Kalaterapiaa!

1.3.2011

Rannalla makoilu ja itsensä käristäminen epäluonnollisen väriseksi ei oikeastaan kuulu Business Womanin lomanviettotapoihin. Aurinkovoiteen suojakerroinkin on koko loman ajan 50 ja siitäkin huolimatta auringon paahde pääsee polttamaan ihonpintaa. Lenkkeilykään ei oikein onnistu, kuumuuden verukkeella.. Siispä kirjojen parissa loma kuluu mainiosti. Ja pakollisia nähtävyyksiä ihmetellessä. Ja ihania sekä halpoja kauneudenhoitoja ottaessa. Tämä nimittäin on ensimmäinen itään päin suuntautunut lomamatkani, ja kaikki edelliset ovat suuntautuneet joko etelään tai länteen.   


Tämä yllä oleva kuva on minun mielestäni ehkä paras minusta otettu lomakuva. Tämä ei taatusti ole kaikkien taiteen sääntöjen mukainen asento tai kuvauspaikka ja kiire olikin kova, kun alkuperäiskansalainen alkoi lähestyä tätä ihanaa kuvaussessiotamme. Näitä luokseenkutsuvia Buddha -temppeleitähän on kaikkialla. Talot voi olla jos jonkinlaisia röttelöitä, mutta Buddhaa varten rakennetut palvontapaikat on mielettömiä taideteoksia.Kauneudenhoitopalveluista olen tutustunut vasta jalkaosaston hoitoihin. Jalat on nimittäin nyt siinä kunnossa, että kesä ja sandaalikelit voi minun puolesta tulla Suomeenkin vaikkapa saman tien. Mikään ei ole niin ikävää, kuin sandaalikelit ja huonossa kunnossa olevat jalkapohjat. 

Voiteilla ja kaikenmaailman aineilla tehty Food Scrub -hoito teki jalkapohjista ihanan pehmeät. Sitä täydentävän hoidon otinkin hieman luonnonmukaisemmalla tavalla; nimittäin kalaterapiahoitona. Hyi että, oli suorastaan vastenmielistä upottaa jalat pienten kalojen joukkoon, jotka samalla silmänräpäyksellä oli imukuppien lailla kiinni ihossa. Mutta kylläpä jalat tuntui aivan mielettömän pehmeiltä! Suosittelen lämpimästi, jos vain kohdallenne osuu pieniä ötököitä avuksi. Enemmän infoa kyseisestä hoidosta voitte lukea alimmasta kuvasta.

Lisää hoitoja lienee luvassa, koska shoppailu rantabutiikeissa ei oikein innosta. Tosin Bankok on vielä kokematta.. 
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Hauska toi jalkahoito, en ole aiemmin kuullutkaan. Ihania lomakuvia, kylla itsellakin olisi taas aika vaihtaa maisemia. Vuosi jo mennyt kun viimeksi miehen kanssa matkustettiin yhdessa.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.