Keski-ikä on koittanut, kun lääkekaappi on paremmin varusteltu kuin baarikaappi!

6.4.2011

Valmistautuminen tulevan viikonlopun 40-vuotisjuhliin on loppusuoralla. Asu on päätetty ja lahjakin hankittu. En oikeastaan käyttänyt kummankaan miettimiseen kovin paljoa aikaa, koska valinta oli sekä asun että lahjan suhteen varsin selvä. Tiedän, että päivänsankari arvostaa ylellisyyttä, niin mikäpä sen parempi lahja kuin aito shampanja. Eikä ihan mikä tahansa.
Moët & Chandon on samppanja, jonka takana on LVMH Moët Hennessy Louis Vitton S.A. -niminen maailmankuulu yritys (tunnetaan lyhyesti nimellä LVMH). Se on ranskalainen ylellisyystuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. LVMH:n tuotemerkkejä on edellä mainitun samppanjan lisäksi mm. Hennessy (konjakinvalmistaja), Tag Heuer (kellonvalmistaja), sekä muotimerkit Louis Vitton, Donna Karan ja Kenzo. LVMH on osittain muotitalo Christian Diorin omistama.

Minun mielestäni tässä on hyvä lahjavaihtoehto aika moneen tilaisuuteen.
Siltä varalta, että 40-vuotias siirtyy nuoruudesta keski-ikäisten sarjaan, niin varmistetaan edes lahjan muodossa, ettei päivänsankarille käy niinkuin otsakkeessa. Älä kuitenkaan huoli keski-iästä; siitäkin pääsee nimittäin vuosien myötä eroon, ihan kuten nuoruudesta..

3 kommenttia:

 1. Ihana lahja, todella upea pullo!

  VastaaPoista
 2. Hieno lahja:)

  Vastasin vihdoin blogissani haasteeseesi:)

  VastaaPoista
 3. M-K: Paketissa on muuten kaksi pulloa - twin set. Oikein hyvää matkaa tänne Suomen "raikkaaseen" kevääseen.

  Champagne: Tämä samppanja-aihehan sopii Sinulle varsin hyvin! Ja mukavaa että tartuit haasteeseen!

  Edit: Huomasin oman tekstin luettuani, että kirjoitan samppanjan ihan miten sattuu. Oikeaoppisesti se kaiketikin kirjoitetaan "samppanja". Ja toinen iso moka; miten muodista jotain kirjoittava voi kirjoittaa yhden maailman tunnetuimman luxusbrändin Louis Vuitton väärin??!! Noloa!!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.