihana anyhow.
4. Alarivissä on heti ensimmäisenä mustat Global Essentials perushousut, joita ei ole kenelläkään liikaa. Ja kuten huomaatte, ne voi yhdistää mihin tahansa ylärivin paitaan. Mukavan edullinen investointi, vain 49,90 eur. 
5. Taas Andiatan vaatteita.. Tämä korkeahkolla vyötäröllä varustettu kynähame ei kaipaa kaverikseen toista väriläiskää. Eli valkoisen tai mustan yläosan kaveriksi tämä vahva graafinen yksityiskohta rokottaa kukkaroa 149 eur.
6. Vaatekaapissani on juurikin vaaleanruskean nahkahameen mentävä aukko. Cristelle&Co -merkkisen version saisi omakseen 119 eurolla. 
7. Viimeisinä, vaan ei vähäisimpänä, Hugo Boss Orangen mustaharmaat porkkanamalliset housut, joissa lahkeensuissa on kivat tampit. Jos lompakkoon ei tule isoa lovea, kun sieltä irrottaa 179 eur, niin nämä ilman muuta kannattaa hankkia. 

Ja lopuksi suosikkiasusteet:


1. Vanha lompakko tekee mieli vaihtaa uuteen ja se on ehdottomasti tämä Tiger of Swedenin nahkainen krokokuvioinen ruskea hienous. 69,90 eur ei ole ihan mahdoton hintana ja sitä paitsi, tässä kehtaa jo kannatella UKK:n kuvalla varustettua maksuvälinettä. Se nimittäin vaatii arvoisensa ympäristön.
2. Lompakon voi kivasti sujauttaa tähän Tiger of Swedenin käsilaukkuun, joka maksaakin jo 225 eur. Käsilaukut on sellaisia hankintoja, että mieluummin ostan niitä harvoin ja satsaan laatuun,  kuin paljon ja joka asuun.

Eli siis. Stockmannin verkkokaupasta hankittuna näistä kaikista vaatteista saa 20% alennuksen huhtikuun aikana. Laukut ja lompakot ei valitettavasti kuulu tähän kategoriaan.

Jos siis pääsiäisenä sattuu iskemään hillitön shoppailukuume, niin verkon kautta ostettuna voi jopa vähän säästää. 

Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Valtavan ihana tuo Andiatan oranssi mekko. Ostin muutama vuosi takaperin hennesiltä ruskeakukallisen kietaisumekon, joka ei sitten käynytkään mekkokäyttöön. Suoraan sanottuna fiasko siltä osin, että pienikin tuulenpuuska, niin näkyy reisi aivan totaalisen paljaana. Tämmöiset kietaisumekot ovat siitä kivoja, että niitä pystyy yhdistelemään housuihinkin ikäänkuin pitkäksi vapaa-ajan jakuksi. Joitakin kesämekkoja käytän myös pitkänä toppina viilenevässä syyskesässä pillifarkkujen kaverina.

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä vinkistä! Ajattelin itse hankkia ensimmäisenä olevan mustan kietaisumekon monikäyttöisyyden vuoksi - se käy arkeen tai juhlaan, töihin tai kyläreisulle, asusteita vaan vähän vaihdellen.

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma; Henkkamaukan mekon voi pistää kierrätykseen vaikka yhden käyttökerran jälkeen, mutta tästä Andiatan mekosta onkin sitten "pakko" tykätä pitkään. Se on sen verran kallis hankinta. Mutta tyyli on tosi kiva ja mikä parasta; se on suomalaista työtä! Sitä me arvostamme, eiksvaan!?

  Preferita; Mahtava juttu, kun löysit blogiini ja lämpimästi tervetuloa lukijoitten joukkoon! Olen muuten löytänyt Muotisalongin Tuijan kautta tieni myös Sinun blogiin!!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.