Kopsattua tyyliä, mittojen mukaan!

2.4.2011

Taisin postata jo Thaimaasta ja esitellä teillekin mekon, jonka paikallinen räätäli korvausta vastaan ompeli minulle. Aika hienoa omistaa mekko, joka on ihan tarkalleen omien mittojen mukaan tehty. Hihat alkaa juuri oikeasta kohtaa ja istuvuus on joka puolelta ihan täydellisen oikea. Jos vain suinkin mahdollista, niin kannattaa joskus kokeilla ihan kotimaistakin alan ammattilaista. Sillä sitä paitsi tukee myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Pidemmittä puheitta, sain siis idean omaan mekkoon tästä iltapäivälehden sivuilta löytyneestä kuvasta. Olen aina ihaillut Karita Tykän tyyliä ja kauneutta, joten malli ei voi mennä pahasti metsään, jos hänkin sen kelpuuttaa.

Tässä siis kuva, jonka kanssa kävimme toisella puolella tellusta:

Ja tässä minun versio mahdollisimman tarkasti yrittäen kopsata ammattimallin poseerausta:
Mekko on väriltään hieman vaaleampi kuin Karitan versio. Halusin kuitenkin pysytellä harmaan värissä, koska se sopii parhaiten minun tarkoituksiin. Kunhan ensin käytän mekkoa muutamassa arkea juhlavammassa tilaisuudessa, niin tämäkin mekko siirtyy ihan työkäyttöön.

Olen jo monessa yhteydessä sanonut, että arki on tarpeeksi juhlavaa mekkoja varten, enkä ymmärrä ihmisiä, jotka säilöö vaatteitaan juhlia varten. Me naiset kun emme kovin montaa kertaa käytä samaa vaatetta juhlatilanteissa, niin miksi ihmeessä jättää niitä komeroon pölyttymään? Mekot ja kaapeissa olevat jakkupuvut on tehty käyttöä varten! En tietenkään tarkoita mitään taftimekkoja ja selkeitä iltamekkoja, mutta esimerkiksi tämä oma versioni on juuri sellainen, mikä sopii myös työkäyttöön. Korot vaan vaihtuu hieman matalampiin, ja meikki arkisempaan ja työkin tuntuu mukavammalta, kun hiukan panostaa siihen, miltä näyttää.
Mekko on materiaaliltaan silkkiä ja jotain sekoitetta. Clutch on Mulberryn ja kengät Seppälästä.

9 kommenttia:

 1. Wau!!! Todella tyylikäs, seksikäs ja upeasäärinen nainen...

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko. Mitä materiaalia se on?
  t.Minttu

  VastaaPoista
 3. Älyttömän kaunis! Näytät ihan Madonnalta.

  VastaaPoista
 4. Upea mekko! Mittatilauksena tehdyt vaatteet ovat kyllä aikamoista arjenluxusta.

  Olen saanut tavata Karitan joskus työkuvioissa, n. 15 vuotta sitten. Sen lisäksi, että hän on kaunis ja tyylikäs, on hän myös lämmin ja ihastuttava ihminen :)

  Ja olet muuten oikeassa, meillä naisilla on outo vimma satsata hirmuisesti juhlavaatteisiin (alkaen alusasuista) ja sitten ne vaatteet joita käytetään paljon on niitä vaatimattomampia hankintoja.

  VastaaPoista
 5. Upea on todellakin asu ja kantajansa tietenkin myös!

  -Teemu-

  VastaaPoista
 6. Todella hyvin onnistunut mekko ja väri pukee sinua todella hyvin. Mun mielestä mekon malli pukee sua paremmin kuin Karitaa.

  (Karita näyttää tässä kuvassa kivalta tädiltä siis paljolti ikäistään vanhemmalta)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista! Materiaali on silkkiä suurimmaksi osaksi ja höysteenä jotain sekoitetta. Eipä tässä mitään tuoteselostetta ole, ja jäinkin miettimään mekon hoito-ohjeita.. Ehkä paras hoito-ohje on viedä pesulaan.

  VastaaPoista
 8. Siis mie nyt vasta tajusin lukea tämänkin postauksen=o
  Olet niin TYRMÄÄVÄN kaunis tässä asussa ja mekko on täydellinen. Mulla loksahti leuka oikeasti auki:) Vitsi mie oon kade sinun säärille!
  Olet upea!!!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.