Kosmetiikkaostoksilla!

18.2.2011

Parin viikon takainen Kööpenhaminan matka ei ollut ostosmatka vähäisimmässäkään määrin. Mutta onneksi ostoksille jäi hetkinen aikaa. Illalla päivän päätteeksi keskustassa oli vielä muutama kauppa auki ja suunnistin kulkuni Illum -nimiseen tavarataloon.  Sieltä kosmetiikkaosastolta löysin uuden tuttavuuden eli Tromborg -nimisen kosmetiikkasarjan. 

Tromborg on tanskalainen merkki, joka valmistaa tuotesarjan meikit itse ja jonka tuotteet on  suosittuja ammattilaisten keskuudessa. Suomessakin sarjaa myy jokunen erikoisliike. Tromborgin tuotteisiin käytetään luonnon parhaimpia ainesosia ja öljyjä. Ruusun, laventelin, vaniljan ja muiden luonnonaineiden tuoksut hurmaavat ja ne tuntuu ihanan pehmeiltä iholla.

Ostin kaksi Tromborgin Makeup -tuotesarjan purnukkaa ja parin kokeilukerran jälkeen olen kyllä ihastunut merkkiin. Molemmat on varsin onnistuneita ostoksia, mikä ei aina ole itsestäänselvyys, jos ostaa entuudestaan tuntematonta merkkiä ja asioi kaupassa tanskankielisen myyjän kanssa.. (Opin muuten "jotenkin" ymmärtämään tanskaa, kun työskentelin aikoinaan noin vuoden verran Norjassa ja pääsin siellä tekemisiin myös tanskalaisten ihmisten kanssa. Ei mennyt siis hukkaan sekään työkeikka, koska tanskan kielestä huolimatta tiesin tässäkin kosmetiikkaostoksessa mitä sain..)

Vasemman puoleisin purkki on Face & Body Shine -hohtoa, jota voi käyttää joko kasvoissa korostamaan ja tuomaan ihanaa hehkua, tai sitten vartalolla muuten. Toinen kuvassa näkyvä tuote (Liquid Powder Shine Eliminator) on huippukeksintö rasvaiselle, kiiltoon taipuvalle iholle. Nestemäistä puuteria voi laittaa vaikkapa meikkivoiteen alle. Ei muuten iho kiillä!

Kiehl´s on puolestaan amerikkalainen merkki, jonka pienen myymäläpisteen löysin Kööpenhaminan lentokentältä. Olen aikaisemmin tutustunut merkkiin lähinnä Amerikan matkojen yhteydessä ja luulin, että Euroopasta ei juurikaan tätä merkkiä saa. Pyysin lentokentällä myyjältä kosteusvoidetta ja hän ehdotti minulle tätä kuvassa oikealla olevaa isoa purkkia (Ultra Facial Moisturizer). Myyjä kertoi, että muotimessujen aikaan kyseistä kosteusvoidetta oli myyty ennätysmäärä, koska ammattimeikkaajat kuulemma tykkäävät käyttää juurikin tätä kosteusvoidetta meikin alla. Myyntiprosessi kesti ehkä 90 sekuntia. Kiire oli nimittäin siinä vaiheessa jo käsinkosketeltava; mitäpä tuota turhaa arpomaan..

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.