Juhlien jälkimainingit!

10.4.2011

Huh, olihan rankat juhlat. Itseasiassa, meidän oli tarkoitus juhlia erittäin hyvällä ystäväporukalla erään herrahenkilön 40-vuotis syntymäpäiviä. Mutta, juhlat hieman laajeni, koska 9-henkisessä seurueessa vietettiin myös toisen herrahenkilön dosentuuria (lääketieteestä). Mikäpä sen helpompi ja mukavampi tapa, kuin viettää monet juhlallisuudet samaan syssyyn. Hän on nyt siis professoris-kelpoinen ja se on kyllä aikamoinen saavutus ja taatusti samppanjalasien kilistelyn arvoinen asia. Ja taas voisin sanoa, että ei minkä tahansa samppanjan.. Nimittäin, hänen (aika monen vuoden takaista) tohtorinväitöstilaisuuttaan varten hankittua samppanjaa kilisteltiin silloin ja nyt dosentuurin myötä poksautettiin toinen erä samaista juomaa. Kyseessä on todellakin vuodelta 1990 peräisin oleva juhlajuoma! Herra itse viettää 40-vuotis syntymäpäiviä vasta muutaman vuoden kuluttua eli ei mikään kovin vanha tapaus ole kyseessä..

Samppanjassahan on se huono puoli, että sen reitti kohti käpyrauhasen ja otsalohkon välistä seutua, on paljon lyhyempi, kuin monella muulla promillepitoisella juhlajuomalla.. Noh, ne juhlat on nyt juhlittu ja aurinko paistaa sunnuntain kunniaksi. Ulkoilu tekee hyvää sekä ruumiille että mielelle, joten eiköhän se siitä.. 

Laitan myös kuvia minun ja systerini juhlalookista. Illan dresscode oli casual joten tämmöisiin asuihin me lopulta päädyimme. Systeri vaihtoi asunsa siitä mitä suunnitteli ja kyseli että mahtaako tämä versio olla turhan burleski.. Mitäpä sitten vaikka olisi, sehän on hieno look. Minä puolestani pysyttelin asun suhteen  lähes alkuperäisessä suunnitelmassa; kengät vaihtuikin lopulta näihin mustiin ihanuuksiin. Olen muuten saanut ne Dubaista äidiltä tuliaisina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.