Napapiiri vai Napapijri?

8.2.2011

Tutustuin viikonloppuna Kööpenhaminan muotimessuilla Parajumpers -osaston lisäksi hieman tarkemmin myös Napapijri -tuotemerkin tarjontaan. Yhteenvetona voisin todeta, että aika vaikuttavaa! Käsittääkseni tällä hetkellä Suomessa ei vielä kukaan myy tätä tuotemerkkiä, mutta Stockmannille sitä lienee tuloillaan. (Tämä ei todellakaan ole mitään faktatietoa..)
Olen matkoilla silloin tällöin nähnyt Napapijrin myymälöitä ja poikennutkin liikkeessä ainakin Pohjois-Italian laskettelukeskuksen lähellä olleessa alppikylässä ja muistaakseni Chicagossa. Suomessa ei (erikoista kylläkin) ole tätä (ainakaan laajemmalti) tarjolla. Napapijri viittaa nimenä suomalaiseen tuotemerkkiin vaikka tuotemerkissä on Norjan lippu. Ymmärtääkseni kotimaa on kuitenkin Italiassa! Ihmeellinen yhtälö. Joka on ainakin minulle tehnyt tästä merkistä perin mielenkiintoisen.


Napapijrillä on asuja tarjolla koko perheelle, mutta Tanskassa läpilyöntinsä tuotemerkki teki, kun Tanskan kuninkaallisen perheen nuorimmat lapset puettiin tähän merkkiin. Kun nämä kyseiset lasten kuvat levisivät ympäri maailmaa, niin johan lähti Pohjoismaissa Napapijrin lastenvaatteet liikkeelle. Jos tuotemerkki kelpaa kuninkaallisille, niin täytyyhän niissä silloin olla jotain erityistä!


Business Woman tahtoo juurikin tämän Napapijrin takin omaksensa!


^Miesten värikkäitä anorakkeja ja toppatakkeja! Jess, vihdoinkin väriä tarjolla!


^Hmmm.. aika mielenkiintoinen takkimalli.


^Ensi syksyn talvisaapasmallistoa Napapijriltä.

7 kommenttia:

 1. Olen itsekin vasta löytänyt tuon merkin hiljattain ja täytyy sanoa, että tykkään kovasti! Ihanan tyylikkäitä, yksinkertaisia mutta silti niissä on aina joku "juju"!

  VastaaPoista
 2. Voisko Maija kertoa, että mistä olet löytänyt merkkiä?

  VastaaPoista
 3. Miksi et julkaise kaikkien kommentteja???

  VastaaPoista
 4. Kyllä kaikki asialliset kommentit varmasti pääsee läpi, ei ole mitään syytä piilotella niitä. Joitakin kommentteja olen jättänyt julkaisematta, jos ne ovat joko snadisti tai mega-asiattomia tai jotain siltä väliltä. Olen myös jättänyt julkaisematta tai poistanut linkit blogeihin, joitten arvomaailmaa en jostain syystä jaa.

  VastaaPoista
 5. Niin ja Maijalta olisi todellakin mukava kuulla, että missä olet tutustunut merkkiin? Itse en ole nähnyt Suomessa missään.. Mielipiteesi jaan 100%:sti!

  VastaaPoista
 6. Levillä Artica vaateliikkeestä löytyy.

  VastaaPoista
 7. Uskomattoman hintavia o_O Zalandolla ihan normaali harmaa pipo maksaa satasen.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.