Pipon kautta mehubaariin ja sinne sitten tekoturkishattu!

11.2.2011

Minkäköhänlainen pipomuoti vallitsee trendsetter -poikien ja miesten keskuudessa Suomessa? I don´t have a clue. Minun ja edellä mainittujen tiet ei nimittäin juurikaan kohtaa, joten en todellakaan osaa sanoa, minkälaisia pipoja heidän päätään koristaa. Vai koristaako ollenkaan?

Joka tapauksessa, Köpiksessä pipomuoti oli kristallinkirkkaana havaittavissa näitten trendsettereiden piirissä. Kerroinkin jo aikaisemmin, että muodikkaimmat pipot näytti uusinakin ihan kuluneilta ja virttyneiltä. Mutta kauniisiin kasvoihin sopii kyllä jos jonkinlainen värkkine päähän ja siltikin nämä tyypit näytti Ihan Mielettömän Hyviltä! Sopivasti rentuilta, mutta ei kuitenkaan liikaa. 

Tässä esimerkkiä kauniskasvoisesta pipopäästä eli "mehubaaripojasta". Tykkään ihan mielettömästi katsella kauniskasvoisia pipopäitä tai siis mehu- ja smoothiesbaareista, joissa tehdään erilaisia sekoituksia tuoreista hedelmistä. En yksinkertaisesti voi kävellä tällaisten paikkojen ohi.Tällainen "tekoturkispipo" voi hyvinkin koristaa Business Womanin päätä, kunhan syksy saapuu..

2 kommenttia:

 1. Moi,

  olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti. Niimpä ilahduinkin kun sattumalta löysin sen blogilistalta ja sain sen lisättyä suosikkeihini.
  Blogisi aihe liippaa siinä mielessä läheltä että tulen luultavammin myös työskentelemään esimies tehtävissä ja siksi onkin kiva nähdä millainen pukeutuminen on ns. sopivaa. Vaikkakin paljon myös riippuu yrityksestä ja työtehtävistä.
  Yksi postaus ideakin minulla olisi, voisit kirjoittaa työnhausta ja miten esim pukeutua työhaastatteluun. Itselläni ainakin on kesätyönhaku kuumillaan ja valmistuminenkin lähenee uhkaavasti.

  VastaaPoista
 2. Toivotan Sinut ilolla mukaan! Ja kiitos juttuvinkistä! Tosiaan, kesätyöhaku on kuumimmillaan ja minäkin olen tavannut heitä jo jonkin verran. Aktiivisimmat ovat nimittäin jo "vaatineet" haastatteluun pääsyä, vaikka sesonki onkin vielä edessäpäin. Minäpä palaan tähän aiheeseen joku kaunis päivä, lähiaikoina joka tapauksessa.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.