Kurkkaus ensi syksyn ja talven kenkämuotiin!

10.2.2011

No niin. Jatketaan taas viime viikonlopun Kööpenhaminan muotimessujen opastettua kierrosta Casual Wear -osastolla. Tällä kertaa perehdytään tarkemmin kenkätarjontaan, miesten ja naisten tarjontaa toisistaan erottelematta.

Messualueella kameran kanssa liikkuminen ei muuten aina ollut ihan sallittua. Osa näytteilleasettajista kielsi sen "kohteliaasti", mutta minä olin oikeastaan kuvaamatta ainoastaan, kun sitä ei nimenomaisesti kielletty. Sen tähden matka jatkuu vielä jonkin aikaa täällä blogissakin, kuvia on nimittäin jonkin verran tallennettuna reissulta..

No mutta. Mitenköhän osaisi vetää yhteen ensi syksyn ja talven kenkämuotia.. Se oli aika maanläheistä ja jollain tapaa ronskimpaa, kuin viime syksyn yleiskuva. Military -henkisyys oli käsinkosketeltavaa, puhuttinpa kengistä, vaatteista, asusteista tai mistä tahansa muotiin liittyvästä termistä casual -puolella. Samoin "Villi Pohjola" -henkisyys oli myös vahvasti läsnä. (Osa varmasti muistaa sen tv:ssä pyörineen sarjan, jota ainakin Business Woman nuoruudessaan seurasi tiiviisti.) Kulunutta nahkaa, tennareita ja  teddyvuorauksia oli paljon tarjolla. Saappaita löytyi kattava kokoelma ja mikä erityisesti ilahdutti tällaista ohutsääristä tapausta; ne sopi myös minun jalkaan ilman että ne näytti kalosseilta. Olisin voinut ottaa mukaani kymmeniä saapaspareja. Tuskin maltan odottaa näitten saapumista kauppojen valikoimiin. Mukavaa tietää, että tarjontaa on runsaammin kuin aikoihin. Toki paljon on tietysti sisäänostajista kiinni, mitä versioita tästä kattauksesta lopulta näemme niillä tiskeillä, joilta me kuluttajat pääsemme näitä shoppailemaan.

Tässä kuvakollaasi nähtäväksenne:


^En tiennyt, että Björn Borg -mallistokin valmistaa saappaita!


^Nämä "aamutossut" on myös Björn Borgin tuotantoa. Oletettavasti nämä eivät päädy meikäläisen aamutossukokoelmiin..3 kommenttia:

  1. Tälläisen paksupohkeisen kannalta on huono asia, että ohutpohkeiselle löytyi helposti kenkiä. Itse kun joudun valkkaamaan aika pitkälti saappaat ihan sen mukaan mikä menee pohkeenkin kohdalta ylös. Noita pohjelihaksia, kun on aika vaikea pienentää.

    VastaaPoista
  2. Ole huoleti, Sinullekin varmasti löytyy "unelmasaappaat" ensi syksynä! Kaikki pohkeen koot oli otettu huomioon. Painostetaan sisäänostajia ottamaan haaste vastaan!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat nuo viimeiset kuvan töppöset. Sopisi hyvin tällaiselle kaukana business-hengestä olevalle, rennosti ja sporttisesti pukeutuvalle, lapsenmieliselle kolmekymppiselle. :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.